reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja zamierzam robic prenatalne usg razem z papą, z tego co czytalam dopiero oba badania razem moga cos pokazac. I moim zdaniem prenatalne to tylko u lekarza z certyfikatem. Ja mam o tyle dobrze ze mimo ze moja gin nie ma certyfikatu to prowadzi gabinet razem z druga gin ktora go posiada.
Tak też to czytałam na stronie mamaginekokog że USG wraz z testem Pappa jest w stanie określić ryzyko danej wady

To jest np. opis usług jednego z lekarzy czyli jest zaznaczone badania prenatalne, a na żadnej liście nie widzę żeby miał certyfikat
Screenshot_20180726-115428.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180726-115428.jpg
    Screenshot_20180726-115428.jpg
    53,7 KB · Wyświetleń: 208
Może inaczej na stronie danego lekarza każdy ma wpisane, że wykonuje badania prenatalne, ale żaden nie ma certyfikatu o może tak to wytłumaczę [emoji4]
No to tym bardziej dziwne ze maja w ofercie prenatalne a nie mają certyfikatu [emoji848][emoji19]
Ja ostatnio sie tak zakrecilam, wchodze na strone gabinetu mojej gin i też patrzę ze robią prenatalne a na stronie gdzie sa wypisani lekarze z certyfikatem jej nie ma [emoji57]dopiero po chwili patrze ze to ta druga gin robi [emoji6] wiec jak bede w ciazy to u mojej bede prowadzić ciążę a do tamtej na prenatalne [emoji6]

No to tym bardziej dziwne ze maja w ofercie prenatalne a nie mają certyfikatu [emoji848][emoji19]
Ja ostatnio sie tak zakrecilam, wchodze na strone gabinetu mojej gin i też patrzę ze robią prenatalne a na stronie gdzie sa wypisani lekarze z certyfikatem jej nie ma [emoji57]dopiero po chwili patrze ze to ta druga gin robi [emoji6] wiec jak bede w ciazy to u mojej bede prowadzić ciążę a do tamtej na prenatalne [emoji6]
Na jakiej stronie patrzysz czy ma certyfikat ? Trochę kłamią nas ci lekarze tyle tylko, że nie wiem po co [emoji848] przecież jak matce zależy to pójdzie i zrobi te prenatalne jeśli nie to po prostu na nie nie pójdzie i tyle, a lekarz prowadzący zbada na ile pozwalają jego kompetencje i tyle

reklama
Powiem Wam, że u mnie w rodzinie nigdy nie było wad u dzieci, jedynie kuzyna dziecko ma rozszczep, ale to ja nie jestem obciążona prawda ? Ale wiem, że to loteria i tyle szczególnie teraz po tym poronieniu zmienia się myślenie

Do góry