reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Kaamilaaa spokojnie. po operacji czlowiek jest obolały sam bedzie wiedział ze bedzie musial odpoczywac. Brata corka miala wycinane migdaly, nacinane blony bebenkowe w uszach i odprowadzany jakis plyn i tez taka bardzo zywa dziewczynka a sama lezala i wypoczywala nie miala nastroju do biegania.

Mam nadzieje ze moj brak objawow @ nie zwiastuje jej przyjscia mimo wszytsko.

reklama
ja mam termin na 12 lipca... ale nie wiem czy zaryzykuje w dniu spodziewanej @.. chyba zaczekam na Ciebie :D
narazie syfkow nie mam... nocne obzarstwo przed miesiaczkowe tez sie nie wlaczylo... oby oby...
A skoro mialas pozniej owulacje to termin @ nie przesunie Ci sie pozniej? Ile jestes dp? I fajnie ze bede miala kogos do testowania wspolnego:)

Ja sie stresuje co to bedzie po operacji [emoji849] jak do domu wroci i jeszcze bedzie mial szwy i niee bedzie mógł biegac/chodzic za bardzo, przeciez on 5 min na tylku usiedziec nie potrafi [emoji849]Dzieki dziewczyny [emoji9]

No tak jak podejrzewalam w tym miesiacu bede mogła sobie pozwolic na swietowanie urodzin nie tylko z sokiem [emoji6] no cóż [emoji6] jedziemy dalej
Ja mysle ze on bedzie po operacji oslabiony. Moj syn jak mial podcinane wedzidelko to jedyne co chcial to tulic sie do rodzicow a tez ruchliwy bardzo jest.
Teraz urodziny bedziesz opijac z czyms mocniejszym a kolejne juz bez bo bedziesz miec malego bobaska:)

Cześć wszystkim staraczkom. Ja dzisiaj 14 dc i jakoś objawy jajeczkowania ustały. Zawsze czułam jajnik. Może to przedwczorajsze szaleństwo czymś zaowocowało. Jutro idziemy na wesele i chyba trzeba wymyśleć jakąś wymówkę od alkoholu. Ale nigdy nic nie wiadomo A na test na pewno za wcześnie.

Cześć wszystkim staraczkom. Ja dzisiaj 14 dc i jakoś objawy jajeczkowania ustały. Zawsze czułam jajnik. Może to przedwczorajsze szaleństwo czymś zaowocowało. Jutro idziemy na wesele i chyba trzeba wymyśleć jakąś wymówkę od alkoholu. Ale nigdy nic nie wiadomo A na test na pewno za wcześnie.
Jak nie chcesz to nie pijesz po co jakas wymówki [emoji57][emoji6]

A zreszta odmawiacie sobie alko poodczas starań? [emoji57]

Hej, czy podczas wczesnej ciąży zawsze zmieniają wam się brodawki ? W sensie obwódki na ciemniejsze ? Bo ja na razie nie widzę żadnych zmian i piersi tez mnie nie bolą, jedynie wydają się być większe.

Ja piję też sporadycznie ale to kameralne przyjęcie bliskiej rodziny i mogą się pojawić pytania czego nie piję a skoro nie prowadzę.

reklama
Hej, czy podczas wczesnej ciąży zawsze zmieniają wam się brodawki ? W sensie obwódki na ciemniejsze ? Bo ja na razie nie widzę żadnych zmian i piersi tez mnie nie bolą, jedynie wydają się być większe.
Każda kobieta ciąże przechodzi inaczej. Mi w pierwszej piersi też tylko urosły bez żadnych dodatkowych objawów. A w drugiej (puste jajo płodowe) od samego początku bolały i pojawiły się wyraźniejsze żyłki. Więc nie ma schematu.

Do góry