Jak dla mnie teraz dopiero będzie owu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak dla mnie teraz dopiero będzie owu
Może być i wcześniej u mnie 12h po pozytywnym teście [emoji14]Pozytyw jak nic wiec owu od 24 do 36h wystapu
Wygląda na późniejszą owulację i dopiero co zagnieżdżenie[emoji6]miałam podobnie śluz brązowy i ból jak na miesiączkę[emoji6]No to mamy koniec dnia a więc podsumowanie - śluzu zabarwionego na brązowo coraz mniej, jajniki ciągną na przemian, jak dzwignęłam coś ciezszego to miałam dziwne uczucie zakwasow jakby w macicy - w podbrzuszu tak czy inaczej, czuję się dobrze, trochę śpiąca, często musiałam latać do WC. Brzmi obiecująco ale różnie może być. Czekam dalej.
Tylko mnie nie boli na szczęście. Nie mam typowego PMSa.Wygląda na późniejszą owulację i dopiero co zagnieżdżenie[emoji6]miałam podobnie śluz brązowy i ból jak na miesiączkę[emoji6]
No to mamy koniec dnia a więc podsumowanie - śluzu zabarwionego na brązowo coraz mniej, jajniki ciągną na przemian, jak dzwignęłam coś ciezszego to miałam dziwne uczucie zakwasow jakby w macicy - w podbrzuszu tak czy inaczej, czuję się dobrze, trochę śpiąca, często musiałam latać do WC. Brzmi obiecująco ale różnie może być. Czekam dalej.
Z racji tego, że nie śpię to napisze wam, że plamienia ustąpiły. Bardzo dziwne to wszystko.