reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziękuję :) jeszcze do mnie nie dociera. Rodzina nie będzie zadowolona. Moja babcia ciągle mi gada, żebym poszła do pracy, do ludzi... Nikt mnie nie rozumie.
Mujer - a ze tak zapytam która to Twoja ciąża? Miałaś jakieś niemile przejścia ? Ile czasu się staraliście?

@Maliina pewnie niestety płatne, też mam niby pakiet z pracy, ale jak ci co czego przyjdzie to tam też lekarze starają się oszczędzać i często mówią, że nie ma potrzeby jakiś badań robić. Pewnie też ich rozliczają ze zużycia pakietów itp. Zresztą to chyba jest tak, że i tak musiałby Ci to zlecić jakiś lekarz z Luxmed żebyś za to nie płaciła, bo nie sądzę żeby uznali receptę innego lekarza.
@martoosia04 ja mam też wsparcie i od rodziców i od teściów i jedni i drudzy są cudowni. Z mamą mam kontakt jak z przyjaciółką zresztą z teściową tez:) ale niestety wszyscy są już starsi i z problemami zdrowotnymi, a znam ich dobrze i wiem, że będą sie martwić i stresować jak będę w ciąży. No i pewnie z troski to mnie zaglaszczą;) a zresztą jeżeli w końcu się uda to chcemy się tym nacieszyć najpierw we dwoje.
@IrenaX uda się ❤️

@Mujer aaaaaaaa!!!!! Super!! Gratuluję!! Zła passa została przerwana:tak:
Oby teraz był wysyp II kreseczek ❤️

Kurde mi sie to jakos dwa dni temu zaczęło [emoji849] nigdy tak nie miałam [emoji849] @ powinna przyjść gdzies 30.07 lub dopiero 4.08, teraz cholera wie kiedy dokładnie bo nie mierze temperatury wiec nie wiem [emoji849]
Ja różnie mam czasami jest tak, że czuje cokolwiek dopiero w momencie jak @ dostaje, a w tym cyklu od owulacji ciągle coś wczoraj myślałam, że okres dostałam, ale nie, zganiam to na euthyrox i bromergon, że jednak zachodzą zmiany w organizmie, zobaczymy kiedy @ skoro owu była w 11 dc, a normalnie miałam około 18 dc o ile w ogóle ona była i cykle ponad 30 dniowe, ten cykl przed ciążą nie czułam się inaczej niż zwykle dopiero 2 dni przed terminem @ bóle podbrzusza jak na @ i ból piersi, ale nie jakiś konkretny więc reguły nie ma...

Cześć dziewczyny poprzedni cykl monitorowany , zastrzyk ovitrelle i luteina podjęzykowa. Okres przyszedł z opóźnieniem i wielki płacz czemu się nie udało jak pęcherzyk pięknie pękł wiem ponieważ byłam na monitoringu. Zaczynam nowy cykl biorę CLO od 2-6 dnia i w pt znów zaczynam monitoring oraz następny ovitrelle. Jeżeli w tym cyklu sie nie uda to chyba odpuszczam bo moja głowa już tego nie wytrzyma. Doktor mówi ze to drugie podejście jeżeli się nie uda to idę na sprawdzenie drożności jajników. Jeniu tego najbardziej się obawiam. Obym tego nie musiała przechodzić

reklama
Ja u siebie tez widziałam taka mikra brązowa kropeczke i to był znak. Nie myliłam się, a przed sama już @ gdzie zawsze piersi już bolały - to nic a nic... i to tez dawało mi do myślenia :)
U mnie identycznie. Brazowa kropka ktorej bym nigdy nie zauwazyla, gdyby nie wkladka. Przypomnij mi, Tys miała dopiero jeden okres po zabiegu, prawda? Widzisz mi lekarz pozwolil sie starac po 3 cyklach, a ja uparta tylko 2 odczekalam. Zobaczymy czy cos z tego wyjdzie
Ja wczoraj mialam 21dc i plamienie[emoji849]
To Ci powiem ze zapowiada sie obiecująco :) nie zebym kusila ale mi 5 dni od plamienia wyszedl czuly test :D :D

Do góry