Ankaaalat25
Aktywna w BB
Kasiu trzymam nadal kciuki i kibicuję oby spotkać się na marcowkach.U mnie ciag dalszy bolu brzucha a raczej podbrzusza...nigdy tak wczesnie nie mialam takich boli...Oby to zwiastowalo ciaze a nie moj organizm szaleje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasiu trzymam nadal kciuki i kibicuję oby spotkać się na marcowkach.U mnie ciag dalszy bolu brzucha a raczej podbrzusza...nigdy tak wczesnie nie mialam takich boli...Oby to zwiastowalo ciaze a nie moj organizm szaleje.
Pokaz wykres [emoji848] zalezy chyba jak duzy ten skok
Oby to była ciąża❤Wiecie co, tego śluzu brązowego jest u mnie coraz mniej. Mój narzeczony się śmieje, że chyba 'złapałam wirusa' bo jest mi ogólnie trochę niedobrze. Zobaczy co będzie dalej się działo.
Wiesz co jestem wzrokowcem wiec jak piszesz mi dwie wartosci to ja tego za vardzo nie widzę [emoji57] wrzuc wykres caly to zobacze [emoji6]W środę 36,23 - dziś 36,55 już.
Pasowałaby środowa owu ze swoim spadkiem [emoji848] czyżby rosła teraz temp. bo... [emoji87]
Wiesz co jestem wzrokowcem wiec jak piszesz mi dwie wartosci to ja tego za vardzo nie widzę [emoji57] wrzuc wykres caly to zobacze [emoji6]
Hmm wiesz co moim zdaniem jeszcze trzeba poczekac kilka dni zeby cos w tym wykresie sie wyklarowalo [emoji6][emoji848] narazie ciezko stwierdzić czy owu juz byla bo nie ma tu tej drugiej fazy wyzszych temperatur, w 13dc masz jeszcze taki skok wiekszy wiec narazie ten dzisiejszy za duzo nie mówi, poczekaj az temperatury zaczyna rosnąć bardziej niz ta w 13dc i wtedy bedzie mozna cos zaobserwować [emoji6]Trzymaj. Wiem, że temp. nie wszystkie z identycznej godziny, ale fizycznie nie jestem w stanie ich tak mierzyć. Więc posiłkuje się tym co mam.
Zobacz załącznik 874478
Pozytyw jak nic wiec owu od 24 do 36h wystapu
Pozytyw jak nic wiec owu od 24 do 36h wystapu
I jutro tez koniecznieNo to biorę się za M. dziś