Betii35
Fanka BB :)
A była pełnia?Nie idzie spac przez tą pełnię. Co chwile wstaje a spie po pol godz.
Za to gorąco i też spać nie można..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A była pełnia?Nie idzie spac przez tą pełnię. Co chwile wstaje a spie po pol godz.
Oj..No to witam się w 1dc [emoji24] zaczynamy więc 3 cykl starań. Przynajmniej wiem, że plemniki mojego M. nie żyją 3 dni. Dobrze, że to robienie dzieci jest takie przyjemne ale fakt, teraz muszę pomysleć o zapasie testów ciążowych, bo poki co te owu mam sporo.
Nie wiem ale w przeciwieństwie do poprzedniej nocy, dziś pomimo wielkiego brzucha spałam jak zabita [emoji23]Do trzech razy sztuka, macie rację
Co do pełni, to chyba jeszcze dziś jej nie było.
Trzymam kciuki Kochana!No to witam się w 1dc [emoji24] zaczynamy więc 3 cykl starań. Przynajmniej wiem, że plemniki mojego M. nie żyją 3 dni. Dobrze, że to robienie dzieci jest takie przyjemne ale fakt, teraz muszę pomysleć o zapasie testów ciążowych, bo poki co te owu mam sporo.
U mnie prawie 5 cykl starań będzie [emoji19] U mnie chyba owu była na dniach ale współżyliśmy chyba nie w czasie bo 3 dni przed więc też wątpię, że coś będzie. A jest przyjemne [emoji23][emoji28]No to witam się w 1dc [emoji24] zaczynamy więc 3 cykl starań. Przynajmniej wiem, że plemniki mojego M. nie żyją 3 dni. Dobrze, że to robienie dzieci jest takie przyjemne ale fakt, teraz muszę pomysleć o zapasie testów ciążowych, bo poki co te owu mam sporo.