Kaamilaaa
Fanka BB :)
Dziwne [emoji848]U nas nikt nie mówi o badaniach prenatalnych, o certyfikatach, gdyby nie to forum ja sama bym nie wiedziała, że takie coś istnieje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziwne [emoji848]U nas nikt nie mówi o badaniach prenatalnych, o certyfikatach, gdyby nie to forum ja sama bym nie wiedziała, że takie coś istnieje
Ja sobie też nie wyobrażam, że teraz w XXI w. jakiś lekarz miałby nie poinformować mnie o wszelkich metodach kontroli zdrowia mojego dziecka.Dziwne [emoji848]
Damy Jesteśmy razem to najważniejsze cieszymy się z tego co mamy. . Mąż otworzył firmę między tymi szpitalami i planujemy budowę i rodzeństwo dla dzieci bo Mój syn starsznie za dziećmiZdaje sobie sprawę. Ze to właśnie o te wady chodzi. Trzeba być dobrej myśli :* już tyle daliście radę :* p
O jakie śliczne zdjęcia [emoji4]Jasne że warto
Psychicznie uspokajają
A tak Maja u nas wyglądala w 29tc na ostatnich prenatalnych
Na pierwszym zdjęciu córka a na drugim syniu Zobacz załącznik 881597Zobacz załącznik 881598
Może inaczej na stronie danego lekarza każdy ma wpisane, że wykonuje badania prenatalne, ale żaden nie ma certyfikatu o może tak to wytłumaczę [emoji4]Dziwne [emoji848]
Tak też to czytałam na stronie mamaginekokog że USG wraz z testem Pappa jest w stanie określić ryzyko danej wadyJa zamierzam robic prenatalne usg razem z papą, z tego co czytalam dopiero oba badania razem moga cos pokazac. I moim zdaniem prenatalne to tylko u lekarza z certyfikatem. Ja mam o tyle dobrze ze mimo ze moja gin nie ma certyfikatu to prowadzi gabinet razem z druga gin ktora go posiada.
No to tym bardziej dziwne ze maja w ofercie prenatalne a nie mają certyfikatu [emoji848][emoji19]Może inaczej na stronie danego lekarza każdy ma wpisane, że wykonuje badania prenatalne, ale żaden nie ma certyfikatu o może tak to wytłumaczę [emoji4]
Na jakiej stronie patrzysz czy ma certyfikat ? Trochę kłamią nas ci lekarze tyle tylko, że nie wiem po co [emoji848] przecież jak matce zależy to pójdzie i zrobi te prenatalne jeśli nie to po prostu na nie nie pójdzie i tyle, a lekarz prowadzący zbada na ile pozwalają jego kompetencje i tyleNo to tym bardziej dziwne ze maja w ofercie prenatalne a nie mają certyfikatu [emoji848][emoji19]
Ja ostatnio sie tak zakrecilam, wchodze na strone gabinetu mojej gin i też patrzę ze robią prenatalne a na stronie gdzie sa wypisani lekarze z certyfikatem jej nie ma [emoji57]dopiero po chwili patrze ze to ta druga gin robi [emoji6] wiec jak bede w ciazy to u mojej bede prowadzić ciążę a do tamtej na prenatalne [emoji6]