Przykro mi kochanaWitam sie w 1dc [emoji849]
11cs czas zaczac ale raczej bedzie stracony bo tz nie bedzie :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi kochanaWitam sie w 1dc [emoji849]
Już po testowaniu. Test bardzo czuły i jest negatywny.Chyba Migdalove [emoji4]
U mnie środek cyklu, a ból jak na @, aż się obudziłam przed to. Mam nadzieję, że to owu.
@Kasienka, mam nadzieję, że ten ból u Ciebie zwiastuje coś dobrego [emoji16]
Moze trzeba zatestowac pozniej.. moze jeszcze za szybko.Już po testowaniu. Test bardzo czuły i jest negatywny.
Przykro mi[emoji53]Witam sie w 1dc [emoji849]
Nie no już coś powinno być jestem 19dpo. A od wczoraj leci ze mnie brązowa wydzielina, dzisiaj jest już wyraźniejsza. Być moze to jakieś plamienie przed @, ale bardzo mnie to dziwi. Cóż, muszę się umówić prywatnie do ginekologa.Moze trzeba zatestowac pozniej.. moze jeszcze za szybko.
Ja dzis 27dc do @ zostało mi 5 dni. Temp 36.9. ale jestem totalnie bez przeczuc.
Bardzo mi przykroWitam sie w 1dc [emoji849]
no za pewne lekarz to najlepsze rozwiazanie... ale jak wspominam swoja pierwsza ciaze.. mi nigdy test pozytywny nie wyszedl a dzis lezy kolo mnie 8,5 roczna łobuziara. takze dla mnie test negatywny to nic jesli @ nie ma.Nie no już coś powinno być jestem 19dpo. A od wczoraj leci ze mnie brązowa wydzielina, dzisiaj jest już wyraźniejsza. Być moze to jakieś plamienie przed @, ale bardzo mnie to dziwi. Cóż, muszę się umówić prywatnie do ginekologa.
No ja ogólnie nie ufam testom, bo moje w pierwszej ciąży do końca ciąży wychodziły negatywne pomimo wysokiej bety. Ogólnie to była ciąża pozamaciczna ale beta w krwi była więc testy powinny być pozytywne. Teraz bardziej spodziewam się okresu bo ta wydzielina się pojawiła.no za pewne lekarz to najlepsze rozwiazanie... ale jak wspominam swoja pierwsza ciaze.. mi nigdy test pozytywny nie wyszedl a dzis lezy kolo mnie 8,5 roczna łobuziara. takze dla mnie test negatywny to nic jesli @ nie ma.
nigdy tzn do 8 tyg ciazy bo potem mialam potwierdzone przez lekarza i testow wiecej nie robilam.
No niestety wiem ze ten cykl raczej na pewno bedzie stracony bo tz tylko na weekendy zjezdza a jak na zlosc moja owu ma byc w środku tygodnia [emoji20] kolejny cykl w sierpniu penie tez stracony bedzie bo nie bede myslec o [emoji173] jak synek bedzie w szpitalu [emoji849]@Kaamilaaa trzymam kciuki za ten cykl choć wiem co czujesz wiedząc z góry że nic z tego, u nas od trzech miesięcy nie wiadomo czy cykl nie będzie stracony bo nigdy nie wiadomo kiedy mąż będzie miał wyjazd ani na jak długo ...
No w tym cyklu raczej nic nie wyjdzie wiec chyba nawet nie powinnam go liczyć jako 11...[emoji848]Eh... Zrobicie, ile się da a jak będzie za mało to w 12 odrobicie. Przytulamy i będziemy trzymać kciuki.