reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej dziewczyny :) trzymam kciuki za Ciebie @Migdalove, wszystko brzmi całkiem przyjemnie :)) @ForgetMeeNot hej, dawno Cię nie było :) proszę tam leżeć plackiem i się nie forsować [emoji12]
@Kasienka3b co tam u Ciebie?? Dzisiaj 8dpo chyba o ile dobrze pamiętam - kiedy testy??
A ja miałam poważną rozmowę z M, wypłakałam się pierwszy raz do niego od początku starań czyli od prawie roku i powiedziałam że potrzebuje jego wsparcia bo już sama nie daje rady. Co prawda był na badaniu nasienia, ale on ogólnie tak bardzo na luzie podchodził do starań a ja nie chciałam go dołować niepowodzeniami i moimi odczuciami w związku z tym. Także ten cykl odpuszczamy, bez mierzenia, liczenia itd a od następnego idę prywatnie i już drożność jajowodów, pełna stymulacja :) a teraz jesteśmy już 3 dzień na Openerze, alkohol się leje strumieniami, spontaniczne [emoji173] i ogólnie duuuużo spraw zajmujących głowę :) bardzo mi to było potrzebne....
No to kochana widze na calego luz na Openerze:) I oby teraz Twoja 2 polowka lepiej Cie rozumiala.
Jesli chodzi o mnie to ja dzis mam 7dp a testowac nie zamierzam wczesniej niz w dniu spodziewanej @ czyli 14lipca.

reklama
Ja zeby nie myslec pojechalam nad jeziorko z mloda dzis. Zjaralam sie troszke teraz piecze. Wygrzeje moje kości przed zimą.

IMG_20180707_173117.jpg
zrobiony w południe.

Załączniki

• IMG_20180707_173117.jpg
    IMG_20180707_173117.jpg
    920,3 KB · Wyświetleń: 283
reklama
Do góry