reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Cześć [emoji255]
Wczorajszy cien byl chyba jedynie miejscem na druga kreske, albo byl wadliwy, albo biochem.
Od wczoraj wieczora mam plamienia wiec dzis sie pewnie rozkreci i bedzie 1dc..

reklama
Cięcie jest ok bo miałam usg. Poza tym nie boli, nie jest rozpalone, nie ma guzów. No ja miałam 39.5 i stwierdzili że to za wysoko i dostałam antybiotyk. Zobaczymy czy będzie po nim poprawa.
Zapalenie pierwsi też na pewno nie :) bo to mi też wczoraj lekarz sprawdzał jak pojechałam do szpitala.
Doczytałam juz ze to nie piersi. W takim raziezdrowka życzę [emoji4]
No ja zazwyczaj w sumie od razu się ogarniałam i może tutaj był błąd. Wczoraj właśnie poleżałam, nawet zasnęłam. Zobaczymy czy to coś pomoże. :)
Czytałam w artykule o staraniach ciazowych na blogu, który obie obserwujemy, że jedyną różnica jest taka, że w środku zostaje więcej tego materiału męskiego. Ale, że to nie ma medycznego wskazania.

Też miałam skurcze w dole brzucha! [emoji33] najgorsze ever! Na KTG się nie pisały a ja umierałam z bólu. Dopiero jak przełożyłam ten ich czujnik śmiejące bólu pokazało im ok. 70% skurczy. [emoji23] a tak mi nie wierzyli, że wiem co to skurcze... nawet lekarz mnie wyśmiał na IP. [emoji36]
ja mialam i w dole brzucha jak na @ tylko takie 1000 razy mocniejsze ale krzyzowych chyba nic nie pobije... dla mnie brzuszne lzejsze niz krzyzowe.
9 lat, gratuluję i dużo miłości życzę [emoji4] wieczór udany?

to bedzie dopiero dzisiejszy wieczor :)

Zyczę Ci owocnych staranek :)

Raczej tym z musli nic nie zdzialasz. My mamy w rodzinie pszczelarzy i mam od nich pyłek zdrowy i sprawdzony a idzie go trochę na naszą rodzinę. Warto zainwestować.

@KatiNails a odchody Ci sprawdzili połogowe? Czy tam się coś nie wdało?

Zaciekawiłyście mnie tym pyłkiem i spiruliną, muszę na ten temat poczytać :)

A mam takie pytanie, czy w okolicach owu zdarza się Wam ból przy stosunku? Ja tak miałam wczoraj chyba pierwszy raz, chociaż tylko jak byłam u góry... Wieczorem miałam bóle owulacyjne w podbrzuszu więc to pewnie ma zwiazęk. Nie chodzi tu o brak nawilżenia bo z tym problemów nie mam. Raczej uczucie jakby ból podbrzuszą (jajników) powiększył się też o szyjkę i te okolice.

Cześć [emoji255]
Wczorajszy cien byl chyba jedynie miejscem na druga kreske, albo byl wadliwy, albo biochem.
Od wczoraj wieczora mam plamienia wiec dzis sie pewnie rozkreci i bedzie 1dc..
Patrz jak te testy działają wkleje ci swój z kwietnia, wedlug mnie ewidentnie druga kreska, oczywiście ja nakręcona, że się udało, a beta negatywna...
received_1707765752626635.jpeg

Załączniki

• received_1707765752626635.jpeg
    received_1707765752626635.jpeg
    48,9 KB · Wyświetleń: 247
reklama
Do góry