reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej dziewczyny również chciałabym do was dołączyć:) Jestem mamą 4 letniej Alicji która domaga się rodzeństwa;) jest to nasz pierwszy cykl starań a następna @ wypada 28 lipca.Z Alicją udało się za drugim razem dzięki testom owulacyjnym.Mam nadzieję że tym razem też się sprawdzą.
Paulinkaaa26 trzymam kciuki za dwie kreski

Już obniżona nie jest już źle możemy walczyc z tym że jak teraz się nie udało to następne proby za 2 3 mc bo mąż wyjeżdża dlatego tak wariuje i myślę kiedy mogę próbować testować :(

Dziewczyny w ciazy czy mialyscie zaparcia na poczatku i zanim odkrylyscie ze jestescie w ciazy? Ja sie mecze z nimi od ponad tyg a przewaznie z tym problemu nie mam.
Kasia ja miałam w każdej ciąży zaparcia. Jak traktujesz to jako objaw to jest to "dobry" znak, ale właśnie nie wiem czy na tak wczesnym etapie już występuje. Polecam pić 2 litry albo i wiecej wody. I dużo błonnika rozpuszczalnego.
Ja nie oczekuję zrozumienia mojego podejścia. Kazda z nas jest inna, inaczej to znosi jedna zacisnie zęby i walczy.. Porazki wzmacniaja a ja jestem z tych slabszych. Załamuje sie i nie potrafie inaczej. Sorry taka juz jestem.

Jesli boli oczy fakt ze ubolewam nad 2gim cyklem straconym to nie muszę pisac wcale. Naprawde nie mam sił i tyle.
Moim zdaniem każda ma prawo być inna. Mam nadzieję, że przebolejesz czas miesiączki i wrócisz do starań ze zdwojoną siłą. Głowa do góry.

Ja tez już bym chciała się staraćkolejny cykl, ale czekanie na @ jest taaakie długie.

Witam dziewczyny, powodzenia w staraniach [emoji6]

Kasia ja miałam w każdej ciąży zaparcia. Jak traktujesz to jako objaw to jest to "dobry" znak, ale właśnie nie wiem czy na tak wczesnym etapie już występuje. Polecam pić 2 litry albo i wiecej wody. I dużo błonnika rozpuszczalnego.Moim zdaniem każda ma prawo być inna. Mam nadzieję, że przebolejesz czas miesiączki i wrócisz do starań ze zdwojoną siłą. Głowa do góry.

Ja tez już bym chciała się staraćkolejny cykl, ale czekanie na @ jest taaakie długie.

Witam dziewczyny, powodzenia w staraniach [emoji6]
Kochana ja wlasnie pije bardzo duzo wody bo min 2 l a w ostatnim czasie 3l wody i dalej mam problem:( Co naprawde u mnie nie jest normalne...dlatego mysle czy to nie objaw wczesnej ciazy...

Kochana ja wlasnie pije bardzo duzo wody bo min 2 l a w ostatnim czasie 3l wody i dalej mam problem:( Co naprawde u mnie nie jest normalne...dlatego mysle czy to nie objaw wczesnej ciazy...
Albo objaw wczesnej ciąży albo stres na Ciebie tak wpływa. Życzę Ci z całego serca, żeby to jednak była ciąża! :)

reklama
Do góry