reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
U mnie pojawiło się beżowe plamienie. Chyba jestem już w terminie @. Wzięłam luteinę. Więcej zrobić nie mogę.
Właśnie! U mnie było brązowe dzień po terminie @, dzisiaj znowu się pojawiły ale takie żółtawe i zastanawiam się czy mogłabym w razie czego wziąć duphaston. W sumie albo podtrzyma ciąże albo wywoła okres.

Tak to wygląda ale nie chce się nastawiać. :D

Mocno trzymam kciuki, żeby to było zagnieżdżanie!!
Chociaż mnie w poprzednim cyklu podobnie @ oszukała, tzn w 21dc miałam brązowe plamienie, które ustało na niemal dobę. Już miałam cień nadzieji, bo to było jakoś 11-12 dpo. .. Niestety w 22 dc @ przyszła...
Ale u Ciebie musi być tym razem inaczej, bo to już najwyższy czas. Masz za sobą tyle cykli, tyle przeżyć... Mega, mega na to zasługujesz no i mielibyście super prezent ślubny :tak:❤️❤️❤️

U mnie pojawiło się beżowe plamienie. Chyba jestem już w terminie @. Wzięłam luteinę. Więcej zrobić nie mogę.
Nigdy nie byłam w ciąży, ale dziewczyny nie raz tu pisały, że brązowe plamienie w terminie okresu wcale nie musi być niczym złym. Dobrze, że wspomagasz się luteina. Staraj się nie denerwować i wypoczywać a my tu wszystkie trzymamy kciuki✊✊✊

A u mnie 20dc, ten cykl odpuszczony na maxa. Przytulanki tylko w 16 dc, ale stawiam, że owu była w 14dc więc raczej nici z tego. W sumie powiem wam, że taki jeden cykl praktycznie całkiem odpuszczony to fajna sprawa. W ogóle nie liczę, nie myślę, głowa mi się przewietrzyla.

Mocno trzymam kciuki, żeby to było zagnieżdżanie!!
Chociaż mnie w poprzednim cyklu podobnie @ oszukała, tzn w 21dc miałam brązowe plamienie, które ustało na niemal dobę. Już miałam cień nadzieji, bo to było jakoś 11-12 dpo. .. Niestety w 22 dc @ przyszła...
Ale u Ciebie musi być tym razem inaczej, bo to już najwyższy czas. Masz za sobą tyle cykli, tyle przeżyć... Mega, mega na to zasługujesz no i mielibyście super prezent ślubny :tak:[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Nigdy nie byłam w ciąży, ale dziewczyny nie raz tu pisały, że brązowe plamienie w terminie okresu wcale nie musi być niczym złym. Dobrze, że wspomagasz się luteina. Staraj się nie denerwować i wypoczywać a my tu wszystkie trzymamy kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]

A u mnie 20dc, ten cykl odpuszczony na maxa. Przytulanki tylko w 16 dc, ale stawiam, że owu była w 14dc więc raczej nici z tego. W sumie powiem wam, że taki jeden cykl praktycznie całkiem odpuszczony to fajna sprawa. W ogóle nie liczę, nie myślę, głowa mi się przewietrzyla.

Hej [emoji846]
Właśnie zastanawiałam się co u Ciebie. Cieszę się, ze trochę odpoczęłas od myślenia i analizowania. Wiesz, z naszymi organizmami nigdy nic nie wiadomo. W poprzednim cyklu miałaś owu wcześniej, teraz może być później. Ja np. zawsze miałam cykle 31-32 dniowe, głównie 32, a teraz w tym ciążowym owu 3 dni wcześniej niż zazwyczaj. Nigdy nie zgadniesz [emoji846] w każdym bądź razie trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki [emoji8]

Wszystkim Wam dziewczyny bardzo kibicuje i mam nadzieje, ze już niedługo będzie kolejny wysyp II kresek [emoji846]

Będę brała jednak duphaston tak w razie czego. Zaszkodzić raczej nie zaszkodzi. W poniedziałek zadzwonię do ginekologa umówić się na prywatną wizytę bo i tak muszę iść z tą tarczycą w końcu.

Będę brała jednak duphaston tak w razie czego. Zaszkodzić raczej nie zaszkodzi. W poniedziałek zadzwonię do ginekologa umówić się na prywatną wizytę bo i tak muszę iść z tą tarczycą w końcu.
Ty to potrafisz trzymać w napięciu :) ja już zrobiłaby kilka testów i to różnych firm jakbym była po terminie @. A na betę nie planujesz skoczyć?

reklama
Hej [emoji846]
Właśnie zastanawiałam się co u Ciebie. Cieszę się, ze trochę odpoczęłas od myślenia i analizowania. Wiesz, z naszymi organizmami nigdy nic nie wiadomo. W poprzednim cyklu miałaś owu wcześniej, teraz może być później. Ja np. zawsze miałam cykle 31-32 dniowe, głównie 32, a teraz w tym ciążowym owu 3 dni wcześniej niż zazwyczaj. Nigdy nie zgadniesz [emoji846] w każdym bądź razie trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki [emoji8]

Wszystkim Wam dziewczyny bardzo kibicuje i mam nadzieje, ze już niedługo będzie kolejny wysyp II kresek [emoji846]
Też o tobie myślę :) mam nadzieję, że wszystko u Ciebie ok? We wtorek kolejna wizyta jak dobrze pamiętam? Trzymam mocno kciuki✊✊✊
Raczej wątpię, że trafiliśmy, bo szczyt śluzu był w piątek i sobotę a przytulnie dopiero we wtorek. Zresztą po tych monitorowanych i "idealnych " cyklach i przytulaniu non stop kiedy trzeba, nie wierzę, że może się udać w takim opuszczonym cyklu z jednego przytulanka nawet jak trafiliśmy w owu to, to byłby jakiś kosmos... ;)

Do góry