reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Trzymam kciuki Kochana!
U mnie się jeszcze nie rozkręciło, a w niedzielę jadę nad morze...
My w sobotę [emoji7] ale większość kąpielisk na razie zamknięta przez sinice [emoji22] mam nadzieję że do soboty/niedzieli przejdzie

Dziewczynki przykro mi z powodu @ :( Martusia kurcze naprawdę miałam nadzieję że jutro zrobisz bete i wyjdzie piękna :(

reklama
@martoosia04 @Joanulka kochane przykro mi :( Mam nadzieje ze kolejny cykl bedzie bardziej owocny.

Kolejny cykl, kolejna szansa! Tym razem starania zaczynamy od końca @ co 2-3 dni! Wyczytałam w necie ze błędem jest współżyć tylko w dni około i płodne! Plemniki szybko się starzeją, słabną itd. Wiec trzeba działać cały cykl w miarę możliwości [emoji12] nie wiem czy damy radę taki jest plan tym razem. Dziwnie jest się przytulać tylko z myślą o zajściu w ciąże [emoji21]

Kolejny cykl, kolejna szansa! Tym razem starania zaczynamy od końca @ co 2-3 dni! Wyczytałam w necie ze błędem jest współżyć tylko w dni około i płodne! Plemniki szybko się starzeją, słabną itd. Wiec trzeba działać cały cykl w miarę możliwości [emoji12] nie wiem czy damy radę taki jest plan tym razem. Dziwnie jest się przytulać tylko z myślą o zajściu w ciąże [emoji21]
tez myslalam tak ale jakos nie bylo mozliwosci... praca zmianowa u obojga, zmeczenie i nie dalibysmy rady. Powodzenia!

My w sobotę [emoji7] ale większość kąpielisk na razie zamknięta przez sinice [emoji22] mam nadzieję że do soboty/niedzieli przejdzie

Dziewczynki przykro mi z powodu @ :( Martusia kurcze naprawdę miałam nadzieję że jutro zrobisz bete i wyjdzie piękna :(
Tak jak obserwuję sytuację z sinicami to zmienia się dynamicznie, więc jestem dobrej myśli [emoji4]

reklama
Do góry