reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny mam pytanie bo ten temat w szkole przespałam. Czy owulacja to pewnosc ze pęcherzyk pękł ? Mam tyle wydzieliny rozciagliwej, ból owulacyjny jajnika prawego tego gdzie byl pecherzyk no i testy bez zwątpienia pokazują owu. Tam gdzie na tescie "W" to test wykonany wieczorem.

Załączniki

• IMG_20180731_221413.jpg
    IMG_20180731_221413.jpg
    756,4 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Dziewczyny mam pytanie bo ten temat w szkole przespałam. Czy owulacja to pewnosc ze pęcherzyk pękł ? Mam tyle wydzieliny rozciagliwej, ból owulacyjny jajnika prawego tego gdzie byl pecherzyk no i testy bez zwątpienia pokazują owu. Tam gdzie na tescie "W" to test wykonany wieczorem.
Mi gin mówił, że test owu nie jest w 100% pptwierdzeniem, ze owulacja była. Tzn napewno poziol hormonu wzrastał, ale czy pęcherzyk pękł powie nam tylko monitoring. Sama miałam cykl, gdzie testy owulacyjne wychodziły pięknie, a na monitoringu okazało sie, ze pecherzyk przerośnięty i nie pękł.

Mi gin mówił, że test owu nie jest w 100% pptwierdzeniem, ze owulacja była. Tzn napewno poziol hormonu wzrastał, ale czy pęcherzyk pękł powie nam tylko monitoring. Sama miałam cykl, gdzie testy owulacyjne wychodziły pięknie, a na monitoringu okazało sie, ze pecherzyk przerośnięty i nie pękł.
I bóle owulacyjne tez mialas?
W czwartek mam usg u gienka by podejrzec pecherzyk.
U mnie przerośnięty raczej nie będzie. W 12dc mial 12 mm a dzis 17dc.

I bóle owulacyjne tez mialas?
W czwartek mam usg u gienka by podejrzec pecherzyk.
U mnie przerośnięty raczej nie będzie. W 12dc mial 12 mm a dzis 17dc.
Oj nie pamiętam. Nie obserwowałam wtedy jeszcze śluzu, ani nie badałam szyjki, wiec gdyby nie monitoring to nie wiedziałabym, ze owu nie było.
To trzymam kciuki, żeby owu była! :)

Oj nie pamiętam. Nie obserwowałam wtedy jeszcze śluzu, ani nie badałam szyjki, wiec gdyby nie monitoring to nie wiedziałabym, ze owu nie było.
To trzymam kciuki, żeby owu była! :)
No nic jutro rano skocze dam sie ukluc jeszcze na te tarczyce.jak mnie zobacza sie przestrasza mam mnostwo ukluc bo mialam dzis testy skorne. No i w czwartek usg u gienka to sie dowiem.
za 1.5 godz niecale zaczynamy 9 rocznicę slubu z mezem... Ale zlecialo!

To i ja również się dołączam i witam w 1dc :D
Ale będzie nas do testowania w jednym czasie [emoji23] coś czuję że koniec sierpnia będzie tu nerwowy i znowu naprodukujemy jakąś ogromną ilość stron postów hahahha :D trzymam kciuki za Ciebie!
No nic jutro rano skocze dam sie ukluc jeszcze na te tarczyce.jak mnie zobacza sie przestrasza mam mnostwo ukluc bo mialam dzis testy skorne. No i w czwartek usg u gienka to sie dowiem.
za 1.5 godz niecale zaczynamy 9 rocznicę slubu z mezem... Ale zlecialo!
Udanej i owocnej rocznicy :D i gratuluję pięknego stażu! [emoji173]

KatiNails gratulacje!!! Śliczna córeczka [emoji4]. Spóźnione bo dawno mnie tu nie było a tu taka niespodzianka. Jesteś już w domu ? Jak się czujesz ?

reklama
Do góry