Kasienka3b
Fanka BB :)
Dlugo strasznie. A to przez 8 dni krwawisz?Ale macie fajnie z takimi @ po 4/5 dni [emoji57] u mnie średnio 8, czasami nawe 10[emoji57]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlugo strasznie. A to przez 8 dni krwawisz?Ale macie fajnie z takimi @ po 4/5 dni [emoji57] u mnie średnio 8, czasami nawe 10[emoji57]
Az Ci wspolczuje tak dlugich miesiaczek...Caly czas mam krwawienie przez te wszystkie dni, nawet nie konczy sie plamieniem tylko po prostu jak byla tak znika po tych 8 czy 10 dniach
Coraz bardziej watpie ze sie udalo wiec czekam do soboty do terminu @.Rob mi wyszedł taki w 9 dpo cień cienia byl
Ja ani nie czułam po owulacji ani teraz nie czuje bólu. No od czasu do czasu jak np za bardzo się zmecze i się położę to odczuwam lekki bol jak na @Piszecie o bólach i ja też miałam ból piersi od owu do terminu @ i bóle brzucha 2 dni tuż przed terminem @. A teraz nic. Cycki ani bolące ani większe, zachowują się jak na początku cyklu. Czy to normalne, że czułam ból brzucha i piersi do terminu @ a teraz nic?
Będę trzymać kciuki ale coś czuje ze spotkamy się na marcowkach razem z @MigdaloveCoraz bardziej watpie ze sie udalo wiec czekam do soboty do terminu @.
Bylo by super Teraz czekam niecierpliwie na wyniki @Migdalove...Będę trzymać kciuki ale coś czuje ze spotkamy się na marcowkach razem z @Migdalove
Ojej ja tak samoBylo by super Teraz czekam niecierpliwie na wyniki @Migdalove...
Zeby jeszcze @ byla taka ze nie zdychala bym wiekszosc czasu to ok moze sobie byc te 10 dni ale tak jak ostatnio bylo to byla tragedia, wymioty, ból taki ze ani nospa ani ketonal nie pomagały, prawie zemdlalam.. dziekuje za takie @[emoji849]Az Ci wspolczuje tak dlugich miesiaczek...