paulina1994
Fanka BB :)
No właśnie dlatego nie ma co się sugerować jednym testem [emoji4]U mnie taka różnica pokazała się jednego dnia! rano blado, wieczorem pozytyw!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie dlatego nie ma co się sugerować jednym testem [emoji4]U mnie taka różnica pokazała się jednego dnia! rano blado, wieczorem pozytyw!
Oby bo w 2 poprzednich cyklach zawsze pozytyw mialam 13dc. Jutro zobacze co pokaze testU mnie jednego dnia był taki a na drugi dzień pozytyw więc różnie jeszcze może być [emoji4]
Z tymi testami owu bywa różnie więc nie ma co do końca się nimi sugerować [emoji4]Oby bo w 2 poprzednich cyklach zawsze pozytyw mialam 13dc. Jutro zobacze co pokaze test
Oczywiscie zycze Ci ciąży, ale mi na polowie testow ktore w zyciu zrobiłam wychodziła taka kreska po czasie, a ciąży nie było...Cześć dziewczyny
Nie udzielałam się wcześniej ale podglądam Was od dwóch miesięcy . Tyle staramy się i dzidziusia , to mój drugi cykl po odstawieniu tabletek. Nie mierzylam temperatury ani nie robiłam testów owu. Oczywiście nie mogę dokładnie tego określić ale zawsze od razu po owulacji zaczynaja mnie bolec piersi . Podejrzewam że jestem około 12 dni po owulacji. Jestem bardzo niecierpliwa i zrobiłam test dziś rano . Na początku wyszedł negatywny a po godzinie wydaje mi się że widzę drugą kreseczke , wiem że powinnam powtórzyć go jutro i ze nie powinno się patrzeć po czasu dłuższym niż 5 minut. Nie mogłam się powstrzymać i spojrzałam .. czy to sa moje zwidy ? Czy faktycznie cos tu jest ?
U mnie rano byl taki a pod wieczor pozytyw, nastepnego dnia bladzioch.U mnie jednego dnia był taki a na drugi dzień pozytyw więc różnie jeszcze może być [emoji4]