reklama
paulina1994
Fanka BB :)
To już oczywiście wszystko zależy od tego jak ty się czujesz [emoji4]Wiem Kochana, myslakam o tym... ale z drugiej strony tez już nie chce siedzieć tyle... jeśli w pracy będzie coś nie tak to, albo się zwolnię albo, wtedy pojadę do psychologa lub psychiatry
Ann_
Doczytałam juz ze to nie piersi. W takim raziezdrowka życzę [emoji4]Cięcie jest ok bo miałam usg. Poza tym nie boli, nie jest rozpalone, nie ma guzów. No ja miałam 39.5 i stwierdzili że to za wysoko i dostałam antybiotyk. Zobaczymy czy będzie po nim poprawa.
Zapalenie pierwsi też na pewno nie bo to mi też wczoraj lekarz sprawdzał jak pojechałam do szpitala.
Czytałam w artykule o staraniach ciazowych na blogu, który obie obserwujemy, że jedyną różnica jest taka, że w środku zostaje więcej tego materiału męskiego. Ale, że to nie ma medycznego wskazania.No ja zazwyczaj w sumie od razu się ogarniałam i może tutaj był błąd. Wczoraj właśnie poleżałam, nawet zasnęłam. Zobaczymy czy to coś pomoże.
ja mialam i w dole brzucha jak na @ tylko takie 1000 razy mocniejsze ale krzyzowych chyba nic nie pobije... dla mnie brzuszne lzejsze niz krzyzowe.Też miałam skurcze w dole brzucha! [emoji33] najgorsze ever! Na KTG się nie pisały a ja umierałam z bólu. Dopiero jak przełożyłam ten ich czujnik śmiejące bólu pokazało im ok. 70% skurczy. [emoji23] a tak mi nie wierzyli, że wiem co to skurcze... nawet lekarz mnie wyśmiał na IP. [emoji36]
9 lat, gratuluję i dużo miłości życzę [emoji4] wieczór udany?
to bedzie dopiero dzisiejszy wieczor
Zyczę Ci owocnych staranek
mamunia86
Raczej tym z musli nic nie zdzialasz. My mamy w rodzinie pszczelarzy i mam od nich pyłek zdrowy i sprawdzony a idzie go trochę na naszą rodzinę. Warto zainwestować.
@KatiNails a odchody Ci sprawdzili połogowe? Czy tam się coś nie wdało?
Ann_
Ojej przykro mi [emoji853]Cześć [emoji255]
Wczorajszy cien byl chyba jedynie miejscem na druga kreske, albo byl wadliwy, albo biochem.
Od wczoraj wieczora mam plamienia wiec dzis sie pewnie rozkreci i bedzie 1dc..
Genadia
Zaciekawiłyście mnie tym pyłkiem i spiruliną, muszę na ten temat poczytać
A mam takie pytanie, czy w okolicach owu zdarza się Wam ból przy stosunku? Ja tak miałam wczoraj chyba pierwszy raz, chociaż tylko jak byłam u góry... Wieczorem miałam bóle owulacyjne w podbrzuszu więc to pewnie ma zwiazęk. Nie chodzi tu o brak nawilżenia bo z tym problemów nie mam. Raczej uczucie jakby ból podbrzuszą (jajników) powiększył się też o szyjkę i te okolice.
A mam takie pytanie, czy w okolicach owu zdarza się Wam ból przy stosunku? Ja tak miałam wczoraj chyba pierwszy raz, chociaż tylko jak byłam u góry... Wieczorem miałam bóle owulacyjne w podbrzuszu więc to pewnie ma zwiazęk. Nie chodzi tu o brak nawilżenia bo z tym problemów nie mam. Raczej uczucie jakby ból podbrzuszą (jajników) powiększył się też o szyjkę i te okolice.
paulina1994
Patrz jak te testy działają wkleje ci swój z kwietnia, wedlug mnie ewidentnie druga kreska, oczywiście ja nakręcona, że się udało, a beta negatywna...Cześć [emoji255]
Wczorajszy cien byl chyba jedynie miejscem na druga kreske, albo byl wadliwy, albo biochem.
Od wczoraj wieczora mam plamienia wiec dzis sie pewnie rozkreci i bedzie 1dc..
Załączniki
Fanka Kadry
Kurde a miałam nadzieję, ze Ci się udało,bo mi te testy też powoluuuutku ciemnialy :/Na początku był skrzep i pozniej krwawienie. Teraz już wiem dlaczego testy nie ciemnialy.
reklama
paulina1994
Oczywiście jestem tego świadoma zbyt śladowe ilości żeby jakieś efekty to dało [emoji4]Raczej tym z musli nic nie zdzialasz. My mamy w rodzinie pszczelarzy i mam od nich pyłek zdrowy i sprawdzony a idzie go trochę na naszą rodzinę. Warto zainwestować.