reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Kurcze, pytam, bo u mnie dziś spadek do 36,66 i martwię się, że nie wyszło :( u Was widzę spadki były mniejsze w temp :(((

IMG_1888.JPG

Załączniki

• IMG_1888.JPG
    IMG_1888.JPG
    310,6 KB · Wyświetleń: 337
reklama
Kurcze, pytam, bo u mnie dziś spadek do 36,66 i martwię się, że nie wyszło :( u Was widzę spadki były mniejsze w temp :(((

Zobacz załącznik 876742
Ja myślę ze nie masz sie co martwic. Chyba ze znasz idealnie swoje cialo i wiesz jakie temp maja u ciebie znaczenie. Ja np o tym nie mysle, moje cialo jesli chodzi o temp jest totalnie zawariowane... Ja w ogole z reguly mam 36.9-37.1 wieczna ciaza?? :)
Obserwuj sie spokojnie.

Mi nadal nie wyszly zadne syfki przed okresowe... W jajniku kluje wciąż. Chcialabym juz zdjąć te cisnienie nam tutaj bo wam marudze i marudze

Dziewczyny a co myślicie na temat wiesiołka w pierwszej fazie cyklu na śluz ? Ja kiedyś brałam a później przestałam, ale ciekawa jestem czy to rzeczywiście pomaga ? [emoji848]
Powiem Ci ze niewiem czy to jego zasługa ale starania prawie dwa lata a w ten udany cykl brałam wlasnie olej z wiesiolka w tabletkach.spróbować nie zaszkodzi[emoji6] powodzenia

Ja myślę ze nie masz sie co martwic. Chyba ze znasz idealnie swoje cialo i wiesz jakie temp maja u ciebie znaczenie. Ja np o tym nie mysle, moje cialo jesli chodzi o temp jest totalnie zawariowane... Ja w ogole z reguly mam 36.9-37.1 wieczna ciaza?? :)
Obserwuj sie spokojnie.
Dawno temu już mierzyłam temp. W zasadzie stosuję to tylko przy staraniach o bobo, ale że z pierwszym dzieckiem wyszło niespodziewanie, to nie mierzyłam. Z drugim udało się w 1cs, a teraz leci 2cs i nie mam jakiegoś wielkiego doświadczenia. I zaczynam się martwić.
Z objawów jedynie mam senność i od czasu do czasu ból podbrzusza.

Kochana ja nir mam żadnych objawow. Nie bola mnie piersi tylko kluje jajnik i ta niteczka krwi natrafiona przez przypadek. Kazda ciaza jest inna i jej pierwsze symptomy moga być inne od poprzednich lub wcale nie musza być. Ja z corcia wymiotowalam do chyba 24tc co za udręka bratowa miala 2pierwsze ciaze jakby w nich w ogole nie byla a trzecia teraz daje jej ostro w kość. Ja wiem ze cierpliwość u staraczek to trudne pojęcie sama mam z nim problem ale nie pozostaje nam nic tylko czekac.

@martoosia04 ale te spadki mogą być przez to że mierzysz o różnych godzinach, wtedy niestety ciężko coś wyczytać z wykresu... Mimo wszystko trzymam kciuki:*

W sumie teraz jak patrzę na twój wykres - ja bym przesunęła pionową kreskę na 9.07, bo dopiero 10 był skok. I wtedy na razie by było ok, bo ważne żeby nie spadła poniżej tej z 6.07.

Ostatnia edycja:
@martoosia04 ale te spadki mogą być przez to że mierzysz o różnych godzinach, wtedy niestety ciężko coś wyczytać z wykresu... Mimo wszystko trzymam kciuki:*

W sumie teraz jak patrzę na twój wykres - ja bym przesunęła pionową kreskę na 9.07, bo dopiero 10 był skok. I wtedy na razie by było ok, bo ważne żeby nie spadła poniżej tej z 6.07.

A może i dobrze prawisz kobieto [emoji7] bo tam był taki mega znaczny skok. Ja bym się niw obraziła gdyby owu była pózniej (może wtedy te [emoji173]️ przed owu dadzą wynik w postaci córeczki) Zdecydowanie trzeba się uzbroić w cierpliwość... a tak jak mówicie, to nie nasza (staraczek) mocna cecha

reklama
Do góry