reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Irenko kibicowalam ci z calych sił! wprowadzilas nam tu niezly dreszczyk emocji. kazda z nas ubolewala na fakt jak to sie skonczylo. ale jestesmy tu razem nadal i bedziemy sie wpsierac! tak az wszystkie pozachodzimy:)
Dziekuje Wam ;* jesteście Kochane, chyba żadna z nas nie przypuszczala, ze tak to się skończy ... los jest nieprzewidywalny :/ ale trzeba żyć dalej... Cudowne jest to, ze myslalyscie o mnie, pytalyscie, to bardzo miłe uczucie ze ktoś się martwi o Ciebie (bo tak na prawde się nie znamy) a każda kibicowała ;* Dziekuje Wam z całego serca ;* ❤️

Dziękuję :* tak jesteśmy w domu :) z małą wszystko ok :) tylko ja na antybiotyku od wczoraj bo zaczęłam wysoko gorączkowac niewiadomo skąd
mi lekarz po porodzie powiedzial ze to stres i zmeczenie porodem moglo to powodowac. ty jestes po CC wiec nie wiem jak to się ma do takiego porodu. a moze zapalenie piersi? wtedy goraczka siega do 40 stopni
Zaczęłam krwawić czyli znowu się nie udało....
bardzo mi przykro.. ale mocne krwawienie?

mi lekarz po porodzie powiedzial ze to stres i zmeczenie porodem moglo to powodowac. ty jestes po CC wiec nie wiem jak to się ma do takiego porodu. a moze zapalenie piersi? wtedy goraczka siega do 40 stopni

bardzo mi przykro.. ale mocne krwawienie?
Cięcie jest ok bo miałam usg. Poza tym nie boli, nie jest rozpalone, nie ma guzów. No ja miałam 39.5 i stwierdzili że to za wysoko i dostałam antybiotyk. Zobaczymy czy będzie po nim poprawa.
Zapalenie pierwsi też na pewno nie :) bo to mi też wczoraj lekarz sprawdzał jak pojechałam do szpitala.

Cięcie jest ok bo miałam usg. Poza tym nie boli, nie jest rozpalone, nie ma guzów. No ja miałam 39.5 i stwierdzili że to za wysoko i dostałam antybiotyk. Zobaczymy czy będzie po nim poprawa.
Zapalenie pierwsi też na pewno nie :) bo to mi też wczoraj lekarz sprawdzał jak pojechałam do szpitala.
to byc moze wynik stresu i wymeczenia. jakby nie bylo cc to poród i tez masz prawo odczuc jego skutki.
Ja się fatalnie czulam.. mi M małą do karmienia przynosił nie dosc ze wysoka goraczka to sorbifer tez zle na mnie działał.
Mam nadzieje kochana ze szybko dojdziesz do siebie.

Bratowa zaczela 32+1 ale to zlecialo.. gin daje jej max 5tyg. Niestety GBS wyszedl dodatni.

Na początku był skrzep i pozniej krwawienie. Teraz już wiem dlaczego testy nie ciemnialy. :(
bardzo mi przykro.. ale jak to mawiaja staraczki super płodne kobietki: 1 dc to potencjalnie 1 dzien ciazy i nowe nadzieje.:)

reklama
Do góry