reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
O tak. Jak się nauczysz bycia aktywnym to ciężko. Mnie wszyscy dookoła stopuja, a ja wiem na ile jestem w stanie sobie pozwolić.
Ja przetwory robię tylko dlatego że mam thermomix. A można powiedzieć że oprócz przygotowania owoców, przetwory sam robi.
Aaaa :) to zmienia postać rzeczy : też myślałam o tym cudeńku bo słyszłam same dobre opnie o nim, ale póki co kasę musimy preznaczyć na wykońcenie mieszkania, a to jest odłożone na później :) A powiedz, warto? te pozytywne opinie nie są przesadzone? :)
Właśnie się konfigurację :
Zobacz załącznik 876187
Dostałam porządna maszynę od przyszłego męża! <3
Nie, nooo....super :) :) :) to masz zajęcie na parę ladnych godzin :) :):) Prezent rewelacja :)

No, a ja jako rzekłam rano, tak się stało i witam się już oficjalnie w 1dc ;). Zalać mnie jeszcze nie zalało z impetem, ale już @ nadeszła :(. No trochę szkoda. Cóż, teraz tylko czekam na nowe "starania", to jedyne dobre w tym oczekiwaniu na II :D.
Czyli 4 cs przede mną.

@Kamila ja też mam długie i bolesne (choć nie aż tak jak Ty) miesiączki. Średnio 7 dni krwawienia + kilka plamień. Też podobno taka moja natura. Ciąże niczego nie zmieniły, choć mocno w to wierzyłam ;).

@Migdalove no ładne cacko :D! O której wyniki?

@Maliina głowa do góry!!! Jeszcze wcześnie :).

@Kasienka ja bym poczekała. Sama zawsze czekam, bo jeszcze bardziej niż bieli vizira boję się II przed @, a potem krwawienia o czasie...Serio, to jakaś moja trauma.

No, a ja jako rzekłam rano, tak się stało i witam się już oficjalnie w 1dc ;). Zalać mnie jeszcze nie zalało z impetem, ale już @ nadeszła :(. No trochę szkoda. Cóż, teraz tylko czekam na nowe "starania", to jedyne dobre w tym oczekiwaniu na II :D.
Czyli 4 cs przede mną.

@Kamila ja też mam długie i bolesne (choć nie aż tak jak Ty) miesiączki. Średnio 7 dni krwawienia + kilka plamień. Też podobno taka moja natura. Ciąże niczego nie zmieniły, choć mocno w to wierzyłam ;).

@Migdalove no ładne cacko :D! O której wyniki?

@Maliina głowa do góry!!! Jeszcze wcześnie :).

@Kasienka ja bym poczekała. Sama zawsze czekam, bo jeszcze bardziej niż bieli vizira boję się II przed @, a potem krwawienia o czasie...Serio, to jakaś moja trauma.
Około godziny 15 jak dobrze pójdzie. :) Jak nie o tej to pewnie tak koło 17. :)

Teraz wydrukowałam sobie poprzedni wynik bety i tak patrzę i pierwszy raz widzę, że mam jakiś komentarz fdo wyników a tam napisane, że oznaczenie wykonano dwa razy czyli diagnosta laboratoryjny sam był zdziwiony wynikiem i zrobił jeszcze raz. Tak bynajmniej mi się wydaję. No i teraz jak na szpilkach czekam na wyniki.

Właśnie się konfigurację :
Zobacz załącznik 876187
Dostałam porządna maszynę od przyszłego męża! <3
Ty laptopa a ja ostatnio nowy telefon [emoji7]
received_709663796031219.jpeg

Załączniki

• received_709663796031219.jpeg
    received_709663796031219.jpeg
    39,7 KB · Wyświetleń: 273
reklama
Aaaa :) to zmienia postać rzeczy : też myślałam o tym cudeńku bo słyszłam same dobre opnie o nim, ale póki co kasę musimy preznaczyć na wykońcenie mieszkania, a to jest odłożone na później :) A powiedz, warto? te pozytywne opinie nie są przesadzone? :)

Nie, nooo....super :) :) :) to masz zajęcie na parę ladnych godzin :) :):) Prezent rewelacja :)
Ja mam dokładnie tego z Lidla i jest mega! Robi dokładnie to samo co oryginalny. Z tym że ja mam starsza wersje, a teraz będzie nowsza. Która wygląda bardzo podobnie do oryginału.
received_716724105325188.jpg
756e08554f4ba6fe5fe96dd654be.jpeg

Załączniki

• received_716724105325188.jpg
    received_716724105325188.jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 252
  • 756e08554f4ba6fe5fe96dd654be.jpeg
    756e08554f4ba6fe5fe96dd654be.jpeg
    31,7 KB · Wyświetleń: 255
Do góry