reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Cześć :)! Z nami się uda :D.

@Maliina ja widzę w negatywie. W pozytywie nie, ale ja generalnie lepiej dostrzegam kreski w wersji zielonej na czarnym, więc...;). Czuję, że będzie dobrze!

@Martoosia wszystkiego naj naj naj dla synka :)! Mój młodszy też w tym roku 5 lat skończy o_O kiedy to minęło!!!

@ForgetMeeNot gratulacje :D!!! Wspaniale!

@Migdalove, a wiesz, że u mnie podobna sytuacja jest obecnie jak u Ciebie. Od dwóch dni mam plamienia takie tylko na papierze wodniste brązowe (chociaż wczoraj na początku były różowe) i poza tym nic. Dzisiaj 31dc. Ostatnie cykle miałam 25 dniowe. Pewnie już mi na dekiel padło i przez to organizm świruje...
Idziemy łeb w łeb. ja tez mam 31dc :p

reklama
Cześć :)! Z nami się uda :D.

@Maliina ja widzę w negatywie. W pozytywie nie, ale ja generalnie lepiej dostrzegam kreski w wersji zielonej na czarnym, więc...;). Czuję, że będzie dobrze!

@Martoosia wszystkiego naj naj naj dla synka :)! Mój młodszy też w tym roku 5 lat skończy o_O kiedy to minęło!!!

@ForgetMeeNot gratulacje :D!!! Wspaniale!

@Migdalove, a wiesz, że u mnie podobna sytuacja jest obecnie jak u Ciebie. Od dwóch dni mam plamienia takie tylko na papierze wodniste brązowe (chociaż wczoraj na początku były różowe) i poza tym nic. Dzisiaj 31dc. Ostatnie cykle miałam 25 dniowe. Pewnie już mi na dekiel padło i przez to organizm świruje...
Ciekawe czy jutro obudzę się z okresem, a jeśli nie to czy beta będzie wyższa... U mnie dzisiaj 35dc.

Ja też widzę cień, tak jak Kati. Taki sam cień był na moim teście z 8dpo i chyba tylko ja ten cień widziałam :) i Kati właśnie :)

A ja już po wizycie. Bylismy razem. Mój A. pierwszy raz [emoji846] słyszeliśmy serduszko, mały do nas machał rączkami i to dość długo. Gin włączył nam na chwile serduszko na głos [emoji846] niesamowite to wszystko było [emoji846] maleństwo ma 23,15 mm, serduszko bije 167/ minutę. Na chwile obecna wszystko jest ok. Jutro mam tylko zrobić dodatkowo awidność na toxoplazme i różyczkę . 31.07 mam prenatalne usg, a po 24 mam zrobić hcg+PAPPA, koszt to 350 zł. Jak przeżyje prenatalne i wynik będzie ok to odetchne z ulga.
A to nasze maleństwo
Zobacz załącznik 875925
CUD❤️❤️❤️ prześliczny mały szkrabek:tak:
Tak się cieszę, że wszystko ok:)

I z chińskiego kalendarza płci wychodzi dziewczynka a ja mam przeczucie na chłopka [emoji846] nie wiem czemu
Co do zmiany smaku / oby to był pozytywny zwiastun
Mi z chinskiego wychodzi chlopiec a na usg wyszlo ze na 100%córcia.za to z dwojka starszych moich skarbów wedlug chińskiego kalendarza wszystko sie zgadzalo.foteczka dzidziusia super.pamiatka bedzie po latach.

reklama
CUD[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ prześliczny mały szkrabek:tak:
Tak się cieszę, że wszystko ok:)

I mój A. polubił naszego doktorka [emoji846] oczywiście dostałam lekki, merytoryczny opr, ze nie chce iść na wolne, bo nie chce narazie [emoji846] powiedzial, ze widzi, ze jestem taki sam typ jak jego żona, która pracowała do 34 tyg ciąży przy pierwszym dziecku, przy drugim jej się odmieniło i od początku była praktycznie na zwolnieniu. Skomentował tylko, ze przy drugim jest pewny, ze i mi się odmieni [emoji846] lubię go i mam do niego zaufanie [emoji846]

A Ty Kochana jak tam? Który dc?

Do góry