Kto wie bardzo możliwe! !Już raz udało mi się być kwietniówką 2010, więc może i w 2019
reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Wiecie co, może to głupie, ale ja zawsze chciałam zeby moja córka urodziła się w maju lub czerwcu [emoji23] nie wiem dlaczego. Jakoś te miesiące takie mi się wydają idealnym czasem na rodzenie córeczki [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja chciałam drugie z lipca i nie wyszło [emoji14] tylko sierpień [emoji23] chociaż kto wie jak będzie, bo czop już odszedł więc zobaczymy co mi dziś ginekolog powie na wizycie [emoji23]poza tym kochana letnie miesiące są super. Dziecka nie musisz grubo ubierać, bo cieplutko a przy małym dziecku jest trochę zabawy jak masz ubrać te wszystkie ciuchy, kombinezony itpWiecie co, może to głupie, ale ja zawsze chciałam zeby moja córka urodziła się w maju lub czerwcu [emoji23] nie wiem dlaczego. Jakoś te miesiące takie mi się wydają idealnym czasem na rodzenie córeczki [emoji23][emoji23][emoji23]
martoosia04
No właśnie! Starszak mój z kwietnia 2010, ale było na tyle ciepło przy pierwszych spacerkach, że mógł wychodzić już w dresiku, a młodszy z lipca 2013, a wtedy były takie upały, że jako noworodek w nocy spał mi w samym pampersie przykryty tetrą.Ja chciałam drugie z lipca i nie wyszło [emoji14] tylko sierpień [emoji23] chociaż kto wie jak będzie, bo czop już odszedł więc zobaczymy co mi dziś ginekolog powie na wizycie [emoji23]poza tym kochana letnie miesiące są super. Dziecka nie musisz grubo ubierać, bo cieplutko a przy małym dziecku jest trochę zabawy jak masz ubrać te wszystkie ciuchy, kombinezony itp
kasiula222
Hej dziewczyny u mnie pewnie lada chwila zawita ok es więc nawet nie zdążę testować .Na twarzy krostki pojedyncze wyskakują ..piersi nie bolą....
Jakoś passa 2 kresek się zatrzymała ..
Bardzo fajny miesiąc na rodzenie to Maj wszystko kwitnie jest pięknie . Mój syn z mają a córka z czerwca . Może z trzecim też się na te miesiące ciepłe uda .
Jakoś passa 2 kresek się zatrzymała ..
Bardzo fajny miesiąc na rodzenie to Maj wszystko kwitnie jest pięknie . Mój syn z mają a córka z czerwca . Może z trzecim też się na te miesiące ciepłe uda .
No to u nas lipiec ale 2014. Też gorąco tsk że masakra. Bo lipiec tego roku mniej upalnyNo właśnie! Starszak mój z kwietnia 2010, ale było na tyle ciepło przy pierwszych spacerkach, że mógł wychodzić już w dresiku, a młodszy z lipca 2013, a wtedy były takie upały, że jako noworodek w nocy spał mi w samym pampersie przykryty tetrą.
Uuuuu to się dzieje. dawno Ci odszedl? moj jak odszedł wieczorem to w nocy skurcze dostalam. fakt ze w szpitalu mnie olali i przetrzymali za dlugo bo 4 dni ze skurczami lezalam ale jestes juz tuz tuzJa chciałam drugie z lipca i nie wyszło [emoji14] tylko sierpień [emoji23] chociaż kto wie jak będzie, bo czop już odszedł więc zobaczymy co mi dziś ginekolog powie na wizycie [emoji23]poza tym kochana letnie miesiące są super. Dziecka nie musisz grubo ubierać, bo cieplutko a przy małym dziecku jest trochę zabawy jak masz ubrać te wszystkie ciuchy, kombinezony itp
paulina1994
A ja ci powiem, że z czasem robienie dziecka już mnie męczyło bo ileż można na zawołanie [emoji28]No to witam się w 1dc [emoji24] zaczynamy więc 3 cykl starań. Przynajmniej wiem, że plemniki mojego M. nie żyją 3 dni. Dobrze, że to robienie dzieci jest takie przyjemne ale fakt, teraz muszę pomysleć o zapasie testów ciążowych, bo poki co te owu mam sporo.
paulina1994
Ja kiedyś też nie lubiłam normalnie katorga, a teraz 6 km robię w około 40 min i jeszcze zadowolona jestem [emoji6]Ja nie cierpię biegać. Próbowałam nie raz i to zdecydowanie nie dla mnie.
reklama
paulina1994
Różnie z tym bywa więc trzymam kciuki ! [emoji4]U mnie prawie 5 cykl starań będzie [emoji19] U mnie chyba owu była na dniach ale współżyliśmy chyba nie w czasie bo 3 dni przed więc też wątpię, że coś będzie. A jest przyjemne [emoji23][emoji28]