reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziś rozpacząl się 16 cykl staran. Zalamalam się totalnie. 2 cykl stymulowany clo stracony. Zastanawiam się czy zawsze po clo powinno się brać duph. Lekarz zalecił tylko clo. Ktoś też tak miał?

Fajnie tak wpaść na forum i mieć co czytać [emoji7]

Jaka śliczna fasolka [emoji7] Po tych wszystkich analizach ułożenia dzidzi w macicy, to mi to na dziewczynkę wygląda ;) Cudowne 23 mm ludzika [emoji7]

Dziękuję Wam za życzenia [emoji173]️ Torcik podjedzony.

Wiecie, że absolutnie odechciało mi się słodkiego? Wcześniej mogłam cały czas jesc - teraz jakoś nie mam wcale apetytu. A już na bank nie na słodkie. Zjem, ale bez zachcianek. [emoji15] to do mnie niepodobne!

I z chińskiego kalendarza płci wychodzi dziewczynka a ja mam przeczucie na chłopka [emoji846] nie wiem czemu
Co do zmiany smaku / oby to był pozytywny zwiastun

reklama
Hej przyjmiecie nową do grupy? ;) pozdrawiam wszystkich
Cześć :)! Z nami się uda :D.

@Maliina ja widzę w negatywie. W pozytywie nie, ale ja generalnie lepiej dostrzegam kreski w wersji zielonej na czarnym, więc...;). Czuję, że będzie dobrze!

@Martoosia wszystkiego naj naj naj dla synka :)! Mój młodszy też w tym roku 5 lat skończy o_O kiedy to minęło!!!

@ForgetMeeNot gratulacje :D!!! Wspaniale!

@Migdalove, a wiesz, że u mnie podobna sytuacja jest obecnie jak u Ciebie. Od dwóch dni mam plamienia takie tylko na papierze wodniste brązowe (chociaż wczoraj na początku były różowe) i poza tym nic. Dzisiaj 31dc. Ostatnie cykle miałam 25 dniowe. Pewnie już mi na dekiel padło i przez to organizm świruje...

Do góry