reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
No ja ogólnie nie ufam testom, bo moje w pierwszej ciąży do końca ciąży wychodziły negatywne pomimo wysokiej bety. Ogólnie to była ciąża pozamaciczna ale beta w krwi była więc testy powinny być pozytywne. Teraz bardziej spodziewam się okresu bo ta wydzielina się pojawiła.
No nie pozostaje nic jak obserwowac. Myslisz ze wydzielina na okres?

@Kaamilaaa kibicuje Ci mimo wszystko! Mam nadzieje ze uda wam sie sprobowac w te najczulsze dni.
A co synkowi ze do szpitala idzie?

Moj tato nadal nie wiadomo co mu jest. dostal wysokiej goraczki i noga mu spuchla nie mogl chodzic taki bol. do tego zrobila sie taka czerwona az purpurowa skorupka na tej nodze... wygladala jak balon jakby zaraz miala eksplodowac... po 2 dniach doszly jakies bable z plynem wysiekowym i pobrali mu to do posiewu. myslelismy ze to róża bo kiedyś na nią zachorował ale lekarz powiedział ze to na pweno nie róża.
Ja dzis musze zglosic wolne w pracy zalatwic za tate pare spraw... zaniose mu obiad bo w naszym szpitalu jedzenie to jakas tragedia.

Ostatnia edycja:
reklama
Dokładnie, kiedyś miałam plamienia przed miesiączką ale to były plamienia brązowo czerwone konsystencji krwi a to co teraz mam to jak śluz plony zabarwiony na brązowo.
ja tak mam przed miesiaczka... sluz mam przypominajacy lekko sciete kurze bialko i jest podbarwiony ale nie wielka iloscia wlasnie takiej brazowej krwi. ale u mnie trwa to 1 dzien i nastepnego dnia widze juz taką żywą krew.

ja tak mam przed miesiaczka... sluz mam przypominajacy lekko sciete kurze jajo i jest podbarwiony ale nie wielka iloscia lasnie takiej brazowej krwi. ale u mnie trwa to 1 dzien i nastepnego dnia widze juz taką żywą krew.
No to ja tak mam od wczoraj. Zobaczymy. Oba jajniki jak nigdy ciągną a zazwyczaj tylko jeden tak ciągnął a brzuch na @ nie boli. Zabolał mnie tylko dwa razy w 24dc i w 27dc.

@Kaamilaaa kibicuje Ci mimo wszystko! Mam nadzieje ze uda wam sie sprobowac w te najczulsze dni.

Moj tato nadal nie wiadomo co mu jest. dostal wysokiej goraczki i noga mu spuchla nie mogl chodzic taki bol. do tego zrobila sie taka czerwona az purpurowa skorupka na tej nodze... wygladala jak balon jakby zaraz miala eksplodowac... po 2 dniach doszly jakies bable z plynem wysiekowym i pobrali mu to do posiewu. myslelismy ze to róża bo kiedyś na nią zachorował ale lekarz powiedział ze to na pweno nie róża.
Ja dzis musze zglosic wolne w pracy zalatwic za tate pare spraw... zaniose mu obiad bo w naszym szpitalu jedzenie to jakas tragedia.
Znajac moje szczęście to owu bedzie wlasnie w taki dzien ze sie nie uda [emoji57]
A synek bedzie mial operacje bo jeszcze mu jądro nie zeszlo i muszą mu je sprowadzić na miejsce [emoji849]

Może zator? Moja babcia tak miała tyle, ze przy tym jeszczę miała nowotwór złośliwy. .

reklama
Do góry