reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej dziewczynki mogę się dołączyć do was? Obecnie leci już 6 cykl, termin @ +/- 3dni. Staram się nie doszukiwać objawów bo co miesiąc mała zalamka jest.

Ja też sobie powiedziałam dziś, że na siłę nie szukam bo potem mam doły jak dziś. Ale wiem, że to nie będzie łatwe. :/ też bym chciała dzidzię jak najszybciej.

reklama
Do mnie właśnie zawitała @:( ale mnie zrobiła franca miała być jutro. Jak piszecie dziewczyny mam nadzieję że będzie to właśnie pierwszy dzień ciąży ;)

Witam nowe straczki i powodzenia.

Wracam właśnie z pracy i jak będę w Tesco to kupię ten czuły test. Zrobię jutro z ciekawości. Pewnie i tak będzie negatywny ale co tam. Może akurat. ;)

Ja nie oczekuję zrozumienia mojego podejścia. Kazda z nas jest inna, inaczej to znosi jedna zacisnie zęby i walczy.. Porazki wzmacniaja a ja jestem z tych slabszych. Załamuje sie i nie potrafie inaczej. Sorry taka juz jestem.

Jesli boli oczy fakt ze ubolewam nad 2gim cyklem straconym to nie muszę pisac wcale. Naprawde nie mam sił i tyle.
Ja Cię rozumiem, ale powiem Ci więcej - wcale nie musimy być wiecznie silne, waleczne i optymistyczne. Myślę że takie przyznanie przed samym sobą że aktualnie nie jest super z naszym humorem jest okej, nie ma co zgrywać bohaterek. Mam nadzieję że za parę dni nam przejdzie i znajdziemy w sobie siłę do radości i uśmiechu od nowa :)

Witajcie Dziewczyny mogę do was dołączyć? :)
W skrócie mama 3 letniej Amelki 1 ciąża wpadka książkowa urodzona 11 dni po terminie
Od września 2017 starania o rodzeństwo dla Amelki w listopadzie poronienie I w lutym II obecnie mamy zielone światło na starania się na nowo biorę leki bo wyszły mutacje genów stąd poronienia.
Obecnie 8 dni do @ i jest jakaś cicha nadzieja ze może się uda ale staram się nie nakręcac chodź ciężko nie wiem ile wytrzymam do testowania jeszcze żeby się nie zawieść :( pOdrawiam wszystkie i trzymam kciuki za 2 kreseczki

Hej dziewczynki mogę się dołączyć do was? Obecnie leci już 6 cykl, termin @ +/- 3dni. Staram się nie doszukiwać objawów bo co miesiąc mała zalamka jest.
Cześć :). Mam nadzieję , że ten cykl będzie już 9 miesięczny!
Do mnie właśnie zawitała @:( ale mnie zrobiła franca miała być jutro. Jak piszecie dziewczyny mam nadzieję że będzie to właśnie pierwszy dzień ciąży ;)

Witam nowe straczki i powodzenia.
Szkoda :(, ale dokładnie jak piszesz. Oto nastał 1 dzień ciąży, u mnie zaś już 4 ;).
Widzę, że kilka z nas wbija na kwietniówki :D. W kupie siła!

@Maliina, trochę już lepsze samopoczucie? Okres się rozkręcił, czy jednak się namyśla jeszcze?

@Migdalove, no ciekawa koncepcja z tą późniejszą owulacją. Kto wie, organizm kobiety jest wielką zagadką czasami.

Witajcie Dziewczyny mogę do was dołączyć? :)
W skrócie mama 3 letniej Amelki 1 ciąża wpadka książkowa urodzona 11 dni po terminie
Od września 2017 starania o rodzeństwo dla Amelki w listopadzie poronienie I w lutym II obecnie mamy zielone światło na starania się na nowo biorę leki bo wyszły mutacje genów stąd poronienia.
Obecnie 8 dni do @ i jest jakaś cicha nadzieja ze może się uda ale staram się nie nakręcac chodź ciężko nie wiem ile wytrzymam do testowania jeszcze żeby się nie zawieść :( pOdrawiam wszystkie i trzymam kciuki za 2 kreseczki
Witaj jakie mutacje Ci wyszły ?

reklama
Cześć :). Mam nadzieję , że ten cykl będzie już 9 miesięczny!Szkoda :(, ale dokładnie jak piszesz. Oto nastał 1 dzień ciąży, u mnie zaś już 4 ;).
Widzę, że kilka z nas wbija na kwietniówki :D. W kupie siła!

@Maliina, trochę już lepsze samopoczucie? Okres się rozkręcił, czy jednak się namyśla jeszcze?

@Migdalove, no ciekawa koncepcja z tą późniejszą owulacją. Kto wie, organizm kobiety jest wielką zagadką czasami.
No właśnie dlatego z ciekawości sobie jutro zatestuje. ;) Wiadomo niezbyt wierzę w tą teorię ale mam cichutką nadzieję, że mój organizm tak zaszalał, że aż zaszłam w ciążę. :D

Do góry