reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Cześć [emoji255]
Wczorajszy cien byl chyba jedynie miejscem na druga kreske, albo byl wadliwy, albo biochem.
Od wczoraj wieczora mam plamienia wiec dzis sie pewnie rozkreci i bedzie 1dc..

reklama
Cięcie jest ok bo miałam usg. Poza tym nie boli, nie jest rozpalone, nie ma guzów. No ja miałam 39.5 i stwierdzili że to za wysoko i dostałam antybiotyk. Zobaczymy czy będzie po nim poprawa.
Zapalenie pierwsi też na pewno nie :) bo to mi też wczoraj lekarz sprawdzał jak pojechałam do szpitala.
Doczytałam juz ze to nie piersi. W takim raziezdrowka życzę [emoji4]
No ja zazwyczaj w sumie od razu się ogarniałam i może tutaj był błąd. Wczoraj właśnie poleżałam, nawet zasnęłam. Zobaczymy czy to coś pomoże. :)
Czytałam w artykule o staraniach ciazowych na blogu, który obie obserwujemy, że jedyną różnica jest taka, że w środku zostaje więcej tego materiału męskiego. Ale, że to nie ma medycznego wskazania.

Też miałam skurcze w dole brzucha! [emoji33] najgorsze ever! Na KTG się nie pisały a ja umierałam z bólu. Dopiero jak przełożyłam ten ich czujnik śmiejące bólu pokazało im ok. 70% skurczy. [emoji23] a tak mi nie wierzyli, że wiem co to skurcze... nawet lekarz mnie wyśmiał na IP. [emoji36]
ja mialam i w dole brzucha jak na @ tylko takie 1000 razy mocniejsze ale krzyzowych chyba nic nie pobije... dla mnie brzuszne lzejsze niz krzyzowe.
9 lat, gratuluję i dużo miłości życzę [emoji4] wieczór udany?

to bedzie dopiero dzisiejszy wieczor :)

Zyczę Ci owocnych staranek :)

Raczej tym z musli nic nie zdzialasz. My mamy w rodzinie pszczelarzy i mam od nich pyłek zdrowy i sprawdzony a idzie go trochę na naszą rodzinę. Warto zainwestować.

@KatiNails a odchody Ci sprawdzili połogowe? Czy tam się coś nie wdało?

Zaciekawiłyście mnie tym pyłkiem i spiruliną, muszę na ten temat poczytać :)

A mam takie pytanie, czy w okolicach owu zdarza się Wam ból przy stosunku? Ja tak miałam wczoraj chyba pierwszy raz, chociaż tylko jak byłam u góry... Wieczorem miałam bóle owulacyjne w podbrzuszu więc to pewnie ma zwiazęk. Nie chodzi tu o brak nawilżenia bo z tym problemów nie mam. Raczej uczucie jakby ból podbrzuszą (jajników) powiększył się też o szyjkę i te okolice.

Cześć [emoji255]
Wczorajszy cien byl chyba jedynie miejscem na druga kreske, albo byl wadliwy, albo biochem.
Od wczoraj wieczora mam plamienia wiec dzis sie pewnie rozkreci i bedzie 1dc..
Patrz jak te testy działają wkleje ci swój z kwietnia, wedlug mnie ewidentnie druga kreska, oczywiście ja nakręcona, że się udało, a beta negatywna...
received_1707765752626635.jpeg

Załączniki

• received_1707765752626635.jpeg
    received_1707765752626635.jpeg
    48,9 KB · Wyświetleń: 254
reklama
Do góry