reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Czasami właśnie tak się myśli że w tym miesiącu nic z tego a tu okazję się zupełnie odwrotnie. Może i u Ciebie tak będzie.
No wiesz jak tz nie ma praktycznie w tym miesiacu a w przyszlym ja bede troche z mlodym w szpitalu a potem bede tylko o mlodym myslec no to raczej nie ma szans na || [emoji57]

reklama
A sprawdzałaś prolatyne i TSH ? Jeśli to wykluczasz to może niedomoga fazy lutealnej ? No chyba, że bierzesz luteinę bądź duphaston to też odpada, ja plamienia przed @ miałam spowodowane podwyższona prolaktyna
Ostatnio jak miałam robione badania to miałam za wysokie wyniki tarczycowe więc cały czas na euthyroxie. Sek jeszcze w tym, że to nie było plamienie jak przed @, bo juz wcześniej miałam takie właśnie spowodowane duphastonem itp. Zawsze plamienie moment zmieniało się w okres a tu nagle brak tego śluzu zabarwionego na brązowo. ;)

Hej któraś dzisiaj testuje? Coś czuję że niedługo sama zostanę na tym wątku ale życzę wam z całego serca.:happy:

Ja bym sie o to nie martwila:)

Witam się w 28dc.zgaga mi przeszla wypilam zimnego mleka sporo i polozylam sie na lewym boku. Tak mi kiedys doradzono i udalo się. Rzeczywiscie musze kupić rennie sobie w razie czego bo jak ma byc tak czesciej to oszaleje.

U mnie pojawiło się beżowe plamienie. Chyba jestem już w terminie @. Wzięłam luteinę. Więcej zrobić nie mogę.

reklama
Do góry