reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja zamierzam robic prenatalne usg razem z papą, z tego co czytalam dopiero oba badania razem moga cos pokazac. I moim zdaniem prenatalne to tylko u lekarza z certyfikatem. Ja mam o tyle dobrze ze mimo ze moja gin nie ma certyfikatu to prowadzi gabinet razem z druga gin ktora go posiada.
Tak też to czytałam na stronie mamaginekokog że USG wraz z testem Pappa jest w stanie określić ryzyko danej wady

To jest np. opis usług jednego z lekarzy czyli jest zaznaczone badania prenatalne, a na żadnej liście nie widzę żeby miał certyfikat
Screenshot_20180726-115428.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180726-115428.jpg
    Screenshot_20180726-115428.jpg
    53,7 KB · Wyświetleń: 210
Może inaczej na stronie danego lekarza każdy ma wpisane, że wykonuje badania prenatalne, ale żaden nie ma certyfikatu o może tak to wytłumaczę [emoji4]
No to tym bardziej dziwne ze maja w ofercie prenatalne a nie mają certyfikatu [emoji848][emoji19]
Ja ostatnio sie tak zakrecilam, wchodze na strone gabinetu mojej gin i też patrzę ze robią prenatalne a na stronie gdzie sa wypisani lekarze z certyfikatem jej nie ma [emoji57]dopiero po chwili patrze ze to ta druga gin robi [emoji6] wiec jak bede w ciazy to u mojej bede prowadzić ciążę a do tamtej na prenatalne [emoji6]

No to tym bardziej dziwne ze maja w ofercie prenatalne a nie mają certyfikatu [emoji848][emoji19]
Ja ostatnio sie tak zakrecilam, wchodze na strone gabinetu mojej gin i też patrzę ze robią prenatalne a na stronie gdzie sa wypisani lekarze z certyfikatem jej nie ma [emoji57]dopiero po chwili patrze ze to ta druga gin robi [emoji6] wiec jak bede w ciazy to u mojej bede prowadzić ciążę a do tamtej na prenatalne [emoji6]
Na jakiej stronie patrzysz czy ma certyfikat ? Trochę kłamią nas ci lekarze tyle tylko, że nie wiem po co [emoji848] przecież jak matce zależy to pójdzie i zrobi te prenatalne jeśli nie to po prostu na nie nie pójdzie i tyle, a lekarz prowadzący zbada na ile pozwalają jego kompetencje i tyle

reklama
Powiem Wam, że u mnie w rodzinie nigdy nie było wad u dzieci, jedynie kuzyna dziecko ma rozszczep, ale to ja nie jestem obciążona prawda ? Ale wiem, że to loteria i tyle szczególnie teraz po tym poronieniu zmienia się myślenie

Do góry