reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hehe ja tez z tymi nogami w gorze i to nie z mojej inicjatywy a męża :-) śmieszne to było na maxa
W tym cyklu niestety nie będzie starań, mąż ma zabieg 3 dni przed owulacja i niestety zero sexu przez 2 tyg po... później wyjazd do Polski i robimy wszystkie badania - OBOJE :-) lepiej być przygotowanym na wszystko a jeżeli się okaże ze coś jest nie tak to odrazu podejmiemy leczenie. Nie ma sensu czekać rok i być rozczarowanym co miesiąc, ze się nie udaje zajść w ciąże. Zapisane mam już wszystkie badania jakie musimy wykonać, ehhh a już myślałam ze załapie się na majówki 2019
To jeszcze możesz wykorzystać męża przed samym zabiegiem [emoji16] może akurat owulka się przesunie i będzie w sam raz ;) próbować trzeba [emoji6]

Dzień dobry dziewczyny.
Miłego dnia życze. Ja dziś idę sobie na rzęsy popołudniu. Niestety ostatni tydzien urlopu mi leci. Od wt wracam do pracy [emoji24]

Czyli pewnie ten wiesiołek za dużo nie pomaga, też odpuszczę, pamiętam, że brałam z dwa cykle i też poprawy nie było za dużej dlatego pytałam Was o opinie, bromergon niech ci przepisze i to szybko ! Ja w drugim cyklu przy braniu Bromergonu zaszłam w ciążę

Ja tez w drugim cyklu z Bromergonem zaszłam w ciąże [emoji846]

Dziewczyny pomóżcie. Kurde ja zielona, bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji, z racji tego ze byłam na zwolnieniu powyżej 30 dni muszę zrobic ponowne badania do pracy, ale potrzebuje jeszcze zaświadczenie o zakończeniu leczenia od lekarza. I teraz moje pytanie czy to mi powinien szpital wystawić czy mój lekarz prowadzący ?? Bo teraz nie wiem, jak jestem po tym zabiegu itd. A muszę to załatwić bo mnie nie dopuszcza do pracy :/

W pierwszej ciąży nie chodziłam to i w kolejnej nie zamierzam [emoji6] według mnie to tylko niepotrzebny stres [emoji6] za dużo sie naczytalam jak dziewczyny robily i sie stresowaly bo za maly wynik za maly przyrost itd [emoji6]
Jak beda dwie grube krechy i @ nie bedzie to dopiero po 2-3tygodniach pojde na wizytę [emoji6]
I to jest chyba najlepsze rozwiązanie. Myśle ze tez przez to za dużo stresu miałam... ale z drugiej strony wiedziałam już później ze coś jest nie tak. Ale w kolejnej ciąży postaram się nie chodzić, bo fakt jest to stres ogromny

Dziewczyny pomóżcie. Kurde ja zielona, bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji, z racji tego ze byłam na zwolnieniu powyżej 30 dni muszę zrobic ponowne badania do pracy, ale potrzebuje jeszcze zaświadczenie o zakończeniu leczenia od lekarza. I teraz moje pytanie czy to mi powinien szpital wystawić czy mój lekarz prowadzący ?? Bo teraz nie wiem, jak jestem po tym zabiegu itd. A muszę to załatwić bo mnie nie dopuszcza do pracy :/
Lekarz prowadzący.

reklama
Lekarz prowadzący, który skierował cię do szpitala na zabieg ;)

Do góry