reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A jak u Ciebie Kochana? Co tam słychać ? ❤️
Też miałam przeboje i stresu co niemiara,bo pewnego dnia pociekla za mnie krew jak ze swini. Byłam pewna,ze poronienie ale okazało się,ze z dzidziusia wszystko ok tylko krwiak mi się zrobił i muszę leżeć. 9 sierpnia mam prenatalne więc mam nadzieję,ze wtedy się uspokoje:)

reklama
Zaciekawiłyście mnie tym pyłkiem i spiruliną, muszę na ten temat poczytać :)

A mam takie pytanie, czy w okolicach owu zdarza się Wam ból przy stosunku? Ja tak miałam wczoraj chyba pierwszy raz, chociaż tylko jak byłam u góry... Wieczorem miałam bóle owulacyjne w podbrzuszu więc to pewnie ma zwiazęk. Nie chodzi tu o brak nawilżenia bo z tym problemów nie mam. Raczej uczucie jakby ból podbrzuszą (jajników) powiększył się też o szyjkę i te okolice.
Ja czasami przy owu mam takie bóle, że seks to dla mnie katorga wtedy...

Patrz jak te testy działają wkleje ci swój z kwietnia, wedlug mnie ewidentnie druga kreska, oczywiście ja nakręcona, że się udało, a beta negatywna... Zobacz załącznik 883562
Kurde glupie te testy [emoji19]
Ale w zeszłym cyklu mialam tak samo na tych testach, na jednym cień na kolejnym juz biało [emoji849]
Mam nadzieje ze to nie biochem...

Patrz jak te testy działają wkleje ci swój z kwietnia, wedlug mnie ewidentnie druga kreska, oczywiście ja nakręcona, że się udało, a beta negatywna... Zobacz załącznik 883562

Mnie testy oszukały 2 miesiące z rzędu. Pokazywały takie jsne kreski, wiec nauczona doświadczeniem uwierzyłam dopiero jak 3 różne pokazały mi to samo. Wcześniej tylko Pink mi pokazywał cieniokreski

Kurde glupie te testy [emoji19]
Ale w zeszłym cyklu mialam tak samo na tych testach, na jednym cień na kolejnym juz biało [emoji849]
Mam nadzieje ze to nie biochem...
Myślę, że te testy tak działają do dupy ! Czasami się śmiałam, że może to celowe żeby kupować ich więcej i więcej [emoji23]
Mówię ci jeśli będziesz miała możliwość kup te testy z DOZ tam nigdy nie ma takich niespodzianek, ja teraz już innych nie kupuje tam albo jest ciąża albo jej nie ma, a nie jakieś cienie cieniów ;)

Mnie testy oszukały 2 miesiące z rzędu. Pokazywały takie jsne kreski, wiec nauczona doświadczeniem uwierzyłam dopiero jak 3 różne pokazały mi to samo. Wcześniej tylko Pink mi pokazywał cieniokreski
Ten jest właśnie bodajże PINK [emoji4] i też widzisz druga kreska nawet jakoś specjalnie nie trzeba się przyglądać a ciąży nie było [emoji4]

Myślę, że te testy tak działają do dupy ! Czasami się śmiałam, że może to celowe żeby kupować ich więcej i więcej [emoji23]
Mówię ci jeśli będziesz miała możliwość kup te testy z DOZ tam nigdy nie ma takich niespodzianek, ja teraz już innych nie kupuje tam albo jest ciąża albo jej nie ma, a nie jakieś cienie cieniów ;)
Teraz juz nie kupuje bo @ sie pewnie dzis rozkreci [emoji6] ale dzięki [emoji6]
No coz to byl moj ostatni cykl na dlugi czas bo mysle ze bedziemy powoli sie badac ale zawiesimy starania do przyszlego roku bo czekaja nas spore zmiany [emoji6]

Dzień dobry dziewczyny.
Miłego dnia życze. Ja dziś idę sobie na rzęsy popołudniu. Niestety ostatni tydzien urlopu mi leci. Od wt wracam do pracy [emoji24]
Ja może wrócę od września na rzęsy tak myślę [emoji848] [emoji4] bo po poronieniu zrezygnowałam bo nie miałam siły i tak przeleciało aż to teraz [emoji4]

Mnie Pink kilka razy oszukał i nigdy więcej go nie kupiłam i nie kupię.
Dziewczyny, mam pytanie, może któraś z Was będzie wiedziała. Czy słyszałyście o kroplach Canephron - ziołowy środek na dolegliwości dolnych dróg moczowych. Gin mi wczoraj przeczytał, a j głupia jak zwykle pierwsze co zrobiłam to ulotka, a tam jak zazwyczaj, ze w ciąży decyzja nalezy do lekarza czy korzyści przewyższa ryzyko i tak w kółko coś.

reklama
Ja czasami przy owu mam takie bóle, że seks to dla mnie katorga wtedy...
Dziwne to jest! Niby kobieta w okolicach owu ma największą ochotę i seks jest najbardziej przyjemny, a jednak zdarzają się takie bóle... Oczywiście o orgazmie mogłam wczoraj zapomnieć, nie lubię tak bo i ja nie mam prawdziwej satysfakcji i mąż też nie jest zachwycony. Ech trudne to robienie dzieci ;)

Do góry