reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Mi z chinskiego wychodzi chlopiec a na usg wyszlo ze na 100%córcia.za to z dwojka starszych moich skarbów wedlug chińskiego kalendarza wszystko sie zgadzalo.foteczka dzidziusia super.pamiatka bedzie po latach.
Tak naprawdę to mam tylko jedno marzenie, zeby było zdrowe, a chłopczyk czy dziewczynka to nie ma znaczenia. Jesteś już po prenatalnych?

reklama
No dreszczyk emocji fundujesz niezly. zdarzaly ci sie takie sytuacje juz ze @ sie spozniala bez przyczyny?
W trakcie leczenia euthyroxem nie, wcześniej miałam rozjchaną gospodarkę hormonalną i cykle trwały 50-80 dni. Od czasu leczenia miałam 27-28 dniowe cykle. W ogóle zdziwiła mnie beta, bo jak była negatywna to o stężeniu 0,1 a nie 0,350 a ciągle to samo laboratorium.

W trakcie leczenia euthyroxem nie, wcześniej miałam rozjchaną gospodarkę hormonalną i cykle trwały 50-80 dni. Od czasu leczenia miałam 27-28 dniowe cykle. W ogóle zdziwiła mnie beta, bo jak była negatywna to o stężeniu 0,1 a nie 0,350 a ciągle to samo laboratorium.
moja kolezanka w zeszlym miesiacu miala 1.20... ja mialam 0.1
caly czas jest nadzieja :)

Tak naprawdę to mam tylko jedno marzenie, zeby było zdrowe, a chłopczyk czy dziewczynka to nie ma znaczenia. Jesteś już po prenatalnych?
Tak juz dawno po prenatalnych .corcia zdrowiutka.i to najwazniejsze.juz niedlugo bede miala usg połwkowe.w sobote zaczyne 21 tydzień ciązy.oby wszystko bylo nadal dobrze bo kocham ta moja Marike calym sercem.zycze ci spokojnej ciaży a za was dziewczyny oby szybko pojawily sie 2 kreseczki.

Tak juz dawno po prenatalnych .corcia zdrowiutka.i to najwazniejsze.juz niedlugo bede miala usg połwkowe.w sobote zaczyne 21 tydzień ciązy.oby wszystko bylo nadal dobrze bo kocham ta moja Marike calym sercem.zycze ci spokojnej ciaży a za was dziewczyny oby szybko pojawily sie 2 kreseczki.

Jejku, jak ja chciałabym już być po prenatalnych o zeby wszystko było ok. W takim razie trzymam kciuki za połówkowe i życzę aby wszystko dalej spokojnie przebiegało a malutka urodziła się piękna i zdrowa [emoji846]

Najgorsze jest to ze boli mnie "macica" jakby mi ja ktos rozwieral często tak mam przed @:( albo to stres. Boje sie ze sie nie udalo :(

Ostatnia edycja:
reklama
I mój A. polubił naszego doktorka [emoji846] oczywiście dostałam lekki, merytoryczny opr, ze nie chce iść na wolne, bo nie chce narazie [emoji846] powiedzial, ze widzi, ze jestem taki sam typ jak jego żona, która pracowała do 34 tyg ciąży przy pierwszym dziecku, przy drugim jej się odmieniło i od początku była praktycznie na zwolnieniu. Skomentował tylko, ze przy drugim jest pewny, ze i mi się odmieni [emoji846] lubię go i mam do niego zaufanie [emoji846]

A Ty Kochana jak tam? Który dc?

Dzisiaj 23 dc. Mój to trochę najeżony był na doktorka mimo, że go nie widział ;) bo mówił, że przesadza z tym wszystkim, a zwłaszcza że tak często do niego chodzę ;), ale teraz stwierdził, że pewnie wiedział co robi. Ja już 2 cykl bez doktorka, nawet trochę tęsknię :D;)
Ale mieliście przeżycie ... Piękna sprawa usłyszeć serduszko maleństwa i zobaczyć maleństwo ❤️
A do kiedy zamierzasz pracować?? Powiedziałaś już w pracy?? Czy w ogóle już komuś mówiliście? :)

Do góry