Mi brodawki się nie zmieniły, dzisiaj w nocy dopiero co czułam jakby puchły mi piersiHej, czy podczas wczesnej ciąży zawsze zmieniają wam się brodawki ? W sensie obwódki na ciemniejsze ? Bo ja na razie nie widzę żadnych zmian i piersi tez mnie nie bolą, jedynie wydają się być większe.
reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Kazda ciaza jest inna [emoji6] mi tylko piersi staly sie pełniejsze, nie bolaly prawie a brodawki sie nie zmienily [emoji6]Hej, czy podczas wczesnej ciąży zawsze zmieniają wam się brodawki ? W sensie obwódki na ciemniejsze ? Bo ja na razie nie widzę żadnych zmian i piersi tez mnie nie bolą, jedynie wydają się być większe.
Ja bym sie nie tłumaczyła [emoji6] nie chce po prostu [emoji6]Ja piję też sporadycznie ale to kameralne przyjęcie bliskiej rodziny i mogą się pojawić pytania czego nie piję a skoro nie prowadzę.
Na poczatku starań omijalam szerokim łukiem alko w drugiej fazie cyku a raz akurat wypadalo to na czas swiat/sylwestra i bylismy u tz rodzicow i po prostu odmawialam np drinka [emoji6] jeszcze mnie wtedy @ robila w konia bo sie kilka dni spoznila i mialam nadzieje wysikac || w wigilię ale niestety bylo biało wiec potem juz nie odmawialam [emoji6] i teraz od czasu piwko, zwykle czy karmi albo drinka sobie wypije [emoji6]
agrafka07
Kazda ciaza jest inna [emoji6] mi tylko piersi staly sie pełniejsze, nie bolaly prawie a brodawki sie nie zmienily [emoji6]Ja bym sie nie tłumaczyła [emoji6] nie chce po prostu [emoji6]
Na poczatku starań omijalam szerokim łukiem alko w drugiej fazie cyku a raz akurat wypadalo to na czas swiat/sylwestra i bylismy u tz rodzicow i po prostu odmawialam np drinka [emoji6] jeszcze mnie wtedy @ robila w konia bo sie kilka dni spoznila i mialam nadzieje wysikac || w wigilię ale niestety bylo biało wiec potem juz nie odmawialam [emoji6] i teraz od czasu piwko, zwykle czy karmi albo drinka sobie wypije [emoji6]
Niestety zazwyczaj potrzeba wymówki, jeśli nie chcemy by towarzystwo domyśliło się ciąży. Zwykłe "nie chcę" działa w przypadku osób, które często używają tego zwrotu. Inaczej będą domysły i badawcze spojrzenia a w mniej subtelnym towarzystwie pytania i komentarze. W moim gronie znajomych sprawdza się zawsze "prowadzę" lub "jestem na lekach". Polecam
Kaamilaaa
Hmm no to moze tylko u mnie to dzialalo i nikt ciąży nie podejrzewał [emoji6] po prostu mowilam ze nie chce i juz ( a przeciez zawsze wcześniej cos z tz mama sobie wypijalysmy i nie odmawialam [emoji6])Niestety zazwyczaj potrzeba wymówki, jeśli nie chcemy by towarzystwo domyśliło się ciąży. Zwykłe "nie chcę" działa w przypadku osób, które często używają tego zwrotu. Inaczej będą domysły i badawcze spojrzenia a w mniej subtelnym towarzystwie pytania i komentarze. W moim gronie znajomych sprawdza się zawsze "prowadzę" lub "jestem na lekach". Polecam
Ale po tylu cyklach to juz sobie nie odmawiam, zyje normalnie [emoji6] jak mam ochotę to wypije nawet dzien przed terminem @[emoji6] bo przecież wiem ze i tak musial by się stac chyba cud jakby nie przyszła [emoji57]
Ka.2606
Ja piłam sporadycznie, a od kwietnia praktycznie co tydzień jakaś impreza... Co prawda piję tylko wino ale jednak... Teraz zarządziłam lipiec bez alkoholu [emoji16]Ja pije ale sporadycznie
martoosia04
Nataliag339
A który to który?
reklama
martoosia04