IrenaX
Fanka BB :)
Działaj KochanaHej! Ale naskrobalyście....
U mnie 14 dc i test owu wygląda tak:
Zobacz załącznik 881810
 no to już chyba pozytyw i nawet tak książkowo w 14 dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Działaj KochanaHej! Ale naskrobalyście....
U mnie 14 dc i test owu wygląda tak:
Zobacz załącznik 881810
 no to już chyba pozytyw i nawet tak książkowo w 14 dc
Ja przy kolejnej ciąży, (mam nadzieje, ze się uda zajsc) tez się wstrzymam i powiem dopiero jak już bede pewna... po ostatnich wydarzeniach, wole być ostrożniejsza. Tylko czy to się uda...Taki jest plan działania
My jeżeli jakimś cudem się uda to planujemy zachować to dla siebie tak długo jak się da no i nie powiemy wcześniej jak 12 tydzień, a jak nie będzie widać to i dłużej
Tylko u mnie to trochę ze względu na to, że np moja mama to będzie strasznie przeżywać moja ciążę przez te wszystkie moje przypadłości zdrowotne i wolę żeby krócej się zamartwiała
Ja mojej mamie nie powiedziałam nawet, że poroniłam nie mam z nią kontaktów jak z przyjaciółką, a niejednokrotnie słyszałam z ust mojej mamy "młoda, zdrowa, a poroniła, napewno coś podniosła itp" szanuje moją mamę, bardzo ją kocham, ale mamy inne poglądy poprostu, więc darowałam sobie, teście to inna bajka takie jakie od nich wsparcie dostałam to nawet sobie nie wyobrażałam, że tak można oni musieli wiedzieć bo wtedy jeszcze z nimi mieszkałam a byłam na L4 więc dziwnie ukrywać zresztą mieliśmy codziennie przedszkolaka w domu, a wiadomo jak to z przedszkola różne rzeczy można przytargac więc jak był przeziębiony to już nie przychodził teściowa to jest anioł jak ja jej mówiłam że ciąża jest młodsza to ona mówiła daj spokój urośnie ma na to tyle miesięcy zawsze potrafiła obrócić kota ogonem, że przestawałam się martwić ...Moja by zaraz marudziła. ja nikomu nic nie mowie. sami to przezywamy i jest to nasz czas. a oni dowiedza sie dopiero jak juz sie uda i zobacze bijace serduszko na USG.
wow piekne krechy! powodzenia
pwnie 100ka pęknie.. u doktorka jedna poleciala teraz druga poleci ups. jeszcze wlasnie kupilam sobie stroj kapielowy
Dziewczyny ja dostalam recepte z tymi badaniami. One sa odplatne w koncu czy nie?
Jeżeli większe laboratorium to ma wyniki online [emoji4] napewno Diagnostyka ma online tego jestem pewna [emoji4] dlatego pytałam czy to Pink bo ja w kwietniu też miałam cień i dlatego od tamtego czasu albo mam te z DOZ albo w ogóle i koniec kropka [emoji4] lepsze okazały się z allegro, które miałam gratis przy testach owu [emoji14]mam pakiet z pracy do luxmedu ale mam go 50km dalej. jade tam w sobote do dermatologa ale paliwo 100km a baadania i odbior wynikow to sie nie oplaca. to nic oplace je.
jaki gorac! w pokoju maam 31 stopni nawet lezec ciezko.
@Sylwek19 pinki wg mnie najgorsze testy. mi na kazdym wychodzi cien nawet bez lezenia. nie nawidze ich.
Zrób przede wszystkim TSH na tą chwilę ! Jezeli wyjdzie w normie (max do.2 według mojej Endo) staraj się i tyle, ja to że szybko po poronieniu się udaje wkładam między bajki więc nie spodziewaj się, że za miesiąc będziesz w ciąży bo możesz się rozczarować ja też się naczytałam w necie, że po zabiegu to raz dwa i w ciąży będę yhy jakoś do tej pory nie jestem, fakt, że tobie może się uda i tego ci kochana życzę ! [emoji9]23.07 mnie bolal lewy jajnik, dzisiaj na usg lekarz potwierdził ze doszło do owu, bo był pęcherzyk zapadnięty już. A były chyba 3 [emoji14] No i był płyn owulacyjny. Kurcze najgorsze jest to, ze na te badania hormonalne muszę czekac jakos te 3 mce aż te moje hormony się unormują :/ a chciałabym wcześniej zacząć się starać nie wiem co teraz
A nie prościej zrobić betę z krwi?Hej dziewczyny
Zrobiłam dzisiaj ponownie test . Wczoraj ten cień pojawił się po godzinie , to był Pink test . Dziś rano zrobiłam nordtest i na początku w przepisowych 5 minutach nic wielkiego nie widziałam , później pojawił się znów cień cienia a jak wysechl do końca to prawie nic nie widac. Zrobilam zdjęcie tej kreseczki po jakis 30 minutach . Chyba dalej jestem w niepewności i znów muszę powtórzyć test , myślałam jednak że wyjdzie troszkę grubsza. Chociaż mam nadzieję ze to wczesna ciąża jednak .
Dziękuję Wam za wszystkie odpowiedzi i miłe słowa naprawdę
Życzę Wam też jak najszybciej tych dwóch kreseczek.