Kochana mthfr wyszła zakrzepicy też i hiperhomocysteinaWitaj jakie mutacje Ci wyszły ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana mthfr wyszła zakrzepicy też i hiperhomocysteinaWitaj jakie mutacje Ci wyszły ?
To koniecznie homocysteine musisz obniżyc .. ale nas dużo musi przez to przechodzićKochana mthfr wyszła zakrzepicy też i hiperhomocysteina
Kasia ja miałam w każdej ciąży zaparcia. Jak traktujesz to jako objaw to jest to "dobry" znak, ale właśnie nie wiem czy na tak wczesnym etapie już występuje. Polecam pić 2 litry albo i wiecej wody. I dużo błonnika rozpuszczalnego.Dziewczyny w ciazy czy mialyscie zaparcia na poczatku i zanim odkrylyscie ze jestescie w ciazy? Ja sie mecze z nimi od ponad tyg a przewaznie z tym problemu nie mam.
Moim zdaniem każda ma prawo być inna. Mam nadzieję, że przebolejesz czas miesiączki i wrócisz do starań ze zdwojoną siłą. Głowa do góry.Ja nie oczekuję zrozumienia mojego podejścia. Kazda z nas jest inna, inaczej to znosi jedna zacisnie zęby i walczy.. Porazki wzmacniaja a ja jestem z tych slabszych. Załamuje sie i nie potrafie inaczej. Sorry taka juz jestem.
Jesli boli oczy fakt ze ubolewam nad 2gim cyklem straconym to nie muszę pisac wcale. Naprawde nie mam sił i tyle.
Kochana ja wlasnie pije bardzo duzo wody bo min 2 l a w ostatnim czasie 3l wody i dalej mam problem Co naprawde u mnie nie jest normalne...dlatego mysle czy to nie objaw wczesnej ciazy...Kasia ja miałam w każdej ciąży zaparcia. Jak traktujesz to jako objaw to jest to "dobry" znak, ale właśnie nie wiem czy na tak wczesnym etapie już występuje. Polecam pić 2 litry albo i wiecej wody. I dużo błonnika rozpuszczalnego.Moim zdaniem każda ma prawo być inna. Mam nadzieję, że przebolejesz czas miesiączki i wrócisz do starań ze zdwojoną siłą. Głowa do góry.
Ja tez już bym chciała się staraćkolejny cykl, ale czekanie na @ jest taaakie długie.
Witam dziewczyny, powodzenia w staraniach [emoji6]
Albo objaw wczesnej ciąży albo stres na Ciebie tak wpływa. Życzę Ci z całego serca, żeby to jednak była ciąża!Kochana ja wlasnie pije bardzo duzo wody bo min 2 l a w ostatnim czasie 3l wody i dalej mam problem Co naprawde u mnie nie jest normalne...dlatego mysle czy to nie objaw wczesnej ciazy...
Ja o niej pamietam...edytuje jak trzebaWitam również nowe dziewczyny!
Ktoś w ogóle pamięta o tabelce na pierwszej stronie?