Mocno trzymam kciuki, żeby to było zagnieżdżanie!!
Chociaż mnie w poprzednim cyklu podobnie @ oszukała, tzn w 21dc miałam brązowe plamienie, które ustało na niemal dobę. Już miałam cień nadzieji, bo to było jakoś 11-12 dpo. .. Niestety w 22 dc @ przyszła...
Ale u Ciebie musi być tym razem inaczej, bo to już najwyższy czas. Masz za sobą tyle cykli, tyle przeżyć... Mega, mega na to zasługujesz no i mielibyście super prezent ślubny
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Nigdy nie byłam w ciąży, ale dziewczyny nie raz tu pisały, że brązowe plamienie w terminie okresu wcale nie musi być niczym złym. Dobrze, że wspomagasz się luteina. Staraj się nie denerwować i wypoczywać a my tu wszystkie trzymamy kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]
A u mnie 20dc, ten cykl odpuszczony na maxa. Przytulanki tylko w 16 dc, ale stawiam, że owu była w 14dc więc raczej nici z tego. W sumie powiem wam, że taki jeden cykl praktycznie całkiem odpuszczony to fajna sprawa. W ogóle nie liczę, nie myślę, głowa mi się przewietrzyla.