reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hehe ja tez z tymi nogami w gorze i to nie z mojej inicjatywy a męża :-) śmieszne to było na maxa
W tym cyklu niestety nie będzie starań, mąż ma zabieg 3 dni przed owulacja i niestety zero sexu przez 2 tyg po... później wyjazd do Polski i robimy wszystkie badania - OBOJE :-) lepiej być przygotowanym na wszystko a jeżeli się okaże ze coś jest nie tak to odrazu podejmiemy leczenie. Nie ma sensu czekać rok i być rozczarowanym co miesiąc, ze się nie udaje zajść w ciąże. Zapisane mam już wszystkie badania jakie musimy wykonać, ehhh a już myślałam ze załapie się na majówki 2019
To jeszcze możesz wykorzystać męża przed samym zabiegiem [emoji16] może akurat owulka się przesunie i będzie w sam raz ;) próbować trzeba [emoji6]

Dzień dobry dziewczyny.
Miłego dnia życze. Ja dziś idę sobie na rzęsy popołudniu. Niestety ostatni tydzien urlopu mi leci. Od wt wracam do pracy [emoji24]

Czyli pewnie ten wiesiołek za dużo nie pomaga, też odpuszczę, pamiętam, że brałam z dwa cykle i też poprawy nie było za dużej dlatego pytałam Was o opinie, bromergon niech ci przepisze i to szybko ! Ja w drugim cyklu przy braniu Bromergonu zaszłam w ciążę

Ja tez w drugim cyklu z Bromergonem zaszłam w ciąże [emoji846]

Dziewczyny pomóżcie. Kurde ja zielona, bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji, z racji tego ze byłam na zwolnieniu powyżej 30 dni muszę zrobic ponowne badania do pracy, ale potrzebuje jeszcze zaświadczenie o zakończeniu leczenia od lekarza. I teraz moje pytanie czy to mi powinien szpital wystawić czy mój lekarz prowadzący ?? Bo teraz nie wiem, jak jestem po tym zabiegu itd. A muszę to załatwić bo mnie nie dopuszcza do pracy :/

W pierwszej ciąży nie chodziłam to i w kolejnej nie zamierzam [emoji6] według mnie to tylko niepotrzebny stres [emoji6] za dużo sie naczytalam jak dziewczyny robily i sie stresowaly bo za maly wynik za maly przyrost itd [emoji6]
Jak beda dwie grube krechy i @ nie bedzie to dopiero po 2-3tygodniach pojde na wizytę [emoji6]
I to jest chyba najlepsze rozwiązanie. Myśle ze tez przez to za dużo stresu miałam... ale z drugiej strony wiedziałam już później ze coś jest nie tak. Ale w kolejnej ciąży postaram się nie chodzić, bo fakt jest to stres ogromny

Dziewczyny pomóżcie. Kurde ja zielona, bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji, z racji tego ze byłam na zwolnieniu powyżej 30 dni muszę zrobic ponowne badania do pracy, ale potrzebuje jeszcze zaświadczenie o zakończeniu leczenia od lekarza. I teraz moje pytanie czy to mi powinien szpital wystawić czy mój lekarz prowadzący ?? Bo teraz nie wiem, jak jestem po tym zabiegu itd. A muszę to załatwić bo mnie nie dopuszcza do pracy :/
Lekarz prowadzący.

reklama
Lekarz prowadzący, który skierował cię do szpitala na zabieg ;)

Do góry