reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej! Ale naskrobalyście.... ;)
U mnie 14 dc i test owu wygląda tak:
Zobacz załącznik 881810

:):)no to już chyba pozytyw i nawet tak książkowo w 14 dc;)

Wygląda bardzo ładnie.! Powodzenia!

Dwa dni przed spodziewanym okresem. Ale mi się ręce trzesą.

Suuuuper! Gratuluję i życzę dobrej ciąży!

No malutka będzie [emoji7][emoji23] to mój brzuch w 36+2 [emoji23] także śmiech na sali mieć taki brzuch w 9 miesiącu [emoji23]Zobacz załącznik 881912

Śliczny, mały brzuszek :) Trzymam kciuki za rozwiązanie.!

@Mujer gratuluję!

A ja tymczasem proszę dziś o trzymanie kciuków o 19.00 bo mam pierwszą wizytę! Liczę na serducho. A w niedzielę świętujemy z najbliższą rodziną naszą pierwszą rocznicę ślubu i mam nadzieję przekazać dobrą nowinę. :)

Trzymam wszystkie kciuki! :D

Haha ja już mam prawie taki sam, a u mnie 22 tc [emoji14]

Tak.orzy okazji, pochwale sie-wczoraj byłam na połówkowych, potwierdzona dziewczynka na 100% :) i wszystko ma na swoim miejscu ;)

Dziewczyny są fajne :D gratuluję!
Chociaż ja teraz liczę na synka ;)

@Mujer gratuluję :-)
@KatiNails @Dagaa11 @piorunem jakie śliczne brzuszki ;-)
U mnie dziś 30 dc, @ spóźnia się 1 dzień, kilka dni po owu bolały mnie piersi potem przestały a od wczoraj znów lekko pobolewaja i czuję takie dziwne mrowienie i od trzech dni rano mam mdłości a temperatura cały czas na wyższym poziomie waha się ale nie spada, brzuch trochę pobolewa i czasem czuję Kłucie w jajniku z którego była owu... W niedzielę tak mocno mnie zakul że aż mnie zgielo i ból trwał ok 20 sekund, dziś 15 dpo... I nawet nie wysypalo mnie jak zawsze przed @.... Jak jutro rano temperatura nie spadnie to zatestuje zaraz jadę na zakupy to odrazu kupię test

Trzymam kciuki! To może być strzał :D

A ja od dzisiaj już bez wkładki! Mam zielone światło :D

@Kasienka3b takie upaly sa moze zbyt duzo wypilas przed testem i mocz bardziej rozcienczony. Testuj testuj.
Mnie kurde kusi jednak kupic 1 paczke testow DL.

reklama
Do góry