reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
One chyba są z Amazon, dostałam je w spadku od bratowej, bo ona nie zdążyła użyć ;) W Polsce raczej się nie kupi, bo kończą mi się i nawet ich szukałam. A fajne są. Będę musiała kupić któreś z allegro z tych, co dziewczyny tu polecają. A jak zaczynałam starania to myślałam, że nigdy nie zużyję tych 50 testów owu;):p:D a tu taki zonczek:p:D nawet zabraknie:-D
Hehehe a ja bije sie caly czas z mysla czy robic testy owu czy nie...dzis w sumie musiala bym zaczac choc tak naprawde od wczoraj wedlug dlugosci cyklu.
Co do Twoich testow to wlasnie wydaly mi sie takoe fajne:D

Trzymam kciuki :* u nas trzeci cykl był cyklem udanym :*
Mam nadzieje że i u mnie tak sie teraz stanie. Wczoraj była pełnia i M pisał do mnie że kobiety w pełnię zachodzą haha chyba już też chcialby. ja w tym miesiacu odpuscilam przestalam o tym mowic nawet.. zero testow itp to teraz on gada;p
Dzis gin. Mialam straszna noc. nie dosc ze do 2 nie moglam zasnac to pozniej co pol godz wstawalam. finalnie wstalam o 8 i pewnie dzis bede ledwo zywa na wieczór.
Jeszcze ten gin.. tam zawsze takie kolejki... pojde na pol godz przed otwarciem ciekawa ktora juz bede w kolejce...

Do trzech razy sztuka, macie rację ;)

Co do pełni, to chyba jeszcze dziś jej nie było.
no ja nie wiem co ty widzisz kochana za oknem.. ale nade mna doslownie nad glowa mam okno i choc zasloniete rolety to tak dawał łysy... był pełen księżyc z taką otoczką promieniującą a jutro ma byc to zacmienie nie?

reklama
Do góry