Kaamilaaa
Fanka BB :)
Nie chcę brać anty.A tabletki anty by nie pomogły przez jakiś czas?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie chcę brać anty.A tabletki anty by nie pomogły przez jakiś czas?
10dpoMaillinka., a który TY dpo jesteś ? niektórym dziewczynom ledwo cienie wychodzą w terminie @, spokojnie
Aaaa to zmienia postać rzeczy : też myślałam o tym cudeńku bo słyszłam same dobre opnie o nim, ale póki co kasę musimy preznaczyć na wykońcenie mieszkania, a to jest odłożone na później A powiedz, warto? te pozytywne opinie nie są przesadzone?O tak. Jak się nauczysz bycia aktywnym to ciężko. Mnie wszyscy dookoła stopuja, a ja wiem na ile jestem w stanie sobie pozwolić.
Ja przetwory robię tylko dlatego że mam thermomix. A można powiedzieć że oprócz przygotowania owoców, przetwory sam robi.
Nie, nooo....super to masz zajęcie na parę ladnych godzin Prezent rewelacja
Około godziny 15 jak dobrze pójdzie. Jak nie o tej to pewnie tak koło 17.No, a ja jako rzekłam rano, tak się stało i witam się już oficjalnie w 1dc . Zalać mnie jeszcze nie zalało z impetem, ale już @ nadeszła . No trochę szkoda. Cóż, teraz tylko czekam na nowe "starania", to jedyne dobre w tym oczekiwaniu na II .
Czyli 4 cs przede mną.
@Kamila ja też mam długie i bolesne (choć nie aż tak jak Ty) miesiączki. Średnio 7 dni krwawienia + kilka plamień. Też podobno taka moja natura. Ciąże niczego nie zmieniły, choć mocno w to wierzyłam .
@Migdalove no ładne cacko ! O której wyniki?
@Maliina głowa do góry!!! Jeszcze wcześnie .
@Kasienka ja bym poczekała. Sama zawsze czekam, bo jeszcze bardziej niż bieli vizira boję się II przed @, a potem krwawienia o czasie...Serio, to jakaś moja trauma.
Ty laptopa a ja ostatnio nowy telefon [emoji7]
Ja mam dokładnie tego z Lidla i jest mega! Robi dokładnie to samo co oryginalny. Z tym że ja mam starsza wersje, a teraz będzie nowsza. Która wygląda bardzo podobnie do oryginału.Aaaa to zmienia postać rzeczy : też myślałam o tym cudeńku bo słyszłam same dobre opnie o nim, ale póki co kasę musimy preznaczyć na wykońcenie mieszkania, a to jest odłożone na później A powiedz, warto? te pozytywne opinie nie są przesadzone?
Nie, nooo....super to masz zajęcie na parę ladnych godzin Prezent rewelacja