reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ale jaja. Nie bylo nas chwilę w domu zerwala siie wichura, burza, deszcz i mialam okno w kuchni dachowe przymkniete ale nie zaciagniete klamka i wystarczylo.. Zrobił się przeciag okno podmuch wiatru otworzyl i cala kuchnia byla do sprzątania. Woda spod lodowki lała sie i lała.. Wszystkie szafki do wycierania nawet na samej gorze. Teraz to juz sie z tego smieje ale jak weszlam do kuchni i stopy zamoczyly mi sie w wodzie chcialam plakac.
No to nieźle [emoji16] mieszkacie w domu a nie w mieszkaniu i nikogo nie zalaliście? [emoji4]

No to nieźle [emoji16] mieszkacie w domu a nie w mieszkaniu i nikogo nie zalaliście? [emoji4]
to jest taki domek 4 rodzinny. 2 rodziny na gorze w tym my i 2 na dole. na szczescie nie zalalismy .
3 lata temu jak remontowalismy calosc to firma wkrecala wkretami cos i przebili nam rurke od wody...
nikt o tym nie wiedzial i jak robili probe wody i puscili ją w obieg to sie okazalo ze caly zbiornik 120l zlecial sąsiadce do kuchni. nie pytajcie jak sie darła... jakby ktos celowo jej to zrobil.

U mnie identycznie. Brazowa kropka ktorej bym nigdy nie zauwazyla, gdyby nie wkladka. Przypomnij mi, Tys miała dopiero jeden okres po zabiegu, prawda? Widzisz mi lekarz pozwolil sie starac po 3 cyklach, a ja uparta tylko 2 odczekalam. Zobaczymy czy cos z tego wyjdzieTo Ci powiem ze zapowiada sie obiecująco :) nie zebym kusila ale mi 5 dni od plamienia wyszedl czuly test :D :D
Tak u mnie było krwawienie zaraz po zabiegu, trwało 10 dni. Ja sama jestem w szoku, ze tsk szybko mogę... myślałam ze te 3 mce trzeba czekac. Może dlatego ze owu była ? :) ale najważniejsze ze jest wszystko dobrze, No jeszcze tylko czekam na wynik badania histopatologicznego i wtedy działam

U mnie identycznie. Brazowa kropka ktorej bym nigdy nie zauwazyla, gdyby nie wkladka. Przypomnij mi, Tys miała dopiero jeden okres po zabiegu, prawda? Widzisz mi lekarz pozwolil sie starac po 3 cyklach, a ja uparta tylko 2 odczekalam. Zobaczymy czy cos z tego wyjdzieTo Ci powiem ze zapowiada sie obiecująco :) nie zebym kusila ale mi 5 dni od plamienia wyszedl czuly test :D :D
Ja chyba tez nie dałabym rady czekac dłużej... pewnie i tak zajmie mi to kilka miesięcy wiec nie chce zwlekac

reklama
Do góry