reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Brzusio uroczy, ale ta skupienia mi się podoba? Jest gdzieś do kupienia aktualnie?U mnie podobnie starszy 3,5 młodszy 1,5 ale ciąży jeszcze nie ma. Choć nie ukrywam, że chciałabym jak najszybciej. Marzenie mam.Mnie bolały ale tylko w ciąży w fazie lutealnej.
Dziękuję :) podejrzewam,że pytasz o sukienkę ;) odkupiłam od jednej dziewczyny na Vinted nową z metką, bo miała za małą [emoji14]

reklama
U mnie 1cs. Wstyd się przyznać, ale szybo zachodzę. Z synem 1cs, z córką 2cs...
To nie wstyd. Ja tez zachodze zawsze w pierwszym cyklu, ale już 2 poronienia, więc jakoś równowaga w naturze. Nie wiem czy miałabym tyle siły by przez tyle cykli, co dziewczyny, nie było 2 kresek. Podziwiam, choć wiem, że oczami tylko cierpliwość się opłaca.
21 sierpnia termin :) a cc nie tak szybko i tak czop odchodzi więc pytanie czy wytrzymamy do terminu cc, mała będzie już w terminie - dziecko urodzone w terminie to od 37+0. A ciąć mnie musi mój ginekolog bo inny przepuklinu pepkowej mi nie zrobi :) jedynie prowadzący może wykazać taka chęć :) a nie będę potem miała możliwości przy dwójce małych dzieci iść do szpitala na zabieg i znów się oszczędzać po zabiegu :)
A jak to u Ciebie było z ta przepuklina? Co wskazywało na potrzebę zabiegu, miałaś/masz też rozstęp mięśni prostych?
Dziękuję :) podejrzewam,że pytasz o sukienkę ;) odkupiłam od jednej dziewczyny na Vinted nową z metką, bo miała za małą [emoji14]
Tak o sukienkę [emoji6]

To nie wstyd. Ja tez zachodze zawsze w pierwszym cyklu, ale już 2 poronienia, więc jakoś równowaga w naturze. Nie wiem czy miałabym tyle siły by przez tyle cykli, co dziewczyny, nie było 2 kresek. Podziwiam, choć wiem, że oczami tylko cierpliwość się opłaca. A jak to u Ciebie było z ta przepuklina? Co wskazywało na potrzebę zabiegu, miałaś/masz też rozstęp mięśni prostych? Tak o sukienkę [emoji6]
Tak rozeszły się mięśnie. Ale mam Przepukline pepkowa. Nie przepukline mięśnia prostego. Ból po lewej stronie pępka. Jeszcze jak się dziecko tam wypielo to masakra. Na usg lekarz sprawdzał i faktycznie ta przepuklina jest. Więc jak mnie będzie ciął powiedział że i ta przepukline podszyje. Całe szczęście nie jest jakaś wielka.

Dziewczyny ja jestem chyba po owu...:( Spojrzcie...

Załączniki

• 20180727_144024.jpg
    20180727_144024.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 99
Kasieńka, niekoniecznie. Pamiętam, że w którymś cyklu wyszedł mi mega pozytyw w 10 dniu, potem kreska ledwo widoczna i nagle w 15 znów pozytywny. Także testuj dalej. A zdążyliście coś podziałać? [emoji6]

Kasieńka, też jestem zdania, że powinnaś testować dalej. Mi kolor na ciemniejszy zmienił się z dnia na dzień. Trzymam kciuki za dalszy obrót spraw i coraz mocniejsze kreski.

Hej kochane! U mnie 5dc, jak na złość zabrakło mi kwasu foliowego więc trzeba niedługo uzupełnić zapasy. Co u Was? :)

Kasieńka, niekoniecznie. Pamiętam, że w którymś cyklu wyszedł mi mega pozytyw w 10 dniu, potem kreska ledwo widoczna i nagle w 15 znów pozytywny. Także testuj dalej. A zdążyliście coś podziałać? [emoji6]
Tak 10 i 11dc a wczoraj przerwa no i dzis jeszcze chce meza wykozystac. Ogolnie od kad robie testy owu to nigdy nir mialam tak ze bladla krecha i potem pozytyw wiec obawiam sie ze jestem po. Jutro zobacze jaki mi wyjdzie.

reklama
Do góry