Teraz będzie dopiero drugi dopiero teraz trafiłam na dobrego lekarza który dał mi cała listę badań w wyznaczonych dniach cyklu ale z mężem staram się od 3 lat tylko nie zawsze się udawalo bo wyjeżdża zagraniceA który cykl starań u ciebie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz będzie dopiero drugi dopiero teraz trafiłam na dobrego lekarza który dał mi cała listę badań w wyznaczonych dniach cyklu ale z mężem staram się od 3 lat tylko nie zawsze się udawalo bo wyjeżdża zagraniceA który cykl starań u ciebie ?
Kati wybacz że się wtrącę ale trochę was podczytuje bo sama myślę o drugim małym za x lat i mam takie pytanie czemu tak szybko cesarka ? Nie miałaś terminu jakoś na końcówkę sierpnia ? [emoji4]10 sierpnia cesarka
21 sierpnia termin a cc nie tak szybko i tak czop odchodzi więc pytanie czy wytrzymamy do terminu cc, mała będzie już w terminie - dziecko urodzone w terminie to od 37+0. A ciąć mnie musi mój ginekolog bo inny przepuklinu pepkowej mi nie zrobi jedynie prowadzący może wykazać taka chęć a nie będę potem miała możliwości przy dwójce małych dzieci iść do szpitala na zabieg i znów się oszczędzać po zabieguKati wybacz że się wtrącę ale trochę was podczytuje bo sama myślę o drugim małym za x lat i mam takie pytanie czemu tak szybko cesarka ? Nie miałaś terminu jakoś na końcówkę sierpnia ? [emoji4]
To w takim razie życzę aby wszystko poszło po Twojej myśli a brzuszek miałam sporo mniejszy i wszystko ok [emoji2]22 sierobia termin a cc tak szybko i tak czop odchodzi więc pytanie czy wytrzymamy do terminu cc, mała będzie już w terminie - dziecko urodzone w terminie to od 37+0. A ciąć mnie musi mój ginekolog bo inny przepuklinu pepkowej mi nie zrobi jedynie prowadzący może wykazać taka chęć
Kurde mi sie to jakos dwa dni temu zaczęło [emoji849] nigdy tak nie miałam [emoji849] @ powinna przyjść gdzies 30.07 lub dopiero 4.08, teraz cholera wie kiedy dokładnie bo nie mierze temperatury wiec nie wiem [emoji849]
Teraz zaczynam żałować ze odpuscilam mierzenie temperatury w tym cyklu [emoji849]
Watpie zeby cos z tego bylo bo w tym cyklu tylko 5 razy sie staraliśmy w 8,9,10,15,16 dc wiec wątpię zeby sie udało [emoji6]
3cs to jeszcze nie tragedia :*U nas wyjątkowo teraz jakoś zajść sie nie udaje. Z pierwszym wpadka, z drugim w 1cs a teraz leci 3cs [emoji849][emoji849]
Twoj brzuszek zgrabniutki Slizne te ciazowe brzuszki az zamarzylam o swoim...Może też mam szansę na taki ;p mój gdzieś w 24 tygodniu
Ja tam wolę mieć mniejszy, jeśli wszystko jest ok. Przynajmniej wszystko mogę robić bez problemu