paulina1994
Fanka BB :)
nie fajnie...Hej... U nas kicha. Ślub musimy odwołać, tzn przełożyć na późniejszy termin ze względu nagłych problemów finansowych.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie fajnie...Hej... U nas kicha. Ślub musimy odwołać, tzn przełożyć na późniejszy termin ze względu nagłych problemów finansowych.
Mam podobne zdanie ☺Dla mnie obojętnie, aczkolwiek wolę zapraszać z dziećmi żeby nikt nie poczuł się urażony, kto będzie chciał to przyjdzie z dziećmi a kto będzie chciał poszaleć to zostawi dzieci z kimś i tyle. Mi tam dzieci na weselu nie przeszkadzają.
Według mnie to dzien młodych i goscie powinni sie dostosowac, jesli młodzi nie chcą dzieci na slubie widocznie maja swoje powody, np nie lubia dzieci i nie chca zeby male berbecie krążyły im ciagle pod nogami [emoji6]A dziewczynki mam pytanie z innej bajki..
Co myślicie o weselach bez dzieci?
Dostaliśmy zaproszenie właśnie bez dziecka. A wydaje mi się że frajda dla dzieciaków na takim.weselichu..zabawa z balonami itd itp. Ale to moje skromne zdanie.
A wy jak uważacie? Może teraz taka moda.
U nas były zaproszenia bez dzieci. W rodzinie praktycznie żadnych małych dzieci nie ma a znajomym mówiliśmy, że chcemy żeby się z nami pobawili i mieli wieczór wolny. Nikt się nie obraził a wręcz przeciwnie, potem mówili że ekstra odskocznia była poza tym uważam że wesela to nie miejsce dla małych dzieci, leje się tam alkohol, jest to impreza wieczorem, trzeba na nie uważać, potem śpią na krzesłach... Jak dla mnie dzieci i wesela na nieA dziewczynki mam pytanie z innej bajki..
Co myślicie o weselach bez dzieci?
Dostaliśmy zaproszenie właśnie bez dziecka. A wydaje mi się że frajda dla dzieciaków na takim.weselichu..zabawa z balonami itd itp. Ale to moje skromne zdanie.
A wy jak uważacie? Może teraz taka moda.
No właśnie jestem podobnego zdania.Dla mnie obojętnie, aczkolwiek wolę zapraszać z dziećmi żeby nikt nie poczuł się urażony, kto będzie chciał to przyjdzie z dziećmi a kto będzie chciał poszaleć to zostawi dzieci z kimś i tyle. Mi tam dzieci na weselu nie przeszkadzają.
Też moja pierwsza myśl była...Nie idę A co tu dziecko przeszkadza?! A później stwierdziliśmy że pójdzie z nami bo niestety nie mamy z kim zostawić i będziemy się napewno lepiej bawićJa mam taką regule, ze nie ide na wesele, jeśli ktoś zaprosi mnie bez dziecka. Nie kazdy musi sie ze mna zgodzic, ale moja rodzina w tej chwili składa sie z dwoch doroslych i dziecka i jesli komus.moje dziecko przeszkadza, to ja sie na takie wesele nie pcham. Druga sprawa- to zawsze klopot, zeby z.kimś młodą zostawić na caly dzien... Ot takie moje zdanie.