Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 21 dc więc idziemy podobnie, z objawów kompletne nicU mnie 20dc i też zastanawiam się czy nie iść na progesteron jutro.
Spokojnie, ja to wiem, pamiętam u której tak miało być. Zawsze patrzę na ostatnie logowanie i ostatnie posty.U mnie nie ma podanych dat bo ich nie znam bo cykle mam od 28 do 47 dni :d
U mnie 21 dc więc idziemy podobnie, z objawów kompletne nic
No tak... Mój mąż ma to samo podejście. Nie mniej jednak staramy się od 16 cykli.... Więc nie darowalabym sobie gdyby coś teraz miało nam wyjść a przez lot coś się spieprzyło. Poza tym za granicą nie będę miała możliwości zrobić betę później, będę też miała utrudniony albo nawet brak kontaktu z ginem co do dalszego przyjmowania dupasthonu ehhh nie wiem już co robić.Nie wiem co bym zrobiła, choć jak tak sobie myślę to chyba jestem szalona, bo raczej pomyślałabym co ma być to będzie i pojechalabym na wakacje - odpuściłabym kraje z dużą zachorowalnością na jakieś tam zika itp. i bawiłabym się świetnie a nóż widelec by się udało i urlop byłby jeszcze lepszy
Dziękuję bardzo juz dawno opryszczki nie miałam. .Hascovir control tabletki bez recepty. Ja brałam po 3 tabletki 3 razy dziennie. Szybciej znika plus coś do smarowania.