reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny bo pisałam do was, wiem, że macie swoje sprawy i tematy. W pt mam gin. Od tygodnia prawie czuje jajnik ( miałam na nim zmianę wcześniej ) boli mnie właśnie, mam biegunki i czuje, że coś mi uciska na jajnik, ciągle mam parcie na pęcherz i mam problem z oddaniem moczu [emoji21] Skończyły mi się leki wszystkie więc podejrzewam, że to znowu torbiel
Jeżeli masz biegunki i problem z oddaniem moczu to dawno jechałabym do szpitala. No ale ja to ja. Bo może znów być jakaś zmiana, ciąża pozamacicNa czy jakikolwiek inny powód. W każdym bądź razie ja bym nie czekała do piątku tylko już jechała to sprawdzić

Tu normalne

Wlasnie dostalam smsa z inpost ze jest paczka... kurde nie moglo 10 min wczesniej... wlasnie nie mam jak pojechac:(

Załączniki

• IMG_20180710_172606.jpg
    IMG_20180710_172606.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 149
No ja widzę tylko ile po zrobieniu testu zrobiłaś zdjęcie?
z 5 min jakies. to jest ten test z rana ale rano slepa jestem bo zaspana i bez okularów a zawsze robie testom zdj zeby potem na kompie móc wrzucic w negatyw i obserwowac...ale z drugiej str mysle sobie ze gdyby na tym 25mlu mial wyjsc cien to na tym 10 bylaby wyrazniejsza kreska....obydwa testy pink i pewnie robia mnie w ch....

Napisalam do M czy odbierze mi paczke a on mi napisal czy stajnia bedzie owtarta dzisiaj? :p bo jak zamknieta to paczka bedzie jutro :D:D:D:D

reklama
z 5 min jakies. to jest ten test z rana ale rano slepa jestem bo zaspana i bez okularów a zawsze robie testom zdj zeby potem na kompie móc wrzucic w negatyw i obserwowac...ale z drugiej str mysle sobie ze gdyby na tym 25mlu mial wyjsc cien to na tym 10 bylaby wyrazniejsza kreska....obydwa testy pink i pewnie robia mnie w ch....

Napisalam do M czy odbierze mi paczke a on mi napisal czy stajnia bedzie owtarta dzisiaj? [emoji14] bo jak zamknieta to paczka bedzie jutro :D:D:D:D
Jeśli rano kreski nie było, to może być ta kontrolna która czasem zolknie po czasie :(

Do góry