reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@piorunem Śliczny mały brzuś:)

@ForgetMeeNot na razie nie wybieram się do niego.... No chyba, że będzie potrzeba;)
Dopóki mój mąż nie ogarnie wszystkiego u siebie nie ma sensu się stymulować i sprawdzać owulację. Starć się będziemy, ale naturalnie bez wspomagaczy, pewnie nic z tego bedzie, no ale w sumie to przyjemne więc narzekać nie będę;):p Po urlopie mój mąż rzuca e papierosa i zmienia tryb życia, najgorzej będzie u niego z ograniczeniem stresu... Więc pewnie najwcześniej pod koniec września się wybiorę do niego, albo w październiku...
A tak z ciekawości to jak motywować to, że warto pojsc od razu na zwolnienie?? Jakoś medycznie?
To szybko brzusio Ci się pojawil:) a co do pracy to nie stresuj się tym, wiem że łatwo powiedzieć, ale teraz powinnaś myśleć egoistycznie i już! Praca to tylko praca.

reklama
@Migdalove ja też latam co chwila sprawdzić na telefonie czy już wiesz, aż w pracy się mnie pytają, co ja ten telefon sprawdzam;) no i dalej trzymam kciuki✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

@Kasienka3b do mnie też powinna przyjść w sobotę .... Tylko ja na nic nie liczę i nawet testować nie zamierzam, no chyba, że do poniedziałku nie przyjdzie;) to wtedy sprawdzę, ale to byłby jakiś totalny szok, gdyby w tak odpuszczonym cyklu się udalo;) za Ciebie zaciskam kciuki, niech to już będzie Twój ostatni cykl staraniowy:tak:

Na pewno będziesz niedługo miała córkę lub synka, dla chłopców też mają piękne ;) Trzymam mocno kciuki za Was wszystkie ;)
Dzieki [emoji5] po dwoch synach to ja juz mam mnóstwo chlopięcych cudeniek [emoji6]
Dziewczyny nie jesteście same [emoji23] ja ostatnia klientke mam dzień przed terminem mojego cc [emoji23] także ten [emoji23]
A w domu wcale mniej roboty nie ma [emoji23] co z tego jak mniej klientek umawiam to się wzięłam jak nie za przetwory to pieczenie [emoji23]
A kiedy masz planowane cięcie? [emoji4]
Hej dziewczyny
Kiedyś się udzielalam chwilę na tym forum pewnie mnie nie pamiętacie.starałam się o 3 dziecko i wkoncu się udało po prawie 2 latach starań.mimo niedoczynności tarczycy,zylakow powrozka nasiennego u mojego męża i mojego ubytku w bliznie po cc.beta z wczoraj to 128.4.czekam na wizyte w poniedzialek zobaczyć czy jest ok .jestem szczęśliwa bardzo.musicie wierzyć że każdej z was się uda.pozdrawiam
Gratulacje [emoji1]
Dziewczyny spamietajcie mnie...mam parcie by jutro robic test...12dp ale test o czulosci 25...robic czy nie?
Ja bym zrobiła. Mi wyszła dosyć wyrażona kreska 13dpo.

reklama
Do góry