reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ale jaja. Nie bylo nas chwilę w domu zerwala siie wichura, burza, deszcz i mialam okno w kuchni dachowe przymkniete ale nie zaciagniete klamka i wystarczylo.. Zrobił się przeciag okno podmuch wiatru otworzyl i cala kuchnia byla do sprzątania. Woda spod lodowki lała sie i lała.. Wszystkie szafki do wycierania nawet na samej gorze. Teraz to juz sie z tego smieje ale jak weszlam do kuchni i stopy zamoczyly mi sie w wodzie chcialam plakac.
No to nieźle [emoji16] mieszkacie w domu a nie w mieszkaniu i nikogo nie zalaliście? [emoji4]

No to nieźle [emoji16] mieszkacie w domu a nie w mieszkaniu i nikogo nie zalaliście? [emoji4]
to jest taki domek 4 rodzinny. 2 rodziny na gorze w tym my i 2 na dole. na szczescie nie zalalismy .
3 lata temu jak remontowalismy calosc to firma wkrecala wkretami cos i przebili nam rurke od wody...
nikt o tym nie wiedzial i jak robili probe wody i puscili ją w obieg to sie okazalo ze caly zbiornik 120l zlecial sąsiadce do kuchni. nie pytajcie jak sie darła... jakby ktos celowo jej to zrobil.

U mnie identycznie. Brazowa kropka ktorej bym nigdy nie zauwazyla, gdyby nie wkladka. Przypomnij mi, Tys miała dopiero jeden okres po zabiegu, prawda? Widzisz mi lekarz pozwolil sie starac po 3 cyklach, a ja uparta tylko 2 odczekalam. Zobaczymy czy cos z tego wyjdzieTo Ci powiem ze zapowiada sie obiecująco :) nie zebym kusila ale mi 5 dni od plamienia wyszedl czuly test :D :D
Tak u mnie było krwawienie zaraz po zabiegu, trwało 10 dni. Ja sama jestem w szoku, ze tsk szybko mogę... myślałam ze te 3 mce trzeba czekac. Może dlatego ze owu była ? :) ale najważniejsze ze jest wszystko dobrze, No jeszcze tylko czekam na wynik badania histopatologicznego i wtedy działam

U mnie identycznie. Brazowa kropka ktorej bym nigdy nie zauwazyla, gdyby nie wkladka. Przypomnij mi, Tys miała dopiero jeden okres po zabiegu, prawda? Widzisz mi lekarz pozwolil sie starac po 3 cyklach, a ja uparta tylko 2 odczekalam. Zobaczymy czy cos z tego wyjdzieTo Ci powiem ze zapowiada sie obiecująco :) nie zebym kusila ale mi 5 dni od plamienia wyszedl czuly test :D :D
Ja chyba tez nie dałabym rady czekac dłużej... pewnie i tak zajmie mi to kilka miesięcy wiec nie chce zwlekac

reklama
Do góry