doomi03
Fanka BB :)
Jak dla mnie czwartek najciemniejszy. I u mnie też tak było ze po najmocniejszej kresce, następnego dnia juz test byl duzo jaśniejszy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tego Ci zycze By wcale @ nie przyszla.
Pokaz wykres [emoji848] zalezy chyba jak duzy ten skokpo spadku temp możliwy jest skok w dniu owu? Bo jak tak, to czw by pasował jako dzien owu.
U mnie ciag dalszy bolu brzucha a raczej podbrzusza...nigdy tak wczesnie nie mialam takich boli...Oby to zwiastowalo ciaze a nie moj organizm szaleje.
Trzymam kciuki obyśmy się spotkały na marcowkachU mnie ciag dalszy bolu brzucha a raczej podbrzusza...nigdy tak wczesnie nie mialam takich boli...Oby to zwiastowalo ciaze a nie moj organizm szaleje.
@majaaaa u nas też 8 cs aktualnie 8dc.... Prolaktyna też za wysoka ale monitoringu nie miałam dopiero 14 sierpnia idę do endokrynologa ginekologa i zobaczymy co dalej.. . A jeszcze mąż nie zawsze jest w domu i co najgorsze najczęściej go nie ma właśnie blisko owu....[/QUOT
mam ten sam problem.. Mąż jest tylko na weekendy, bo tak pracuje.. i jak tu sie wstrzelić... i jeszcze te niepękające pęcherzyki.. wszytsko na złośc..
Trzymam kciuki żeby to było to co myślę i żebyśmy się na marcowkach spotkały! !!Wiecie co, tego śluzu brązowego jest u mnie coraz mniej. Mój narzeczony się śmieje, że chyba 'złapałam wirusa' bo jest mi ogólnie trochę niedobrze. Zobaczy co będzie dalej się działo.