Kaamilaaa
Fanka BB :)
Tak mi przykro kochana [emoji20][emoji20]Dziewczyny i ta kreska co pojawila sie po czasie dobrze ze bardzo sie nie sugerowalam bo dzis obudzilam sie w 1dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak mi przykro kochana [emoji20][emoji20]Dziewczyny i ta kreska co pojawila sie po czasie dobrze ze bardzo sie nie sugerowalam bo dzis obudzilam sie w 1dc
Ja widzę że my to tak usilnie łeb w łeb idziemy.. Mnie juz skręca ból @ zapomniałam ze dzis niedziela wolna od handlu i nie mam tamponow. BuuuDziewczyny i ta kreska co pojawila sie po czasie dobrze ze bardzo sie nie sugerowalam bo dzis obudzilam sie w 1dc
O nie!!!! wkurzające te testy... Współczuję kochanaDziewczyny i ta kreska co pojawila sie po czasie dobrze ze bardzo sie nie sugerowalam bo dzis obudzilam sie w 1dc
Szczeze jakos to przyjelam na klate. I kupie testy owu i 'znowu' zaczne walczyc ale coraz bardziej mysle by wyslac meza na badanie nasienia.Tak mi przykro kochana [emoji20][emoji20]
A który cykl starań u Was?Szczeze jakos to przyjelam na klate. I kupie testy owu i 'znowu' zaczne walczyc ale coraz bardziej mysle by wyslac meza na badanie nasienia.
No to tez bedziemy razem testowac. Ja na szczescie zaopatrzenie na @ mam.Ja widzę że my to tak usilnie łeb w łeb idziemy.. Mnie juz skręca ból @ zapomniałam ze dzis niedziela wolna od handlu i nie mam tamponow. Buuu
Rok juz sie staramy. Teraz 5 cykl po operacji zaczelam.A który cykl starań u Was?
Koniecznie.Szczeze jakos to przyjelam na klate. I kupie testy owu i 'znowu' zaczne walczyc ale coraz bardziej mysle by wyslac meza na badanie nasienia.