reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dzień dobry :)
U nas dzisiaj nudna niedziela.

A ja dalej nie wykupiłam leków. Muszę jakoś uzbierać pieniądze na ślub nie wiadomo skąd bo matka mojego narzeczonego dalej nam nie oddała długu a to co jest nam winna to kwota jednej obrączki albo prawie cała kwota jedzenia na stół. Niestety ten dług z miesiąca na miesiąc będzie tylko rósł ..

Cześć, u mnie dziś 22 dc jutro jadę zbadać progesteron i odebrać wyniki z poprzednich badań
U mnie -12 stopni, może po obiedzie i drzemce małego wybierzemy się gdzieś na kawę

Cześc dziewczyny :)
Mam nadzieje,że jeszcze któraś z Was mnie pamięta. Nie zapomniałam o Was,czytam ciągle Wasze posty ale nie udzielam się bo trochę się dzieje w moim życiu.
Zmieniłam ginekologa bo dostałam namiar z polecenia, 8 kwietnia będę mieć drożność jajowodów,co podobno troszkę pomaga w zajściu.

Trzymam za wszystkie z Nas kciuki i wysyłam buziaki dla tych które już zobaczyły dwie kreski :) jestem na maksa zmotywowana dzieki temu lekarzowi!
Trochę Nas tu dużo i tylko niektóre dziewczyny kojarze, więc witam nowe staraczki :)

U mnie też strasznie zimno, aż mi się z domu nie chce wychodzić, ale muszę bo wybieram się do rodziców na obiad... a mój mąż pojechał na narty - mi się nie chciało, bo dla mnie zamarzanie na wyciągu nie jest żadną przyjemnością ;p Po za tym boli mnie już gardło, a nie chce mi się chorować :p

Cześc dziewczyny :)
Mam nadzieje,że jeszcze któraś z Was mnie pamięta. Nie zapomniałam o Was,czytam ciągle Wasze posty ale nie udzielam się bo trochę się dzieje w moim życiu.
Zmieniłam ginekologa bo dostałam namiar z polecenia, 8 kwietnia będę mieć drożność jajowodów,co podobno troszkę pomaga w zajściu.

Trzymam za wszystkie z Nas kciuki i wysyłam buziaki dla tych które już zobaczyły dwie kreski :) jestem na maksa zmotywowana dzieki temu lekarzowi!
Trochę Nas tu dużo i tylko niektóre dziewczyny kojarze, więc witam nowe staraczki :)
Ja Cię pamiętam kochana! :) To super, że masz już lepszego lekarza. Trzymam kciuki, żeby drożność naprawdę pomogła no i żeby okazało się, że jajowody są drożne. :)

reklama
U mnie też strasznie zimno, aż mi się z domu nie chce wychodzić, ale muszę bo wybieram się do rodziców na obiad... a mój mąż pojechał na narty - mi się nie chciało, bo dla mnie zamarzanie na wyciągu nie jest żadną przyjemnością ;p Po za tym boli mnie już gardło, a nie chce mi się chorować :p
My dzisiaj zrezygnowaliśmy z zajęć i zostaliśmy w domu, ja nie chcę się nadziębić jak od jutra mam iść do maluszka pracować. :) No a najgorsze, że szkoła oszczędza na opale i strasznie w tej szkole zimno...

Do góry