reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Wiecie co, może to głupie, ale ja zawsze chciałam zeby moja córka urodziła się w maju lub czerwcu [emoji23] nie wiem dlaczego. Jakoś te miesiące takie mi się wydają idealnym czasem na rodzenie córeczki [emoji23][emoji23][emoji23]

Wiecie co, może to głupie, ale ja zawsze chciałam zeby moja córka urodziła się w maju lub czerwcu [emoji23] nie wiem dlaczego. Jakoś te miesiące takie mi się wydają idealnym czasem na rodzenie córeczki [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja chciałam drugie z lipca i nie wyszło [emoji14] tylko sierpień [emoji23] chociaż kto wie jak będzie, bo czop już odszedł więc zobaczymy co mi dziś ginekolog powie na wizycie [emoji23]poza tym kochana letnie miesiące są super. Dziecka nie musisz grubo ubierać, bo cieplutko :) a przy małym dziecku jest trochę zabawy jak masz ubrać te wszystkie ciuchy, kombinezony itp

Ja chciałam drugie z lipca i nie wyszło [emoji14] tylko sierpień [emoji23] chociaż kto wie jak będzie, bo czop już odszedł więc zobaczymy co mi dziś ginekolog powie na wizycie [emoji23]poza tym kochana letnie miesiące są super. Dziecka nie musisz grubo ubierać, bo cieplutko :) a przy małym dziecku jest trochę zabawy jak masz ubrać te wszystkie ciuchy, kombinezony itp
No właśnie! Starszak mój z kwietnia 2010, ale było na tyle ciepło przy pierwszych spacerkach, że mógł wychodzić już w dresiku, a młodszy z lipca 2013, a wtedy były takie upały, że jako noworodek w nocy spał mi w samym pampersie przykryty tetrą.

Hej dziewczyny u mnie pewnie lada chwila zawita ok es więc nawet nie zdążę testować .Na twarzy krostki pojedyncze wyskakują ..piersi nie bolą....
Jakoś passa 2 kresek się zatrzymała:( ..
Bardzo fajny miesiąc na rodzenie to Maj wszystko kwitnie jest pięknie ;) . Mój syn z mają a córka z czerwca . Może z trzecim też się na te miesiące ciepłe uda .

No właśnie! Starszak mój z kwietnia 2010, ale było na tyle ciepło przy pierwszych spacerkach, że mógł wychodzić już w dresiku, a młodszy z lipca 2013, a wtedy były takie upały, że jako noworodek w nocy spał mi w samym pampersie przykryty tetrą.
No to u nas lipiec ale 2014. Też gorąco tsk że masakra. Bo lipiec tego roku mniej upalny

Uuuuu to się dzieje. dawno Ci odszedl? moj jak odszedł wieczorem to w nocy skurcze dostalam. fakt ze w szpitalu mnie olali i przetrzymali za dlugo bo 4 dni ze skurczami lezalam ale jestes juz tuz tuz:)

No to witam się w 1dc [emoji24] zaczynamy więc 3 cykl starań. Przynajmniej wiem, że plemniki mojego M. nie żyją 3 dni. Dobrze, że to robienie dzieci jest takie przyjemne ;) ale fakt, teraz muszę pomysleć o zapasie testów ciążowych, bo poki co te owu mam sporo.
A ja ci powiem, że z czasem robienie dziecka już mnie męczyło bo ileż można na zawołanie [emoji28]

reklama
Do góry