reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A jak u Ciebie Kochana? Co tam słychać ? ❤️
Też miałam przeboje i stresu co niemiara,bo pewnego dnia pociekla za mnie krew jak ze swini. Byłam pewna,ze poronienie ale okazało się,ze z dzidziusia wszystko ok tylko krwiak mi się zrobił i muszę leżeć. 9 sierpnia mam prenatalne więc mam nadzieję,ze wtedy się uspokoje:)

reklama
Zaciekawiłyście mnie tym pyłkiem i spiruliną, muszę na ten temat poczytać :)

A mam takie pytanie, czy w okolicach owu zdarza się Wam ból przy stosunku? Ja tak miałam wczoraj chyba pierwszy raz, chociaż tylko jak byłam u góry... Wieczorem miałam bóle owulacyjne w podbrzuszu więc to pewnie ma zwiazęk. Nie chodzi tu o brak nawilżenia bo z tym problemów nie mam. Raczej uczucie jakby ból podbrzuszą (jajników) powiększył się też o szyjkę i te okolice.
Ja czasami przy owu mam takie bóle, że seks to dla mnie katorga wtedy...

Patrz jak te testy działają wkleje ci swój z kwietnia, wedlug mnie ewidentnie druga kreska, oczywiście ja nakręcona, że się udało, a beta negatywna... Zobacz załącznik 883562
Kurde glupie te testy [emoji19]
Ale w zeszłym cyklu mialam tak samo na tych testach, na jednym cień na kolejnym juz biało [emoji849]
Mam nadzieje ze to nie biochem...

Patrz jak te testy działają wkleje ci swój z kwietnia, wedlug mnie ewidentnie druga kreska, oczywiście ja nakręcona, że się udało, a beta negatywna... Zobacz załącznik 883562

Mnie testy oszukały 2 miesiące z rzędu. Pokazywały takie jsne kreski, wiec nauczona doświadczeniem uwierzyłam dopiero jak 3 różne pokazały mi to samo. Wcześniej tylko Pink mi pokazywał cieniokreski

Kurde glupie te testy [emoji19]
Ale w zeszłym cyklu mialam tak samo na tych testach, na jednym cień na kolejnym juz biało [emoji849]
Mam nadzieje ze to nie biochem...
Myślę, że te testy tak działają do dupy ! Czasami się śmiałam, że może to celowe żeby kupować ich więcej i więcej [emoji23]
Mówię ci jeśli będziesz miała możliwość kup te testy z DOZ tam nigdy nie ma takich niespodzianek, ja teraz już innych nie kupuje tam albo jest ciąża albo jej nie ma, a nie jakieś cienie cieniów ;)

Mnie testy oszukały 2 miesiące z rzędu. Pokazywały takie jsne kreski, wiec nauczona doświadczeniem uwierzyłam dopiero jak 3 różne pokazały mi to samo. Wcześniej tylko Pink mi pokazywał cieniokreski
Ten jest właśnie bodajże PINK [emoji4] i też widzisz druga kreska nawet jakoś specjalnie nie trzeba się przyglądać a ciąży nie było [emoji4]

Myślę, że te testy tak działają do dupy ! Czasami się śmiałam, że może to celowe żeby kupować ich więcej i więcej [emoji23]
Mówię ci jeśli będziesz miała możliwość kup te testy z DOZ tam nigdy nie ma takich niespodzianek, ja teraz już innych nie kupuje tam albo jest ciąża albo jej nie ma, a nie jakieś cienie cieniów ;)
Teraz juz nie kupuje bo @ sie pewnie dzis rozkreci [emoji6] ale dzięki [emoji6]
No coz to byl moj ostatni cykl na dlugi czas bo mysle ze bedziemy powoli sie badac ale zawiesimy starania do przyszlego roku bo czekaja nas spore zmiany [emoji6]

Dzień dobry dziewczyny.
Miłego dnia życze. Ja dziś idę sobie na rzęsy popołudniu. Niestety ostatni tydzien urlopu mi leci. Od wt wracam do pracy [emoji24]
Ja może wrócę od września na rzęsy tak myślę [emoji848] [emoji4] bo po poronieniu zrezygnowałam bo nie miałam siły i tak przeleciało aż to teraz [emoji4]

Mnie Pink kilka razy oszukał i nigdy więcej go nie kupiłam i nie kupię.
Dziewczyny, mam pytanie, może któraś z Was będzie wiedziała. Czy słyszałyście o kroplach Canephron - ziołowy środek na dolegliwości dolnych dróg moczowych. Gin mi wczoraj przeczytał, a j głupia jak zwykle pierwsze co zrobiłam to ulotka, a tam jak zazwyczaj, ze w ciąży decyzja nalezy do lekarza czy korzyści przewyższa ryzyko i tak w kółko coś.

reklama
Ja czasami przy owu mam takie bóle, że seks to dla mnie katorga wtedy...
Dziwne to jest! Niby kobieta w okolicach owu ma największą ochotę i seks jest najbardziej przyjemny, a jednak zdarzają się takie bóle... Oczywiście o orgazmie mogłam wczoraj zapomnieć, nie lubię tak bo i ja nie mam prawdziwej satysfakcji i mąż też nie jest zachwycony. Ech trudne to robienie dzieci ;)

Do góry