reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Cześć :)! Z nami się uda :D.

@Maliina ja widzę w negatywie. W pozytywie nie, ale ja generalnie lepiej dostrzegam kreski w wersji zielonej na czarnym, więc...;). Czuję, że będzie dobrze!

@Martoosia wszystkiego naj naj naj dla synka :)! Mój młodszy też w tym roku 5 lat skończy o_O kiedy to minęło!!!

@ForgetMeeNot gratulacje :D!!! Wspaniale!

@Migdalove, a wiesz, że u mnie podobna sytuacja jest obecnie jak u Ciebie. Od dwóch dni mam plamienia takie tylko na papierze wodniste brązowe (chociaż wczoraj na początku były różowe) i poza tym nic. Dzisiaj 31dc. Ostatnie cykle miałam 25 dniowe. Pewnie już mi na dekiel padło i przez to organizm świruje...
Idziemy łeb w łeb. ja tez mam 31dc :p

reklama
Cześć :)! Z nami się uda :D.

@Maliina ja widzę w negatywie. W pozytywie nie, ale ja generalnie lepiej dostrzegam kreski w wersji zielonej na czarnym, więc...;). Czuję, że będzie dobrze!

@Martoosia wszystkiego naj naj naj dla synka :)! Mój młodszy też w tym roku 5 lat skończy o_O kiedy to minęło!!!

@ForgetMeeNot gratulacje :D!!! Wspaniale!

@Migdalove, a wiesz, że u mnie podobna sytuacja jest obecnie jak u Ciebie. Od dwóch dni mam plamienia takie tylko na papierze wodniste brązowe (chociaż wczoraj na początku były różowe) i poza tym nic. Dzisiaj 31dc. Ostatnie cykle miałam 25 dniowe. Pewnie już mi na dekiel padło i przez to organizm świruje...
Ciekawe czy jutro obudzę się z okresem, a jeśli nie to czy beta będzie wyższa... U mnie dzisiaj 35dc.

Ja też widzę cień, tak jak Kati. Taki sam cień był na moim teście z 8dpo i chyba tylko ja ten cień widziałam :) i Kati właśnie :)

A ja już po wizycie. Bylismy razem. Mój A. pierwszy raz [emoji846] słyszeliśmy serduszko, mały do nas machał rączkami i to dość długo. Gin włączył nam na chwile serduszko na głos [emoji846] niesamowite to wszystko było [emoji846] maleństwo ma 23,15 mm, serduszko bije 167/ minutę. Na chwile obecna wszystko jest ok. Jutro mam tylko zrobić dodatkowo awidność na toxoplazme i różyczkę . 31.07 mam prenatalne usg, a po 24 mam zrobić hcg+PAPPA, koszt to 350 zł. Jak przeżyje prenatalne i wynik będzie ok to odetchne z ulga.
A to nasze maleństwo
Zobacz załącznik 875925
CUD❤️❤️❤️ prześliczny mały szkrabek:tak:
Tak się cieszę, że wszystko ok:)

I z chińskiego kalendarza płci wychodzi dziewczynka a ja mam przeczucie na chłopka [emoji846] nie wiem czemu
Co do zmiany smaku / oby to był pozytywny zwiastun
Mi z chinskiego wychodzi chlopiec a na usg wyszlo ze na 100%córcia.za to z dwojka starszych moich skarbów wedlug chińskiego kalendarza wszystko sie zgadzalo.foteczka dzidziusia super.pamiatka bedzie po latach.

reklama
CUD[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ prześliczny mały szkrabek:tak:
Tak się cieszę, że wszystko ok:)

I mój A. polubił naszego doktorka [emoji846] oczywiście dostałam lekki, merytoryczny opr, ze nie chce iść na wolne, bo nie chce narazie [emoji846] powiedzial, ze widzi, ze jestem taki sam typ jak jego żona, która pracowała do 34 tyg ciąży przy pierwszym dziecku, przy drugim jej się odmieniło i od początku była praktycznie na zwolnieniu. Skomentował tylko, ze przy drugim jest pewny, ze i mi się odmieni [emoji846] lubię go i mam do niego zaufanie [emoji846]

A Ty Kochana jak tam? Który dc?

Do góry