reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Podzielam Twoje zdanie w 100%! Czasem sekst to za malo, czaswm majac nawet podstawowe wyniki w normie, moze byc jakis.inny problem. Ja tez nie wiem ile jeszcze bym czekała na ciaze gdyby nie to, ze sie uparlam i od poczatku latałam do.lekarza ;)
No dokładnie. Ja też nie wiem czy w ogóle byłabym w ciąży do tej pory. A na pewno miałabym gorzej przystosowany organizm. Czasem trzymanie się kurczowo jednego lekarza jest złe. Trzeba poznać kilka opinii i przetestować kilka pomysłów lekarzy, zamiast testy na owulację robić ;)
Ja od początku mówiłam lekarzom,że staram się ponad rok (tak, kłamstwo, ale wtedy wiedziałam,że się wezmą za to na poważnie) inaczej do dzisiaj sluchalabym "wyluzujcie, wyjedzcie na wakacje"

reklama
Tak:( jestem już załamana i w sumie wszystko mi jedno co dalej będzie sie dzialo. Nie kupuje zadnych testow ciazowych i owu. Chyba nie mam sil na to wszystko. Mam ochotę w koncu zwolnic sie z mojej pracy i część moich zdrowotnych problemów i stresow zniknie. Ogolnie to nie chce mi sie juz nic.
Przykro mi ze sie wam nie udało.. ale wybacz nie rozumiem twojego podejścia.. odpocznij, skonczy sie @ i nabierzesz nowych sił.

Macie rację dziewczyny, nie ma co się załamywać i ja generalnie jestem optymistką:)tylko dzisiaj coś mnie wzięło.... Jakiś taki dół, może to przez okres, może przez pogodę. Ale mąż wrócił z pracy, zaciągnął mnie do łóżka, ale tak na grzecznie;) i teraz jestem po milionach przytulasów, buziaków no i 2 lodach w czekoladzie;) i od razu mi lepiej:) podniósł mnie na duchu rozmową i zabronił myśleć, że nie będziemy mieli dzieci. Jak ja się cieszę, że go mam:tak:

Przykro mi ze sie wam nie udało.. ale wybacz nie rozumiem twojego podejścia.. odpocznij, skonczy sie @ i nabierzesz nowych sił.

Pomimo tego, że wiem o co ci chodzi i też mam kiepski humor i pesymistyczne myśli, jestem tego samego zdania co Kaamilaaa. Odpoczniesz, przejdzie @ i znów będziesz ekscytowała się i odliczała do owu. Zobaczysz, że humor wróci. Teraz leć po jakieś winko i wypijcie we dwoje. Cieszcie się z czasu wspólnego. A o ciąże powalczycie za chwilę. [emoji173]️

Ja nie wiem czy to wina leków na gardło (Argentin-T) czy co, ale mam takie dziwne wrażenie w ustach... boli mnie żołądek. Dziś miałam lekkie zawroty głowy w pracy. Ech, niech ten urlop się już zacznie.

Na prawde dziewczyny nie ma co sie tak zalamywac ! Serio wiem ze bywa ciężko zwłaszcza jak przychodzi kolejny @ ale nie pojmuje tego zalamywania sie po dwoch cyklach.. znam przypadek gdzie dziewczyna po 4!! Latach! Staran powiedziała ok teraz sie nie uda to trudno odpuszczamy... i co..? I teraz juz prawie polowa ciazy jej leci [emoji6] serio nastawienie czasami bardzo dużo znaczy [emoji6]

Ja nie oczekuję zrozumienia mojego podejścia. Kazda z nas jest inna, inaczej to znosi jedna zacisnie zęby i walczy.. Porazki wzmacniaja a ja jestem z tych slabszych. Załamuje sie i nie potrafie inaczej. Sorry taka juz jestem.

Jesli boli oczy fakt ze ubolewam nad 2gim cyklem straconym to nie muszę pisac wcale. Naprawde nie mam sił i tyle.

Ja nie oczekuję zrozumienia mojego podejścia. Kazda z nas jest inna, inaczej to znosi jedna zacisnie zęby i walczy.. Porazki wzmacniaja a ja jestem z tych slabszych. Załamuje sie i nie potrafie inaczej. Sorry taka juz jestem.
No to teraz potrzebny ci odpoczynek, przejdzie @ i bedzie lepiej [emoji6] uwierz [emoji6] nie chcialam cie urazic po prostu mowie ze to nie jest dobre podejście bo zalamujesz sie niepotrzebnie w dodatku tak szybko [emoji57] to na prawde nic dobrego bo sie wykonczysz nerwowo jak (czego ci nie życzę!) Przyjdzie kolejna @ ...

No dokładnie. Ja też nie wiem czy w ogóle byłabym w ciąży do tej pory. A na pewno miałabym gorzej przystosowany organizm. Czasem trzymanie się kurczowo jednego lekarza jest złe. Trzeba poznać kilka opinii i przetestować kilka pomysłów lekarzy, zamiast testy na owulację robić ;)
Ja od początku mówiłam lekarzom,że staram się ponad rok (tak, kłamstwo, ale wtedy wiedziałam,że się wezmą za to na poważnie) inaczej do dzisiaj sluchalabym "wyluzujcie, wyjedzcie na wakacje"
No to widze, ze w tym temacie mamy identyczne zdanie. ja tez na dzien dobry powiedzialam, ze rok sie staramy, a dzialalismy dopiero 3 msc ;) ale od razu zrobil dokladne badania, dał leki, bo bez nich byłoby ciezko.

reklama
Hej dziewczynki mogę się dołączyć do was? Obecnie leci już 6 cykl, termin @ +/- 3dni. Staram się nie doszukiwać objawów bo co miesiąc mała zalamka jest.

Do góry