reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
U mnie 5 poronienie :(
No co Ty :( bardzo mi przykro !!!! [emoji24][emoji24]

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Tak od wczoraj krwawie obficie ze skrzepami :( nie moge sie pogodzic, tym razem wszystko bylo ok, dzidzia byla ok i nagle moje cialo zrobilo takie cos. Juz nie mam sil. Jestem tak zalamana.... juz nie wierze ze kiedykolwiek mi sie uda...

O to też praktycznie jak ja :D
Kurde siedzę z tą kawą i nie mogę się zebrać na to stare mieszkanie [emoji23] a samo się nie posprząta... [emoji24]

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Ja też mam jakiegoś lenia. Podziwiam że możesz pić kawę. Mnie odrzuca od razu. Ja też mam w planie sprzątanie kuchnii bo mam mały bałagan. Chcę jeszcze upiec ciasto marchewkowe bo idziemy dziś do mojego brata więc pomyślałam że coś upiekę [emoji5].

xrot3e3khrx43f8f.png

Ja też mam jakiegoś lenia. Podziwiam że możesz pić kawę. Mnie odrzuca od razu. Ja też mam w planie sprzątanie kuchnii bo mam mały bałagan. Chcę jeszcze upiec ciasto marchewkowe bo idziemy dziś do mojego brata więc pomyślałam że coś upiekę [emoji5].

xrot3e3khrx43f8f.png
Na początku ciąży piłam. Potem jak przyszły nudności to mnie odrzuciło. Teraz od niedawna znów zaczęłam pić. Ale u mnie to już drugi trymestr. To się trochę lepiej zrobiło. Wogole nie czuje że w ciąży jestem. Gdyby czasem przez zapachy czy zglodu nudności.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Tak od wczoraj krwawie obficie ze skrzepami :( nie moge sie pogodzic, tym razem wszystko bylo ok, dzidzia byla ok i nagle moje cialo zrobilo takie cos. Juz nie mam sil. Jestem tak zalamana.... juz nie wierze ze kiedykolwiek mi sie uda...
Niech Ci w końcu porządne badania zrobią.. przecież jakaś przyczyną musi być :( masakra tak strasznie mi przykro

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Kari trzymaj się... Taką miałam nadzieję że tym razem już będzie dobrze:(
Ale robiłaś już jakieś badania, dlaczego tak się dzieje? Przecież musi być jakaś przyczyna...

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Tak mi przykro, aż trudno coś napisać. Trzymaj się!

reklama
To ja tu chyba.największa 175cm i 52 kg..

Kari21 zrób badania.. mecz tych lekarzy jak będziesz już miała siły na to.. musi być coś nie tak.że aż tyle razy.. przykro mi i trzymaj się:(

Do góry