reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
No to witam się w 1dc [emoji24] zaczynamy więc 3 cykl starań. Przynajmniej wiem, że plemniki mojego M. nie żyją 3 dni. Dobrze, że to robienie dzieci jest takie przyjemne ;) ale fakt, teraz muszę pomysleć o zapasie testów ciążowych, bo poki co te owu mam sporo.
Oj..
Trzymam kciuki za kolejny cykl.
Też 3 cs przed nami. I nawet kończy się @ przed moim.urlopem. wiec wczasy w super trafionym czasie :)
Miłego dnia
Ja jeszcze 2 dni pracy i upragniony urlop

Aaaaa..ta aplikacja fitatu bardzo fajna. Tez zainstalowalam.. chyba się zaprzyjaznie na.dluzej z nią :p jeszcze muszę zabrać się za jakieś bieganko choć coś przemuc się nie mogę.. za to rowerek uwielbiam i często korzystam.

No to witam się w 1dc [emoji24] zaczynamy więc 3 cykl starań. Przynajmniej wiem, że plemniki mojego M. nie żyją 3 dni. Dobrze, że to robienie dzieci jest takie przyjemne ;) ale fakt, teraz muszę pomysleć o zapasie testów ciążowych, bo poki co te owu mam sporo.
Trzymam kciuki Kochana!
U mnie się jeszcze nie rozkręciło, a w niedzielę jadę nad morze...

reklama
U mnie prawie 5 cykl starań będzie [emoji19] U mnie chyba owu była na dniach ale współżyliśmy chyba nie w czasie bo 3 dni przed więc też wątpię, że coś będzie. A jest przyjemne [emoji23][emoji28]

Do góry