reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A u mnie dziś takZobacz załącznik 881501 ;):)
Chyba ciut brakuje mu do pozytywu??

Myślałam, że tylko ja mam problem z tym okropnym cellulitem... Też raczej jestem szczupła, bo mam 165 i ważę ok 52 kg, ale cellulit mam masakryczny. I nawet jak byłam na diecie zero cukru i glutenu przez półtora roku.... to nie znikł. Napewno trochę się zmniejszył, ale nadal był.... Wrrr... Jak mówię komuś, że mam celulit to nikt mi nie wierzy. Któraś z was pisała, że to może być od tarczycy. To mi nawet do głowy nie przyszlo, że może mieć z tym związek???
Ale już tylko ciut brakuje, myślę, że kwestia dnia [emoji4]

reklama
To owocnych staran zycze:) A z jakiej firmy masz te testu owu?
One chyba są z Amazon, dostałam je w spadku od bratowej, bo ona nie zdążyła użyć ;) W Polsce raczej się nie kupi, bo kończą mi się i nawet ich szukałam. A fajne są. Będę musiała kupić któreś z allegro z tych, co dziewczyny tu polecają. A jak zaczynałam starania to myślałam, że nigdy nie zużyję tych 50 testów owu;):p:D a tu taki zonczek:p:D nawet zabraknie:-D

@martoosia04 a

Niestety to prawda. Im bardziej się pragnie dziecka, tym gorzej jest zajsc. Sama jestem tego przykładem 1 rok i 7 mcy starań było,
kiedy w końcu się udało niestety wyszło jak wyszło :( nie dość ze się pragnie, stara, to jeszcze nie dane jest donosić ;( ale... tak jak wcześniej dziewczyny pisały...
„jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie ...” [emoji173]️

Jasne ze będzie! Bóg nam daje wtedy jak jesteśmy na to gotowi!

One chyba są z Amazon, dostałam je w spadku od bratowej, bo ona nie zdążyła użyć ;) W Polsce raczej się nie kupi, bo kończą mi się i nawet ich szukałam. A fajne są. Będę musiała kupić któreś z allegro z tych, co dziewczyny tu polecają. A jak zaczynałam starania to myślałam, że nigdy nie zużyję tych 50 testów owu;):p:D a tu taki zonczek:p:D nawet zabraknie:-D
Ja mam te i polecam są naprawdę ok [emoji4] ja osobiście nawet te wolę niż te z domowego laboratorium [emoji4] muszę zakupić na allegro zapas testów ciążowych jak wrócę do starań [emoji23] miałam 5 w gratisie przy testach owu i wszystkie wykorzystałam w jednym cyklu pamiętam [emoji23]
IMG_20180726_071630635.jpg

Załączniki

• IMG_20180726_071630635.jpg
    IMG_20180726_071630635.jpg
    78,7 KB · Wyświetleń: 274
No to witam się w 1dc [emoji24] zaczynamy więc 3 cykl starań. Przynajmniej wiem, że plemniki mojego M. nie żyją 3 dni. Dobrze, że to robienie dzieci jest takie przyjemne ;) ale fakt, teraz muszę pomysleć o zapasie testów ciążowych, bo poki co te owu mam sporo.

No to witam się w 1dc [emoji24] zaczynamy więc 3 cykl starań. Przynajmniej wiem, że plemniki mojego M. nie żyją 3 dni. Dobrze, że to robienie dzieci jest takie przyjemne ;) ale fakt, teraz muszę pomysleć o zapasie testów ciążowych, bo poki co te owu mam sporo.
Trzymam kciuki :* u nas trzeci cykl był cyklem udanym :*

reklama
O nie:( serio liczyłam, że to ty będziesz tą ktora przerwie tą zła passę ... No cóż, ale nie ma co się łamać. Nowy cykl nowe nadzieje i może akurat będzie do 3 razy sztuka;) :tak: ściskam mocno:)

Do góry