Kasienka3b
Fanka BB :)
No to kochana widze na calego luz na Openerze I oby teraz Twoja 2 polowka lepiej Cie rozumiala.Hej dziewczyny trzymam kciuki za Ciebie @Migdalove, wszystko brzmi całkiem przyjemnie ) @ForgetMeeNot hej, dawno Cię nie było proszę tam leżeć plackiem i się nie forsować [emoji12]
@Kasienka3b co tam u Ciebie?? Dzisiaj 8dpo chyba o ile dobrze pamiętam - kiedy testy??
A ja miałam poważną rozmowę z M, wypłakałam się pierwszy raz do niego od początku starań czyli od prawie roku i powiedziałam że potrzebuje jego wsparcia bo już sama nie daje rady. Co prawda był na badaniu nasienia, ale on ogólnie tak bardzo na luzie podchodził do starań a ja nie chciałam go dołować niepowodzeniami i moimi odczuciami w związku z tym. Także ten cykl odpuszczamy, bez mierzenia, liczenia itd a od następnego idę prywatnie i już drożność jajowodów, pełna stymulacja a teraz jesteśmy już 3 dzień na Openerze, alkohol się leje strumieniami, spontaniczne [emoji173] i ogólnie duuuużo spraw zajmujących głowę bardzo mi to było potrzebne....
Jesli chodzi o mnie to ja dzis mam 7dp a testowac nie zamierzam wczesniej niz w dniu spodziewanej @ czyli 14lipca.