reklama
Ja myślę ze nie masz sie co martwic. Chyba ze znasz idealnie swoje cialo i wiesz jakie temp maja u ciebie znaczenie. Ja np o tym nie mysle, moje cialo jesli chodzi o temp jest totalnie zawariowane... Ja w ogole z reguly mam 36.9-37.1 wieczna ciaza??Kurcze, pytam, bo u mnie dziś spadek do 36,66 i martwię się, że nie wyszło u Was widzę spadki były mniejsze w temp ((
Zobacz załącznik 876742
Obserwuj sie spokojnie.
Mi nadal nie wyszly zadne syfki przed okresowe... W jajniku kluje wciąż. Chcialabym juz zdjąć te cisnienie nam tutaj bo wam marudze i marudze
judytka777
Fanka BB :)
Powiem Ci ze niewiem czy to jego zasługa ale starania prawie dwa lata a w ten udany cykl brałam wlasnie olej z wiesiolka w tabletkach.spróbować nie zaszkodzi[emoji6] powodzeniaDziewczyny a co myślicie na temat wiesiołka w pierwszej fazie cyklu na śluz ? Ja kiedyś brałam a później przestałam, ale ciekawa jestem czy to rzeczywiście pomaga ? [emoji848]
martoosia04
Dawno temu już mierzyłam temp. W zasadzie stosuję to tylko przy staraniach o bobo, ale że z pierwszym dzieckiem wyszło niespodziewanie, to nie mierzyłam. Z drugim udało się w 1cs, a teraz leci 2cs i nie mam jakiegoś wielkiego doświadczenia. I zaczynam się martwić.Ja myślę ze nie masz sie co martwic. Chyba ze znasz idealnie swoje cialo i wiesz jakie temp maja u ciebie znaczenie. Ja np o tym nie mysle, moje cialo jesli chodzi o temp jest totalnie zawariowane... Ja w ogole z reguly mam 36.9-37.1 wieczna ciaza??
Obserwuj sie spokojnie.
Z objawów jedynie mam senność i od czasu do czasu ból podbrzusza.
Kochana ja nir mam żadnych objawow. Nie bola mnie piersi tylko kluje jajnik i ta niteczka krwi natrafiona przez przypadek. Kazda ciaza jest inna i jej pierwsze symptomy moga być inne od poprzednich lub wcale nie musza być. Ja z corcia wymiotowalam do chyba 24tc co za udręka bratowa miala 2pierwsze ciaze jakby w nich w ogole nie byla a trzecia teraz daje jej ostro w kość. Ja wiem ze cierpliwość u staraczek to trudne pojęcie sama mam z nim problem ale nie pozostaje nam nic tylko czekac.
@martoosia04 ale te spadki mogą być przez to że mierzysz o różnych godzinach, wtedy niestety ciężko coś wyczytać z wykresu... Mimo wszystko trzymam kciuki:*
W sumie teraz jak patrzę na twój wykres - ja bym przesunęła pionową kreskę na 9.07, bo dopiero 10 był skok. I wtedy na razie by było ok, bo ważne żeby nie spadła poniżej tej z 6.07.
W sumie teraz jak patrzę na twój wykres - ja bym przesunęła pionową kreskę na 9.07, bo dopiero 10 był skok. I wtedy na razie by było ok, bo ważne żeby nie spadła poniżej tej z 6.07.
Ostatnia edycja:
martoosia04
@martoosia04 ale te spadki mogą być przez to że mierzysz o różnych godzinach, wtedy niestety ciężko coś wyczytać z wykresu... Mimo wszystko trzymam kciuki:*
A może i dobrze prawisz kobieto [emoji7] bo tam był taki mega znaczny skok. Ja bym się niw obraziła gdyby owu była pózniej (może wtedy te [emoji173]️ przed owu dadzą wynik w postaci córeczki) Zdecydowanie trzeba się uzbroić w cierpliwość... a tak jak mówicie, to nie nasza (staraczek) mocna cecha
Moja też taka była niedługo przez pozytywnym testem, a myślałam że powinna być wysoko. A potem już nie sprawdzałam czy się podniosła.Dziewczyny jak powinna wygladac szyjka w moim przypadku? Mam twarda zamknięta ale bardzo nisko.
reklama
Ja na początku ciąży miałam też nisko. Potem stopniowo się uniosła.Dziewczyny jak powinna wygladac szyjka w moim przypadku? Mam twarda zamknięta ale bardzo nisko.