reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Może zator? Moja babcia tak miała tyle, ze przy tym jeszczę miała nowotwór złośliwy. .
no wlasnie nie jest to zator, zapalenie zyl wykluczone.. wyszly mu kolejne bąble... podejrzewaja jakąs bakterie ale posiew tej wysiekowej wydzieliny pewnie da jasniejszy obraz. tata mial ostatnio duzo stresu... kupuje mieszkanie... musial wziac kredyt.. jeszcze na 1 mieszkanie kredyt ma i denerwowwal sie czy sie uda. wiecie taki kącik juz do konca swojego zycia budowal... teraz mieszkal na 4 pietrze w bloku a coraz starszy i wchodzic tak wysoko ciezej... kupil mieszkanie w bloku ale na 2 pietrze z windą. W poniedzialek podpisal umowe o kredyt a w srode zaczelo sie... albo jakas zbieznosc sytuacji albo wynik stresu oslabil organizm i cos go tam wyłapało. ale strasznie noga wyglada... jakby jakas martwica w niej byla.

reklama
No niestety wiem ze ten cykl raczej na pewno bedzie stracony bo tz tylko na weekendy zjezdza a jak na zlosc moja owu ma byc w środku tygodnia [emoji20] kolejny cykl w sierpniu penie tez stracony bedzie bo nie bede myslec o [emoji173] jak synek bedzie w szpitalu [emoji849]No w tym cyklu raczej nic nie wyjdzie wiec chyba nawet nie powinnam go liczyć jako 11...[emoji848]
Kochana a czemu synek idzie do szpitala?

Ja dopiero 6dp wiec czekam do terminu @ czyli do 14lipca. Jak rano nie przyjdzie to wtedy zrobie.
ja mam termin na 12 lipca... ale nie wiem czy zaryzykuje w dniu spodziewanej @.. chyba zaczekam na Ciebie :D
narazie syfkow nie mam... nocne obzarstwo przed miesiaczkowe tez sie nie wlaczylo... oby oby...

to juz calkiem duzy chlopczyk i swiadomy. Zycze wam szybkiego powrotu do zdrowia.
To oby synus doszedl do Ciebie szybko po operacji i duzo cierpliwosci dla rodzicow:)
Ja sie stresuje co to bedzie po operacji [emoji849] jak do domu wroci i jeszcze bedzie mial szwy i niee bedzie mógł biegac/chodzic za bardzo, przeciez on 5 min na tylku usiedziec nie potrafi [emoji849]
Szkoda:( Przykro mi:(
Dzieki dziewczyny [emoji9]

No tak jak podejrzewalam w tym miesiacu bede mogła sobie pozwolic na swietowanie urodzin nie tylko z sokiem [emoji6] no cóż [emoji6] jedziemy dalej

reklama
Ja tym razem zadnych objawow na @ nadal nie mam momo ze juz przyszła, zadnych syfkow, żadnych humorkow, zadnego obzarstwa nic..
No oprocz bólu brzucha jakiego chyba jeszcze nigdy nie miałam [emoji849]no i cycki przestaly bolec

Do góry