reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hehe ja tez z tymi nogami w gorze i to nie z mojej inicjatywy a męża :-) śmieszne to było na maxa
W tym cyklu niestety nie będzie starań, mąż ma zabieg 3 dni przed owulacja i niestety zero sexu przez 2 tyg po... później wyjazd do Polski i robimy wszystkie badania - OBOJE :-) lepiej być przygotowanym na wszystko a jeżeli się okaże ze coś jest nie tak to odrazu podejmiemy leczenie. Nie ma sensu czekać rok i być rozczarowanym co miesiąc, ze się nie udaje zajść w ciąże. Zapisane mam już wszystkie badania jakie musimy wykonać, ehhh a już myślałam ze załapie się na majówki 2019

Cześć dziewczyny.
Wpadam się tylko pochwalić że Tsh po miesiącu przyjmowania euthyroxu 25 spadło z 4.0 do 1.3, zbadalam też testosteron bo miałam podwyższony i również spadł, ciekawe czy to sprawka euthyroxu :-) takze pozytywnie się nastawiam. Zastanawiam się czy nie odstawić duphastonu i sprawdzić czy mój organizm w końcu działa sam ale boję się że znowu będzie brak okresu przez pół roku :-(

Cześć dziewczyny.
Wpadam się tylko pochwalić że Tsh po miesiącu przyjmowania euthyroxu 25 spadło z 4.0 do 1.3, zbadalam też testosteron bo miałam podwyższony i również spadł, ciekawe czy to sprawka euthyroxu :-) takze pozytywnie się nastawiam. Zastanawiam się czy nie odstawić duphastonu i sprawdzić czy mój organizm w końcu działa sam ale boję się że znowu będzie brak okresu przez pół roku :-(
Mi euthyrox skrócił cykl o jakieś 5 dni i owu wystąpiła w 11 dc gdzie zawsze mam około 18-20 dc więc na mnie euthyrox zadziałał super [emoji4]

Ja też nie przeżyłam rozczarowania - nie było starań w odpowiednim czasie więc brak @ tylko mnie denerwował :pKochana, albo Ty czekasz na moje dwie kreski! :D kto to wie [emoji14]
Jadę w tym cyklu z sioforem i clo, testami owu, temperaturą i całym arsenałem. W połowie cyklu mam iść podejrzeć jajniki czy coś urosło a ta torbiel się wchłonęła, no i może w końcu zaskoczy.
Kto wie ale naprawde fajnie by bylo byc na 1 watku:) Ile bierzesz dziennie sioforu?

reklama
Do góry