reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Jeśli rano kreski nie było, to może być ta kontrolna która czasem zolknie po czasie :(
ja tego raano nie mialam czasu kontrolowac. zdj bylo zrobione rano a teraz jak wrocilam do domu wrzucilam je na kompie w negatyw i tak mi sie wydawalo ze jest cien.. ale ja cienie chyba juz wszedzie widze:D pozostaje mi czekac. testy M mi odbierze te o czulosci 10mlu/ml wiec rano jeszcze ten zrobie a jak negatyw to bede czekac na @ raczej się nie łudzę o cud.

reklama
Tu normalne

Wlasnie dostalam smsa z inpost ze jest paczka... kurde nie moglo 10 min wczesniej... wlasnie nie mam jak pojechac:(
Ja też widzę cień, tak jak Kati. Taki sam cień był na moim teście z 8dpo i chyba tylko ja ten cień widziałam :) i Kati właśnie :)

A ja już po wizycie. Bylismy razem. Mój A. pierwszy raz [emoji846] słyszeliśmy serduszko, mały do nas machał rączkami i to dość długo. Gin włączył nam na chwile serduszko na głos [emoji846] niesamowite to wszystko było [emoji846] maleństwo ma 23,15 mm, serduszko bije 167/ minutę. Na chwile obecna wszystko jest ok. Jutro mam tylko zrobić dodatkowo awidność na toxoplazme i różyczkę . 31.07 mam prenatalne usg, a po 24 mam zrobić hcg+PAPPA, koszt to 350 zł. Jak przeżyje prenatalne i wynik będzie ok to odetchne z ulga.
A to nasze maleństwo
IMG_3172 (1).JPG

Załączniki

• IMG_3172 (1).JPG
    IMG_3172 (1).JPG
    1,4 MB · Wyświetleń: 124
Tu normalne

Wlasnie dostalam smsa z inpost ze jest paczka... kurde nie moglo 10 min wczesniej... wlasnie nie mam jak pojechac:(

Ja też widzę, ale ja z tych, co zawsze widzą. A przypomnij, ile dpo jesteś?
Drugi raz pink test chyba by Cię w konia nie zrobił... Ta wczorajsza kreska była ładna. :)

Ja też widzę cień, tak jak Kati. Taki sam cień był na moim teście z 8dpo i chyba tylko ja ten cień widziałam :) i Kati właśnie :)

A ja już po wizycie. Bylismy razem. Mój A. pierwszy raz [emoji846] słyszeliśmy serduszko, mały do nas machał rączkami i to dość długo. Gin włączył nam na chwile serduszko na głos [emoji846] niesamowite to wszystko było [emoji846] maleństwo ma 23,15 mm, serduszko bije 167/ minutę. Na chwile obecna wszystko jest ok. Jutro mam tylko zrobić dodatkowo awidność na toxoplazme i różyczkę . 31.07 mam prenatalne usg, a po 24 mam zrobić hcg+PAPPA, koszt to 350 zł. Jak przeżyje prenatalne i wynik będzie ok to odetchne z ulga.
A to nasze maleństwo
Zobacz załącznik 875925
Ojej jaki mały ludzik :) Gratuluje kochana! Super wiadomosci! Na pewno bedzie wzystko ook!

a powiedz mi w 8dpo robilas test 25mlu/ml?
ja sfiksuje chyba :p

Ojej jaki mały ludzik :) Gratuluje kochana! Super wiadomosci! Na pewno bedzie wzystko ook!

a powiedz mi w 8dpo robilas test 25mlu/ml?
ja sfiksuje chyba :p
Ja robiłam Check&Go strumieniowy w 9po , a w 8dpo z allegro paskowy - było na nich napisane - do diagnostyki in vitro
a te z rossmana, które jako pierwsze w 9dpo pokazywały naprawde wyraźne kreski to te:
Link do: Check&Go, domowy test ciążowy, strumieniowy, 2 szt., nr kat. 171031 - Internetowa drogeria Rossmann - Zakupy online

@ForgetMeeNot jaki śliczny mały czlowieczek ;)
U nas ten cykl chyba też do niczego sytuacja się powtarza z zeszłego cyklu.... Mąż chyba wróci dopiero w piątek bo szef zmienił mi kurs a owu ma być w czwartek.... Ehh liczę na to że albo owu przesunie się na weekend albo jemu uda się wrócić najpóźniej w czwartek.... Zawsze tak mu ustawi trasy niekorzystnie akurat w te dni a jak była. @ to trzy dni codziennie wracał a dwa miał wogole wolne.... :(

reklama
Do góry