reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dwa dni przed spodziewanym okresem. Ale mi się ręce trzesą.

Załączniki

• 20180727_075117.jpg
    20180727_075117.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 101
reklama
Hej dziewczyny
Zrobiłam dzisiaj ponownie test . Wczoraj ten cień pojawił się po godzinie , to był Pink test . Dziś rano zrobiłam nordtest i na początku w przepisowych 5 minutach nic wielkiego nie widziałam , później pojawił się znów cień cienia a jak wysechl do końca to prawie nic nie widac. Zrobilam zdjęcie tej kreseczki po jakis 30 minutach . Chyba dalej jestem w niepewności i znów muszę powtórzyć test , myślałam jednak że wyjdzie troszkę grubsza. Chociaż mam nadzieję ze to wczesna ciąża jednak .
Dziękuję Wam za wszystkie odpowiedzi i miłe słowa naprawdę
Życzę Wam też jak najszybciej tych dwóch kreseczek.
Też chyba bym się skłaniała ku becie. Może słabo przenika do moczu i stąd te cienie. Będziesz miała pewność :)

reklama
A ja mam przed oczami Twoje dwie kreski i przygotowania do ślubu :O a tu już Niunia prawie na świecie [emoji173]
Nooo leci czas niesamowicie [emoji7] a młoda ma już 2830 g :D cc za dwa tygodnie jednak w piątek jeśli wcześniej nie będzie chciała wyjsc :D więc ponad 3 kg powinna mieć :D a tak mnie straszyli małym dzieckiem [emoji23]

Do góry