IrenaX
Fanka BB :)
Mój tez ha ha a teraz mówi, ze będziemy się dalej starać z tymi moimi cudami: kalendarzykami, testami itd.Też tak.robiłam i mój się śmiał hahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój tez ha ha a teraz mówi, ze będziemy się dalej starać z tymi moimi cudami: kalendarzykami, testami itd.Też tak.robiłam i mój się śmiał hahaha
Trzymam kciuki żeby wszystko było ok
U mnie już małej nie podali sterydów. Nawrt nie wiem czy w 36tc się jeszcze podaję. Ale u mnie też wszystko tym razem na wariackich papierach. Bo poprzednim razem z synem wstrzymali w 34 tc akcje porodówa. I też zdążyli podać sterydy.. A tu nie wstrzymali i bali się że mi macica pęknie. Bo skurcze się nie pisały na ktg. Ja czułam mega bolesne właśnie idące od dołu brzucha. Lekarz jak przykładal ręce do brzucha czuł skurcze. Przy badaniu ginekologicznym ból blizny więc wzięli mnie i ciachneli.
W moim musli widzę, że jest pyłek kwiatowy pszczeli, ale nie sądzę żeby tak mała ilość cokolwiek pomogłaCześć,
Dziewczyny a zastanawialiście się nad jedzeniem pyłku pszczelego? Bardzo wplywa na sytymulacje jajników i płodność kobiety i mężczyzny. Pozdrawiam.
@IrenaX od lekarza miałam zaświadczenia, że nie ma przewiwskazań do powrotu do pracy.
@KatiNails zdroweczka! Dobrze, że już jestescie w domu, szybko po cc wyszlaś.
Ja też nigdy bety nie robiłam. Widzę, że to dla Was strsująca sprawa.
9 lat, gratuluję i dużo miłości życzę [emoji4] wieczór udany?No nic jutro rano skocze dam sie ukluc jeszcze na te tarczyce.jak mnie zobacza sie przestrasza mam mnostwo ukluc bo mialam dzis testy skorne. No i w czwartek usg u gienka to sie dowiem.
za 1.5 godz niecale zaczynamy 9 rocznicę slubu z mezem... Ale zlecialo!
A może to przez zastój pokarmu?Dziękuję :* tak jesteśmy w domu z małą wszystko ok tylko ja na antybiotyku od wczoraj bo zaczęłam wysoko gorączkowac niewiadomo skąd
Przykro mi [emoji853] który to wasz cykl?Zaczęłam krwawić czyli znowu się nie udało....
Starań? Od listopada9 lat, gratuluję i dużo miłości życzę [emoji4] wieczór udany? A może to przez zastój pokarmu? Przykro mi [emoji853] który to wasz cykl?