Baffi26
Fanka BB :)
ja mam cykle rozne ale średnio wychodzi ze 26 dniowe czasem nawet 28Masz 25 dniowe cykle? Bo ten sam dzień cyklu mamy a terminy @ inne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam cykle rozne ale średnio wychodzi ze 26 dniowe czasem nawet 28Masz 25 dniowe cykle? Bo ten sam dzień cyklu mamy a terminy @ inne.
Ja Cię pamiętam kochana! To super, że masz już lepszego lekarza. Trzymam kciuki, żeby drożność naprawdę pomogła no i żeby okazało się, że jajowody są drożne.Cześc dziewczyny
Mam nadzieje,że jeszcze któraś z Was mnie pamięta. Nie zapomniałam o Was,czytam ciągle Wasze posty ale nie udzielam się bo trochę się dzieje w moim życiu.
Zmieniłam ginekologa bo dostałam namiar z polecenia, 8 kwietnia będę mieć drożność jajowodów,co podobno troszkę pomaga w zajściu.
Trzymam za wszystkie z Nas kciuki i wysyłam buziaki dla tych które już zobaczyły dwie kreski jestem na maksa zmotywowana dzieki temu lekarzowi!
Trochę Nas tu dużo i tylko niektóre dziewczyny kojarze, więc witam nowe staraczki
My dzisiaj zrezygnowaliśmy z zajęć i zostaliśmy w domu, ja nie chcę się nadziębić jak od jutra mam iść do maluszka pracować. No a najgorsze, że szkoła oszczędza na opale i strasznie w tej szkole zimno...U mnie też strasznie zimno, aż mi się z domu nie chce wychodzić, ale muszę bo wybieram się do rodziców na obiad... a mój mąż pojechał na narty - mi się nie chciało, bo dla mnie zamarzanie na wyciągu nie jest żadną przyjemnością ;p Po za tym boli mnie już gardło, a nie chce mi się chorować