reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dzień dobry :)
U nas dzisiaj nudna niedziela.

A ja dalej nie wykupiłam leków. Muszę jakoś uzbierać pieniądze na ślub nie wiadomo skąd bo matka mojego narzeczonego dalej nam nie oddała długu a to co jest nam winna to kwota jednej obrączki albo prawie cała kwota jedzenia na stół. Niestety ten dług z miesiąca na miesiąc będzie tylko rósł ..

Cześć, u mnie dziś 22 dc jutro jadę zbadać progesteron i odebrać wyniki z poprzednich badań
U mnie -12 stopni, może po obiedzie i drzemce małego wybierzemy się gdzieś na kawę

Cześc dziewczyny :)
Mam nadzieje,że jeszcze któraś z Was mnie pamięta. Nie zapomniałam o Was,czytam ciągle Wasze posty ale nie udzielam się bo trochę się dzieje w moim życiu.
Zmieniłam ginekologa bo dostałam namiar z polecenia, 8 kwietnia będę mieć drożność jajowodów,co podobno troszkę pomaga w zajściu.

Trzymam za wszystkie z Nas kciuki i wysyłam buziaki dla tych które już zobaczyły dwie kreski :) jestem na maksa zmotywowana dzieki temu lekarzowi!
Trochę Nas tu dużo i tylko niektóre dziewczyny kojarze, więc witam nowe staraczki :)

U mnie też strasznie zimno, aż mi się z domu nie chce wychodzić, ale muszę bo wybieram się do rodziców na obiad... a mój mąż pojechał na narty - mi się nie chciało, bo dla mnie zamarzanie na wyciągu nie jest żadną przyjemnością ;p Po za tym boli mnie już gardło, a nie chce mi się chorować :p

Cześc dziewczyny :)
Mam nadzieje,że jeszcze któraś z Was mnie pamięta. Nie zapomniałam o Was,czytam ciągle Wasze posty ale nie udzielam się bo trochę się dzieje w moim życiu.
Zmieniłam ginekologa bo dostałam namiar z polecenia, 8 kwietnia będę mieć drożność jajowodów,co podobno troszkę pomaga w zajściu.

Trzymam za wszystkie z Nas kciuki i wysyłam buziaki dla tych które już zobaczyły dwie kreski :) jestem na maksa zmotywowana dzieki temu lekarzowi!
Trochę Nas tu dużo i tylko niektóre dziewczyny kojarze, więc witam nowe staraczki :)
Ja Cię pamiętam kochana! :) To super, że masz już lepszego lekarza. Trzymam kciuki, żeby drożność naprawdę pomogła no i żeby okazało się, że jajowody są drożne. :)

reklama
U mnie też strasznie zimno, aż mi się z domu nie chce wychodzić, ale muszę bo wybieram się do rodziców na obiad... a mój mąż pojechał na narty - mi się nie chciało, bo dla mnie zamarzanie na wyciągu nie jest żadną przyjemnością ;p Po za tym boli mnie już gardło, a nie chce mi się chorować :p
My dzisiaj zrezygnowaliśmy z zajęć i zostaliśmy w domu, ja nie chcę się nadziębić jak od jutra mam iść do maluszka pracować. :) No a najgorsze, że szkoła oszczędza na opale i strasznie w tej szkole zimno...

Do góry